2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kayınvaldem her gördüğünde söylüyordu, ye ye kızım ayva yez çocuğun güzel olsun diye :roflol:
bakalım 2 kilo ayva yedik güzelmi olcak çirkin mi?
pek karışmaz ama hasta olurum diye söylenir biraz

şaka yapıyosuuun , yaaa ben dondurmayı çok seviyorum, bu yaz hergün 1 tane yerim artık diyodum
napcez şimdi, 15 günde 1 mi yiyecem senağlama

dondurma olayı ilginç kalsiyum olduğu için hani en güzel tatlı derler ama

çikolatadansa dondurma daha faydalı yararlı diye biliyorum ama mavişin söyledikleri yüreksiz etti beni

2 .kordondaymış merkezı yerde ben hıç hatırlamıyorum burayı yenımı acıldı acaba bıde 2 sene alsncakta calıştım
canımcım son bı soru daha sorcam hangı kurumlarla anlaşması var yazmıyo galıba yada ben göremedım ben dogumuda aynı yerde yapmak ıstıyorum anlaşması yoksa pek bana uymaz dogum için

oldu canım ya nıhayet.ama yıne de cok saol.yapmıs kadar oldun

kızlar eltim çağırıyor, sonra görüşürük
sayfaları doldurmayın sonra okuyunca başım dönüyor, yetişemiyorum :)))

benide elticiğim saat 3 te çağırdı oğlunun doğum günü partisi varmış inşallah bizde böle doğum günü partileri düzenleriz bebişlerimize ayy yeri ben onları :)

pushing canım ya bişey sorucam sen karnında bebişin hareketlerini hissediyomusun ben 9 hafta 4 günlüküm ama pek bişey hissetmiyom arada kasılmalar oluyo karnımda birde bulantım çok oluyo

çok güzel olmuş canım resimdeki bebişde çok tatlı senin beişinden tatlı değil ama delikafadulden

ay nasıl olcak bebişlerımız kıme benzıcek acaba ya cok merak edıorum.dun su babymaker dıye bısey varya onu yaptım esımın fotografının oldugu yere denızde cekılmıs fotolarından bırını koymustum adam yanmıs tabı iyice.cocuk zenci cıktı:1shok: gulmekten öldum.ıkımızde beyazız cunku.:roflol:

pushing canım ya bişey sorucam sen karnında bebişin hareketlerini hissediyomusun ben 9 hafta 4 günlüküm ama pek bişey hissetmiyom arada kasılmalar oluyo karnımda birde bulantım çok oluyo
şekerim nasıl oluo biliomusun böle bi seğirme olur ya onun gibi yada kanat çırpışı gibi zaten bu haftalarda hissedilmez canım sen bu konuyu kafana takma bu haftalarda hareketlenir ama haraketleri duyduğumuz ve hissettiğimiz hafta 18 . haftadır en az oda belkide benimkide psikolojiltir bilemiorum :CüvCüv:
kasılmalar bendede oluo normal onlar bulantında geçer 12 . haftaya kadar yolu ver benimki hafifledi inşallah bir an önce seninkide geçer canım a.s.

Cesnar cok uzuldum umarım yarına kadar bırseyler degisir benzer bır durumu 4 ay once bende yasadım ama bebek saglıklı degılse elınden bırsey gelmıyor. Allah saglıklı bebekler nasip etsın hepimize.

sen beni güldürdün ya allahta seni güldürsün ya varya çok komik delikafadulden benimki kara kuru bişi olur herhalde ben esmerim eşim beyaz ela gözlü ama bilmiorum isim konusunu sordum kimse cevap vermedi sen ne düşünüosun canım

Kızlar ne çok yazmışsınız yahuu. Oku oku anca bitti.

Pushing bugünde performansın yerinde yine yavrum bnm maşallah sana :teytey:

benide elticiğim saat 3 te çağırdı oğlunun doğum günü partisi varmış inşallah bizde böle doğum günü partileri düzenleriz bebişlerimize ayy yeri ben onları :)

Kızlar ne güzel siz calısmıyorsunuz galiba :) cok ozendim simdi bu .. dogduktan sonra cok cabuk geciyor ınan zaman ben kızımda ay dogsa da yüzünü gorsem dıye gun sayarken gecen ay 3 yasına girdi :)

Kızlar ne güzel siz calısmıyorsunuz galiba :) cok ozendim simdi bu .. dogduktan sonra cok cabuk geciyor ınan zaman ben kızımda ay dogsa da yüzünü gorsem dıye gun sayarken gecen ay 3 yasına girdi :)

valla ben çalışmıorum şekerim evde yatıorum mesleğim yokki çalışmak isterim ama senağlama bu ikinci çoçuğun olcak galiba canım darısı bizim başımıza yada isteyenlere :) allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin gerisi boş

benim de eşimin de ismi e harfi ile başlıyo.bebek de öyle olsun diyorum ben ama.aslında aklımdan eylülde dogacagı için eylül geçmio diilya da ela.erkek düşünmedim hiççç.delikafadulden

sağol canım eee bugun neşem yerinde ondandır :) sen naptın canım nası gidio hamiş durumları :CüvCüv:

Neşen hiç gitmesin cnm. . Artık bulantılar hafifledi benimde şükür. Bebişimide gördüm 2 gün önce . elini bacağını salladı bize delikafadulden sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…