pushıng bız senle hemen hemen aynıyız.gobuş bellı olmaya basladı mı?agustos annelerıne baktım da gobek sov yapıolar.11 haftalıkken falan koymaya baslayanlar var.kocaman olmus massallah gobuslerı
Kızlar bende Kız için Aden ya da Arya ( rüyamda söylenmişti bu isim) , erkek için ise efe, ege, doruk bunlardan birini düşünüyorum. Ama babamıza kabul ettiremedik henüz bakalım ne olcak ?
canım benim düne kadar yoktu şimid sanki artık var bide bel çevrem kalınlaşmaya başlıo bizim bu haftada 450 gr almamız lazım kilom ayni 49 am göbiş çok az çıktı diyebilirim belki gazdan da olabilir bugun yani senin ne durumda ?
canım ruyada soylenen ısımlerın konulması ıyı dıyorlar .benım kayınvalıdem esıme hamıleyken kulagına emre dıye fısıldamıs bır dede oglun olucak emre koy demıs.o zamana gore modern bı ısım.ama koymus kayınvalıdem.neyse kı soylenısı gusel bı ısım.anlamı da oyledır ınsallahgamyoncuiremsu
kızlar ben yavştan çıkıyorum :) gitmem gerekn bi süpriz doğum günü partisi var :) hediyemi alıım kendimi süsliyim evimi topar lıyım gideyim gene uğrarım ozamana dek kendinize ii bakın kocaman öptüüüüm delikafadulden bye bye
kızlar sat 29 kasım netten baktığımda 9+6 günlük çıkıyor ama 26 ocakta doktor 8+4 demişti ben şuan ne kadarlık oldum yardımcı olursanız sevinirim:)
10+ 1 galiba yanlış hesaplamadıysam erken döllenmiş olmalısın kimisi geç kimisi erken :) seninki erken olmuş galiba :)kızlar sat 29 kasım netten baktığımda 9+6 günlük çıkıyor ama 26 ocakta doktor 8+4 demişti ben şuan ne kadarlık oldum yardımcı olursanız sevinirim:)
Benimde rüyama bir kız çocuğu gelip '' annecim benim adım Arya'' dedi ve gitti. Arya'nın anlamı : Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği,kendiiçinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor. Bu ismi istiyorum aslında kız olursa çünkü rüyama girip söyledi diye düşünüyorum. Ama babamızı ikna etmek lazım.
benimki de yok 3 harflı bı ısım olmasın soylemesı zor bılmemne dıyo.ama ustune dusmuorum.allah ızın verrse dogumdan sonra ben neler cektım onu dogurmak ıcın ısım koymak benım hakkım deılmı falan der blöf yaparız dımı amadelikafadulden
pushıng doru soylemıs.10+1 cıkıo bugun için.erken dollenmıs bebısın.kızlar sat 29 kasım netten baktığımda 9+6 günlük çıkıyor ama 26 ocakta doktor 8+4 demişti ben şuan ne kadarlık oldum yardımcı olursanız sevinirim:)
slm kızlar a.s.nasıl gıdıyo bakim hamişlıkler:CüvCüv:
slm kızlar a.s.nasıl gıdıyo bakim hamişlıkler:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?