2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ınsallah 2 cı olacak arada bir tane de dusugum oldu insan gercekten herseyin boz oldugunu anlıyor. Sanırım listede genelde ilk bebekler var biz birazcık tecrubeliyiz gerci bu bulantılar tecrube filan dinlemiyor :dance:

benim de eşimin de ismi e harfi ile başlıyo.bebek de öyle olsun diyorum ben ama.aslında aklımdan eylülde dogacagı için eylül geçmio diilya da ela.erkek düşünmedim hiççç.delikafadulden
bende rahmetli olan kayınvalidem ve kayınbabamın ismini koymayı planlıorum daha doğrusu olanlıoruz :) erkek olursa celal kız olursa gökşen nasıl anlamları güzel ama ne bilim sengözlerimebaksanab ide zaten diğer iki eltimde celal var bizde erkek bolluğu var :) bitanede kızımız var oda gökşen bizimki 2 numaralı yada 3 numara olucak :)

Neşen hiç gitmesin cnm. . Artık bulantılar hafifledi benimde şükür. Bebişimide gördüm 2 gün önce . elini bacağını salladı bize delikafadulden sen nasılsın?
amin canım allah hepimizin neşesini arttırsın :) ben iiyiyim allaha çok şükür bulaantılarım hafifledi dünde biliosun bebişimi gördüm oda eller bacaklar maşallah oynatıodu

ben dün demiştim pushing ciğim bi daha düşündüm kız için İkra ilk emir oku güzel bu kız için oğlum için Eymen i beğeniyorum Deniz de olabilir

yavrum o zaman niye aynı isimleri koyacaksın değişik koy

canım çok güzel görüntüler bizde dün böle gördük çok güzel bişi ya allaha herkese nasip etsin valla ya :)

tecrübe ne kadar olursa olsun her hamilelik farklı canım anname öle dio ama yinede bizden daha bilgilisindir o bi gerçek :) 2 çoçuk mu düşünüosun yoksa sayıyıy daha artırırmısın ? ben allah nasip ederse 3 düşünüorum :) birini doğurdumda :)

ben dün demiştim pushing ciğim bi daha düşündüm kız için İkra ilk emir oku güzel bu kız için oğlum için Eymen i beğeniyorum Deniz de olabilir
isimler çok güzel canım buarada kızlar unutmayın isim çok önemli isimin karekterini alıo çoçukalr o yüzden benden tavsiye isim seçerken manasına dikkat edin güzel karaekter oluşturucak isimler seçin seninkilerin manası ne canım araştırdınmı hiç ?

yavrum o zaman niye aynı isimleri koyacaksın değişik koy
eşim çok istio ennesini babasını 10 sene önce trafik kazasında kaybetmiş o yüzden bende karşı çıkmak istemiorumsonuçta hakkı kim istemez annesinin babasının adını koymayı :)

benimde eşimin anne babası yok benimde babam ama koymayı düşünmedik
İkra Peygamberimize inen ilk emir "oku"
Eymen de sahabilerden birinin adı
Deniz malum
katılıyorum ismin anlamı çok önemli kuranda geçen mesela her ismi koymayı tavsiye etmiyorlar mesela Aleyna çok konulan bir isim kuranda geçiyor diye ama alehte demek o yüzden mana önemli gerçi daha erken bu isimler değişir :))

aleyna manası arapça bildiğim için söliyorum ÜZERİMİZE demek mesela aleyna nur da ÜZERİMİZE NUR anlamında canım :) evet kuran da her geçen ismi koymammalıyız araştırıp öyle eymen ismi gerçekten çok güzel bi isim peki kelime anlamını araştırdınmı ?

bende bikaç isim var aklımda eylül,nazra,eymen,gibi ama daha araştırcam bencede isim çok önemli

ben aleyte olduğunu biliyordum bir hoca demişti Eymen nin anlamını araştırmadım dediğim gibi daha erken

Anlamı
1. Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2. Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir. Hadis rivayctiylc ün kazandı.

Köken : Arapça

alıntıdır
canım anlamı gerçekten çok güzelmiş :) tavsiye ederim

ben geldim :teytey:
bu arada ben 53 kiloyla hamile kaldım ve sigarayı bırakmanın da etkisiyle şu an 58 falan oldum :roflol:
kafamdaki kız isimleri berra, erva, rana ve sare. bi tek erkek ismi var o da eymen :sm_cool:

ya kızlar nasıl kıpırdadığını görüyorsunuz benimki daha fasulye gibi ne kol sallıyo ne bacak -tatlicadiarzu-

seninki daha küçük canım biraz bekle bildiğim kadarıyla bulantıların yeni başladıysa 6 yada 7 haftalık olması lazım biz 11 . haftayı dolduruoruz zamanı var yani :)

Kızlar bende Kız için Aden ya da Arya ( rüyamda söylenmişti bu isim) , erkek için ise efe, ege, doruk bunlardan birini düşünüyorum. Ama babamıza kabul ettiremedik henüz bakalım ne olcak ?

pushıng bız senle hemen hemen aynıyız.gobuş bellı olmaya basladı mı?agustos annelerıne baktım da gobek sov yapıolar.11 haftalıkken falan koymaya baslayanlar var.kocaman olmus massallah gobuslerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…