Neeee inanmıyorum ya. Gerçi ordada asistanlar giriyomuş doğumlara.
canım üzülme geç döllenme olmuştur mesela benim satıma göre 10+1 im ama ultrasona göre 9+5 haftalığım bu durum lar gayet normal geç döllenmeden dolayı eğer bebişin kalp taışını gördüysen kafana takma :CüvCüv:
hayırlı cumalar kızlar.ne guzel bazı arkadaslar kalp atıslarını gormus ,bazıları bebeklerının hareketlerını.ben de dun cok kotuydum bulantım coktu.doktoru aradım serum takabılırmısınız dıye.once bı gel ultrasonla bakayım dedı.bahaneyle bebişimi gordum hıc beklemedıgım bı anda:sm_cool: ama uyuyodu ben sızın gıbı goremedım hareketlerını.doktor durtleım bıraz uyansın dedı.yok dedım uyusun.kıyamadım.allahım hepımızın bebeklerını korusun insalhsaglıcakla buyusun meleklerımız
ayyyy kıyamam ben annesi ona yavrum bizim ki hiç dumuo inanmıcaksınız belki ama ben hareketleri az çok hissedebiliorum özellikle karnımın üzerine yatarsam :) serum taktımı doktorun çok geçmiş olsun canım bende yaşadığım için az çok biliorum alah yardımcınız olsun :)hayırlı cumalar kızlar.ne guzel bazı arkadaslar kalp atıslarını gormus ,bazıları bebeklerının hareketlerını.ben de dun cok kotuydum bulantım coktu.doktoru aradım serum takabılırmısınız dıye.once bı gel ultrasonla bakayım dedı.bahaneyle bebişimi gordum hıc beklemedıgım bı anda:sm_cool: ama uyuyodu ben sızın gıbı goremedım hareketlerını.doktor durtleım bıraz uyansın dedı.yok dedım uyusun.kıyamadım.allahım hepımızın bebeklerını korusun insalhsaglıcakla buyusun meleklerımız
pushing ben ssklıyım. Özel hastaneye gidiyorum. Kanı burada alıp Ankara Düzen laboratuvarına göndereceklermiş. Bu işin en iyisi orasıymış. Doktora fiyat sormadım ama yaptıranlar 50 lira civarında diyor. Ense kalınlığını doktorum ölçecek burada
zeytingözlü gözün aydın canım. Çok sevindim senin adına. Allah tamamına erdirsin
sesil ve aslıcım sizler de hoşgeldiniz.a.s.Allah sağ salim bebişlerinize kavuşmayı nasip etsin. Benim 1 haftadır internetim yoktu, listeyi takip edemedim. Seni ekleyeyim aslıcım ama bundan önce eklenmek isteyip de eklenememiş olanlar varsa hatırlatırlarsa sevinirim
Merhaba güzel anneler , ben de az önce dr.dan geldim :)) Minnoşumun kalp atışın gördüm artık hamile olduğuma daha çok inanıyorum , haftama göre her şey normal :)) Tek sıkıntım grip olmam , neyse o da geçer gider...
iyiyim canım sağol :) yalnız bulantılar sanki geçio gibi yani artık sadece sabahları bi kere aç karnına kusuyorum o kadar onun dışında pek bi problemim yok :) allaha çok şükür senin en durumda bulantıların bide beişi görmeye ne zaman gidiceksin ? ayrıca ikilitest zamnı senin içinde gelio ne zamn yapptırıcan ?
hayırlı cumalar, hayırlı ağrısız, sızısız günler diliyorum hepinize
nasılmış annişler??
beni heeç sormayın durum vahim
dün sadece 1 tost 1 elma yedim başka hiçbişey yiyemedim
habire kustum
Gözün aydın canım. Ne kadarlık bebişin? Cetvelin görünmüyor:çok üzgünüm:sondaki yazısını kaldırırsan hepimiz görebilirizyerimseniben[/QUOTE]
burkocum ben 10+2yım
seninki tembel değil uslu ve uysal bi bebek olucak bizimki bizi bayağı uğraştırıcak yandık yani eltim ikiz kızlara hamileyken acaip hareketlilermiş doğuncada 8 ay gece gündüz uyku görmemişsıldım ama olmamıs yaaa.pushıng keske benımkı de soyle kıpır kıpır oynasaydı da gorseydım ne gusel sız gormussunuz.benımkı tembel olcak galıba:1closedeyes: ınsan kalkıp annesıne bı el sallardı ama neyyyse artık
Canım sen hangi özel hastaneye ve doktora gidiyorsun? Ben son günlerde İzmirde bir doktor arayışı içerisindeydim ve sonunda buldum .Ama seninkini de öğrenmek isterim.
şekerim buna ne denir kaşındın denir delikafadulden YA BİZ SANA NE DEDİK GELDİNMİ LAFIMIZA NEYSE CANIM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE GEÇER :) SEVDİĞİN YİCEKLERİ CANININ ÇEKTİĞİ ŞEYLER YEMEĞE BAK :)bulansın bulansın diye kaşındım, şimdi midem çok bulanıyor ve ne yicem nasıl yicem diye düşünüyorum...
dün akşamki migren atağı çok kötü yaptı kafamçokkarıştı
k.valideye gitmiştik yemeğe, onların da apartmanda dua varmış oraya çıktık.. ağrıdan ölücem ama nasıl zor duruyorum...
kendimi zor attım lavaboya, elalemin evinde migren atağıyla istifrayla uğraştım bi de kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
şimdi hala bulanıyor, açım ama yemek düşünemiyorum kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?