selam kıslar nasılsınız bebişler nasıl?topiğe eylül anne adayıyım diye, bir girdim kaldım..
kıslar dr'a gittim bebeğim gelişmiyormuş,rahimin verimsiz yerine yerleşmiş,düşük tehlikem var diye 10 gündür yatıyorum,10gün daha yatacakmışım.keşke yatsamda bebeğime bişey olmasa ama maalesef..cumartesi kendi dr'umu bulamadım başka bi dr muayene etti ve kese var bebek görülmüyo dedi.kanda gebelik testi yaptırdı,değerim 4473,2 çıktı.bugün testi tekrarlayacaktık ama istemedim. kendi dr'um gelmiş,ona kontrole gittim.durumu anlattım,teste baktı değerin çok güzel yükselmiş dedi.vajınal ultrasonla baktı 5,5-6 haftalık ve kesede şekil bozukluğu var,kalbi belli belirsiz atıyo,p.tesi kontrole gel büyük bi ihtimal kürtaj dedi ve ekledi progestan ve folik asite devam et..
işte kıslar durumum bundan ibaret.ne yapacağımı şaşırdım kafayı yemek üzereyim.RABBİM'e dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.
kıslar lütfen hepiniz hamişsiniz RABBİM hamişlerin duasını kabul edermiş.ALLAH rızası için noluuur benim içinde dua edim bebişim hayırlısıyla,sağlıklı olarak doğsun..p.tesi gittiğimde ALLAH'ımın izniyle mutlu olarak dönmek istiyorum artık..
canım dualarınız için, RABBİM hepinizden razı olsun.canım bende günde 3 defa içiyorum ama intte araştırdım ve başka bi dr pek işe yaramadığını, yalnızca düşük olacaksa geciktirdiğini söyledi bilmiyorum artık.canım dualarım seninle inşallah p.tesi güzel haberlerle gelirsin.bol bol dinlen .
ben daha önceki kaybımdan dolayı günde 3defa kullanıyorum sen kac defa içiyosun canım.
canım ablacım, dualarım seninle, kalbi atıyorsa biraz beklemeleri gerekmezmi, ne öyle hemen kürtaj diyolar
sonuçta yaşayan bir kalp var dimi ama
dualarımdasın canım benim
inşallah Rabbim yavrunu sana nasip eder, sağlıklı bir şekilde büyür
kii O herşeye Kadirdir
olumlu düşün, Dualarımızı vesile kılsın Rabbim de nasip etsin sana
canımm bacımm..amiiin inşallah bebişim,yavrum benimle kalır.insanım 10 çocuğuda olsa 11.ye birşey olacak diye içi yanar inan,evladın hepsi bir içim yanıyor arifecim..
bakalım RABBİM'in izniyle p.tesi ne diycek kalp atışı inşallah yükselir..
hepimize nasip etsin Mevlam yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı
Kızlar alışkanlık haline getirirseniz her sabah aç karnına 1-2 kuru kayısı üzerine ılık su kabızlığı tamamen önlüyor. Yok ona alışamam diyorsanız prebiyotik yoğurt yiyorum akşamları. Sabah paşa paşa çıkıyorum tuvalete:CüvCüv:
canım inan kabızlık için ne yapacağımı bende şaşırmış durumdayım bendede önceden olan bişey ve kendimi çok kasıyorum sölemesi ayıp ama mecburum kasmasam daha kötü oluyor benimde başım bunla dertte anlıycağın bu arada biliyosun bendede hiç belirti yok canım aslında üzülmüyorum istediğim herşeyi yiyorum istediğim gibi davranıyorum ağrı tiksinme bulantı hiç bişey yok iyiyim yani
rapunzel, bol su iç canım aç karnına sabah kalktığında bol bol kuru kayısı, dut erik badem ye...
ilk sayfada olduğu için artık pek önemsemiyoruz galiba.. ama ii olmuşş.rapunzel nasılsınn... miden nasıll...
Aşkolsun kızlar. Listeyi sık sık güncelliyorum benbenneyaptımkiEn son dün ya da önceki gün güncellemiş olmam lazım. Siz sayfaların arasında araya araya kaybolmayasınız diye oraya koymuştum ama:çok üzgünüm:
canım yanlış anlama ben cetvellerimiz var artık pek bakmıyoruz anlamında dedimm..1. sayfada oluşu çok güzel.. ve sayfayı güncellediğinizden haberdarımm.. burcu hocamm...a.s.
asos ilk günün nasıl gecti okulda ben erken uyandım zaten geceleri sık uyanıyorum.üstüne birde bahce nöbetim vardı.zordu bugün yani canım.sen nelwer yaptın.
Tamam gönlümü aldın Ayşe hocaamyerimsenibenkedinihal ekledim seni de canıma.s.
canım gerçekten çok üzüldüm okuyunca bi tuhaf oldum allah kimseye böle acılr yaşatmasıngünaydın hepinize şanslı eylül anneleri :çok üzgünüm:ben o şansımı kaybettim çünkü( geçen hafta yoktum aranızda...meleğimi kaybettim teyzeleri...senağlamaartık bir eylül anne adayı değilim...öncelikle hayırlısını istemiştik eşim ve ben hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyor elimizden... pazartesi dr agittiğimizde meleğimin kalp atışını duyamadık kendi vardı ama o minicik kalbi atmıyordu...gebeliğimi sonlandırmamız gerektiğini anlattı dr um...ve perşembe günü uyutularak kürtaj oldum kızlar...allahıma şükür bedenen iyiyim ama ruhen kocaman bir çöküntünün altındayım...ama geçecek biliyorum ...zaman sadece zaman ...allahım tüm hamilelerin meleklerini korusun ve sağsağlim kucaklarına almayı nasip etsin...düşmanıma bile yaşatmasın allahım böyle bir acıyı...size abla ve kardeş tavsiyem ne olur strese girmeyin dünya yansa umurunuzda olmasın...ben yapamadım bunu siz yapın ne olur, annesinin kalbi alışkındı strese ama meleğim dayanamadı o minicik kalbiyle...sizden ricam beni listelerden çıkarırmısınız...kendinize çok ama çok iyi bakın güzel haberlerinizi alayım hep,bana destek olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler...allaha emanet olun siz ve melekleriniz...senağlama
canım ben sütten tiksindim ve muzlu çoçuk sütlerinden içiorum hergün bi tane ama acaip gaz yapıo deli oluyorum bide bu aralar meyveli maden sodasına taktım onu içmeden midem rahatlamıo :bbo:ya süt dedinde. Şu çocukların içtiği çileki muzlu sütler varya onlardan içsek bir sorun olurmu acaba? Diğerini bende çok zor içiyorum
iyyim canım siz nasılsınız annesi bebişler seni üzüomu delikafadulden ultrason görüntüleri çok güzel keşke bende koyabilsem :)iyi akşamlar kızlar nasılsınınz bakalımmm. nasıl gidiyorr hamilelik.
benim herşey yolunda çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?