2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bişey çekmiyo ki delikafadulden
bişeyler söyleyin de canım çeksin kızlar :roflol:
dün tom ve jerry izlerken jerryden mısır patlağı çekti canım kalktım onu yedim delikafadulden

ay inşallah uslu olur hadi bakalım.:ecrin_bebek: o zaman ben hareketlerını de gec hısederım:1no2:kızlar ben listede yokum yenı geldıgım ıcın.lısteyı kım hazırlıyo bılmıorum benı de ekleyebılırmı acaba.sat 26 kasım.59 kılo.tahmınım de ruyamda her ne kadar hep erkek bebk gorsemde tahmın kızzhihoyyyt

sağol pushingim benim yaa
senden olmasan selamımız yerde kalcaktı
ayvadan bıktım 2 aylık olduk 2 kilo ayva tükettim
limona gelince tansiyonum hep düşük olduğu için pek yanaşmıyorum limona sadece arada bir çayıma sıkıyorum okadar
dün dondurma aldım yedim :icecream:
sezonu açtım valla, kocişin haberi yok delikafadulden
fena değildi, güzel güzel yedim

kızlar hamile kaldığımız kiloyu da mı eklediniz listeye _?

Canım iki kişinin tavsiyesi üzerine bir doktor bulabildim sonunda. Çok başarılı bir doktormuş. Hatta çarşamba günleri ege tv'de program yapıyormuş . Alsancakta kliniği var. Kliniği internetten falan inceledim çok hoşuma gitti.Tüm testler klinikte yapılıyor ayrıca.
Sana linkini vereyim sende incele. Önümüzdeki haftasonu yada bir sonraki haftasonu gidicez. Burdaki doktorları da ben hiç beğenmedim en iyisi İzmir. Ve teknolojisi burayla karşılaştırılamaz bile.
Kordon Klinik - Anasayfa

dün tom ve jerry izlerken jerryden mısır patlağı çekti canım kalktım onu yedim delikafadulden
HMMM patates salatasına ne dersin sen bana ne tarz yediğini söle ben sana elli çesit yazrım ekşi acı tatlı hangisi :)

bide şey derler geç hareket ediosa yada senin tabirinle tembelse bebk kızdır die :) benimki erkek galiva kızdan pek umudum yok ama her gören kız dio o ayrı çünkü çirkinleşmişim delikafadulden
ayva dan şikayet ediosun ne güzel işte daha önce de konuşulmuştu ayva yiyenin güzel yada gamzeli bebişi olur die :) benimde tansiyon düşüo ama o yüzden annem çok içme ddi ama ben çok zorda kalırsam içiorum am sen içme canım ne olur ne olmaz dondurma ii geldimi istersen ondan ye çok faydalı kalsiyum bakımından tabi düzgün bi dondurma :) eşin kızarmıki benimki asla karışmaz :1shok:

Yoğurtlu makarnadelikafaduldenMidenin kötü olduğu durumlara birebircokacimcoook

Yoğurtlu makarnadelikafaduldenMidenin kötü olduğu durumlara birebircokacimcoook
aklınla bin yaşa şekerim valla ben hep yoğurlu şeyler yiyyorum mesela mantı yoğrtlu makarna makarna salatası filan hep canım çekio demkki mideye ii gelio ondan acaip canım çekio ya ay canım mantı çekti ya şahsen bi kayserili oarak ay ay annemi arıyorum :)delikafadulden

tşk. ederım canım ınceleyım bende
gerçekten bı<zım buranın ımkanlarınıda sorma ultrasonları eskı model bugun kalp atışın duymazsam şaşırmam yani

kızlar dondurma fazla yemeyin onun içinde olan bi madde anne karnındaki bebklere zarar verebiliyormuş sakat olma ihtimali oluyormuş bi kaç kişiden duydum ve hatta bizim bi tanıdık var çocuk sakat doğdu doktor en çok ne yedin demiş oda dondurma demiş doktor dondurmadan olduğunu söylemiş o yüzden aşırı derecede dondurma tüketmeyin

petibor "profilim" bölümünde "kilo doğum takip" diyor ya, oraya bir şifre girmişsin ticker falan yazıyor, o şifrenin sonundaki img yazısını parantezleriyle birlikte sileceksin.

bugün 15 günden sonra hayatımda en sevdiğim içeceği içtim evet bugün kola içtim tiksinmiştim ama bugün canım çekti doktorum çok canın isterse iç demişti böyle 15 günde bir içerim belki isterse canım

petibor "profilim" bölümünde "kilo doğum takip" diyor ya, oraya bir şifre girmişsin ticker falan yazıyor, o şifrenin sonundaki img yazısını parantezleriyle birlikte sileceksin.

sıldım canım soledıgın gıbı ama nıe olmadı yaasenağlama

dondurma olayı ilginç kalsiyum olduğu için hani en güzel tatlı derler ama
bencde hatta doktorlar süt içemeyen kişilerin sütlü dondurma yada sütlü tatkı yemesini önerio günde bi porsiyon bide biz yaz hamilesi olucaz içimiz yandığında dondurma yiyemicek miyiz

bende canım çok çekerse içiorum ama artık onun yerine meyveli soda içmeyi düşünüorum bide gariptir benim mideme ii gelio bulantımı bastırıo tuhaf ama

sıldım canım soledıgın gıbı ama nıe olmadı yaasenağlama

hmm o zaman sen yanlış şifreyi yapıştırmışsın. O zaman şöyle yapaılm, sen o siteye gir, cetvelini tekrar yap, en son şifrelerin çıktığı sayfanın linkini gönder bana özelden. Ben hangisini yapıştıracağını söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…