2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pushıng bız senle hemen hemen aynıyız.gobuş bellı olmaya basladı mı?agustos annelerıne baktım da gobek sov yapıolar.11 haftalıkken falan koymaya baslayanlar var.kocaman olmus massallah gobuslerı

canım benim düne kadar yoktu şimid sanki artık var bide bel çevrem kalınlaşmaya başlıo bizim bu haftada 450 gr almamız lazım kilom ayni 49 am göbiş çok az çıktı diyebilirim belki gazdan da olabilir bugun yani senin ne durumda ?

Kızlar bende Kız için Aden ya da Arya ( rüyamda söylenmişti bu isim) , erkek için ise efe, ege, doruk bunlardan birini düşünüyorum. Ama babamıza kabul ettiremedik henüz bakalım ne olcak ?

canım ruyada soylenen ısımlerın konulması ıyı dıyorlar .benım kayınvalıdem esıme hamıleyken kulagına emre dıye fısıldamıs bır dede oglun olucak emre koy demıs.o zamana gore modern bı ısım.ama koymus kayınvalıdem.neyse kı soylenısı gusel bı ısım.anlamı da oyledır ınsallahgamyoncuiremsu

bşde bişi dicem kızlar ozellikle 10 haftayı biitiren arkadaşlar karnınıza baktığınız zaman kalp atışı inip çıkmaları görebiliomusunuz ? nen baksam hep böle innip inip çıkıo bebişin kalp atışı gibi :)

kızlar sat 29 kasım netten baktığımda 9+6 günlük çıkıyor ama 26 ocakta doktor 8+4 demişti ben şuan ne kadarlık oldum yardımcı olursanız sevinirim:)

benım de yanlarım dolmaya basladı.64le hamıle kalmıstım sımdı 59 um.ama belımın kalınlastıgını goruyorum aynada.seklım degısıo yanı.gobus de cıkmaya basladı bıraz bırazsositososito

Benimde rüyama bir kız çocuğu gelip '' annecim benim adım Arya'' dedi ve gitti. Arya'nın anlamı : Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği,kendiiçinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor. Bu ismi istiyorum aslında kız olursa çünkü rüyama girip söyledi diye düşünüyorum. Ama babamızı ikna etmek lazım.

kızlar ben yavştan çıkıyorum :) gitmem gerekn bi süpriz doğum günü partisi var :) hediyemi alıım kendimi süsliyim evimi topar lıyım gideyim gene uğrarım ozamana dek kendinize ii bakın kocaman öptüüüüm delikafadulden bye bye

görüşürüz cnm. Nice yaşlara inşallah

kızlar sat 29 kasım netten baktığımda 9+6 günlük çıkıyor ama 26 ocakta doktor 8+4 demişti ben şuan ne kadarlık oldum yardımcı olursanız sevinirim:)

canım gec dollenme olmussa ondan kucuk cıkmıstr.endıse etme.bazı arkasalarımızın da oyle cunku.

10+ 1 galiba yanlış hesaplamadıysam erken döllenmiş olmalısın kimisi geç kimisi erken :) seninki erken olmuş galiba :)

benimki de yok 3 harflı bı ısım olmasın soylemesı zor bılmemne dıyo.ama ustune dusmuorum.allah ızın verrse dogumdan sonra ben neler cektım onu dogurmak ıcın ısım koymak benım hakkım deılmı falan der blöf yaparız dımı amadelikafadulden

:roflol: doğru diyosun kıs. Valla bir cinsiyeti belli olsunda o zamandan başlarım ben zaten beynini yemeye sırnaşık şey

pushıng doru soylemıs.10+1 cıkıo bugun için.erken dollenmıs bebısın.

Son düzenleme:
pushıng mozijiku 2'lı test ıcın ne zaman gıdıceksınız doktora?gıdınce cınsıyetını de sorsanıza bakalım o haftada soylucekler mı.ben de subatın 15ınden sonra gıdıcem bakalım bı yorum yapıcak mı dohtur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…