2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı cumalar kızlar.ne guzel bazı arkadaslar kalp atıslarını gormus ,bazıları bebeklerının hareketlerını. ben de dun cok kotuydum bulantım coktu.doktoru aradım serum takabılırmısınız dıye.once bı gel ultrasonla bakayım dedı.bahaneyle bebişimi gordum hıc beklemedıgım bı anda:sm_cool: ama uyuyodu ben sızın gıbı goremedım hareketlerını.doktor durtleım bıraz uyansın dedı.yok dedım uyusun.kıyamadım.allahım hepımızın bebeklerını korusun insalhsaglıcakla buyusun meleklerımız

hayırlı cumalar, hayırlı ağrısız, sızısız günler diliyorum hepinize
nasılmış annişler??
beni heeç sormayın durum vahim
dün sadece 1 tost 1 elma yedim başka hiçbişey yiyemedim
habire kustum

duydum cnm kalp atısşarını cok sukur

Gözün aydın canım. Ne kadarlık bebişin? Cetvelin görünmüyor:çok üzgünüm:sondaki

ayyyy kıyamam ben annesi ona yavrum bizim ki hiç dumuo inanmıcaksınız belki ama ben hareketleri az çok hissedebiliorum özellikle karnımın üzerine yatarsam :) serum taktımı doktorun çok geçmiş olsun canım bende yaşadığım için az çok biliorum alah yardımcınız olsun :)

Canım sen hangi özel hastaneye ve doktora gidiyorsun? Ben son günlerde İzmirde bir doktor arayışı içerisindeydim ve sonunda buldum .Ama seninkini de öğrenmek isterim.

mrb kızlar hayırlı cumalar
canım cok sevındım hayılrısı iile duymuşsun ne guzel
bende bugun gitcam ınş. duyarım :Saruboceq:

sıldım ama olmamıs yaaa.pushıng keske benımkı de soyle kıpır kıpır oynasaydı da gorseydım ne gusel sız gormussunuz.benımkı tembel olcak galıba:1closedeyes: ınsan kalkıp annesıne bı el sallardı ama neyyyse artık

Canım önümüzdeki haftasonu gidelim diye düşünüyoruz. Yada bir sonraki haftasonu.
Gitmişken ikili testi de yaptıracağız. Bulantı konusuna gelince son bir kaç gündür daha hafif geçiyor. Ama bitti demem mümkün değil.

geçmiş olsun canım hatta bir an önce geçsin gitsin sizde rahat rahat ham,leliğin tadını çıkarın :) yatıncada kusman devam ediomu ben hep yatıodum bide limon acaip dercede midem ii geliodu limonu sıkıp sıkp içiodum gerçi, her insanı rahatlatan yiyecek farklı ama sende bi dene ayva elma limon bunlar birazcıkta olsa rahatlatıo :CüvCüv:

burcucum benım sat lıstede yanlış gözüküyo canım ılk eklendıgınde dogruydu ama yenıler eklendıkce kaymış galıba benım sat 17aralık tahmını dogum 23 eylül
59 kılo ve errrkkkekkkk tahmınım eklersen sevınırım canım ben ekleyıp karıştırmak ıstemedım bi liste devam etsın

seninki tembel değil uslu ve uysal bi bebek olucak bizimki bizi bayağı uğraştırıcak yandık yani eltim ikiz kızlara hamileyken acaip hareketlilermiş doğuncada 8 ay gece gündüz uyku görmemiş bizde öle olcaz bide olaya bu yandan bak :)
delikafadulden

bulansın bulansın diye kaşındım, şimdi midem çok bulanıyor ve ne yicem nasıl yicem diye düşünüyorum...
dün akşamki migren atağı çok kötü yaptı kafamçokkarıştı
k.valideye gitmiştik yemeğe, onların da apartmanda dua varmış oraya çıktık.. ağrıdan ölücem ama nasıl zor duruyorum...
kendimi zor attım lavaboya, elalemin evinde migren atağıyla istifrayla uğraştım bi de kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
şimdi hala bulanıyor, açım ama yemek düşünemiyorum kafamçokkarıştı

kızlar daha erken ama herkesde belli bi taslak isim oluşmuştur adını ne koymayı düşünüosunuz prens ve prenseslerimizn :)

Canım sen hangi özel hastaneye ve doktora gidiyorsun? Ben son günlerde İzmirde bir doktor arayışı içerisindeydim ve sonunda buldum .Ama seninkini de öğrenmek isterim.

canım sen nereye gıtmeyı düşünüyosun hangı dr buldun
ya ben burdakı dr pek begenmıyorum zaten dogumu ızmırde ailemın yanında yapmak ıstıyorum ama daha konuşmadım erken dıye bakalım mart gelcam zaten uyarsa bende gıdebılırm senınkıne

şekerim buna ne denir kaşındın denir delikafadulden YA BİZ SANA NE DEDİK GELDİNMİ LAFIMIZA NEYSE CANIM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE GEÇER :) SEVDİĞİN YİCEKLERİ CANININ ÇEKTİĞİ ŞEYLER YEMEĞE BAK :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…