2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ablacım, dualarım seninle, kalbi atıyorsa biraz beklemeleri gerekmezmi, ne öyle hemen kürtaj diyolar
sonuçta yaşayan bir kalp var dimi ama
dualarımdasın canım benim
inşallah Rabbim yavrunu sana nasip eder, sağlıklı bir şekilde büyür
kii O herşeye Kadirdir
olumlu düşün, Dualarımızı vesile kılsın Rabbim de nasip etsin sana

hepimize nasip etsin Mevlam yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı

Mehtap gülüm tabii ki dualarımız seninle:Saruboceq:Sakın ümidini kaybetme. Ne hikayeler okudum ben kk'da sonu mutlu olan. Hep dua et, moralini yüksek tut. Geceleri sol tarafına yat ve ceviz, badem bol bol ye. Kim olduğunu hatırlayamıyorum şimdi ama bebeğinin gelişimi çok yavaş olan bir arkadaş vardı. O da benzer şeyler yaşamıştı. İki gün sonra kürtaj olacaım diye beklerken bebeğinin haftasını yakaladığını öğrendi. Sen de ümidini hiç kaybetme hayatımŞeniz

Kızlar alışkanlık haline getirirseniz her sabah aç karnına 1-2 kuru kayısı üzerine ılık su kabızlığı tamamen önlüyor. Yok ona alışamam diyorsanız prebiyotik yoğurt yiyorum akşamları. Sabah paşa paşa çıkıyorum tuvalete:CüvCüv:

canım dualarım seninle inşallah p.tesi güzel haberlerle gelirsin.bol bol dinlen .
ben daha önceki kaybımdan dolayı günde 3defa kullanıyorum sen kac defa içiyosun canım.
canım dualarınız için, RABBİM hepinizden razı olsun.canım bende günde 3 defa içiyorum ama intte araştırdım ve başka bi dr pek işe yaramadığını, yalnızca düşük olacaksa geciktirdiğini söyledi bilmiyorum artık.

burcu canım valla bu ilginizi okudukça dahada duygusallaştım.ağlıyorum çünkü kimseye anlatamıyorum.amaaan boş ver 2 tane daha var bu gitse ne olur gibi sözler duydukça......tamam 2 tane daha var ama dr sağlık için yap deyince1 yıl çalıştık tam umudumu kaybedince, hamiş kaldım ve düşük topicinden hatırlarsan,10 haftalık kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.ocak'ta tan 1 yıl oldu.yine umudumu kaybetmiştim,hamile olduğumu öğrendim ama ???

mehtap gülü çok geçmiş olsun... dualarımız senınle...

tesk ederım canım yaa...ben de zorlamak ıstemıyorum ama..maalesefkı bana rahatsızlık verıyor..sankı 3-4 aylık hamıs gıbı gobus bu yuzden dısarı fırlayaack artık..

rapunzel, bol su iç canım aç karnına sabah kalktığında bol bol kuru kayısı, dut erik badem ye...

kuru kaysmı artıkın böhhh oldum kaysıdan..onada alıstı..olmazsa ac karnına sıcak su ıcmeye calısayım..belkı fayda verır..:çok üzgünüm:

metap gulu dualarımız senınle allah bebegıne guc versın sana tutunma gucu versın kalbını korusun kucuk melegın rabbım

mehtap gulu gecmıs olsun..dualarımız senınle..ınsallah hayırlısyla bebisınlede senle olacaktır:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi

1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- dilekal.................................20kasım... ... .......................2 Eylül
3- burko(burcu)........................24 Kasım.............................2 Eylül
4- ayderim...............................24 Kasım.............................2 Eylül
5- shekercim............................26 Kasım.............................2 Eylül
6- Pelin_74..............................26 Kasım..............................2 Eylül
7- Birbelemir...........................26 Kasım..............................2 Eylül
8- efil06....................................26 Kasım.............................2 Eylül
9- petibor.................................26 Kasım.............................2 Eylül
10- delfindora............................27 Kasım..............................3 Eylül
11- pushing(zeynep):)..............27 kasım ..............................3 Eylül
12- telli....................................27 Kasım...............................3 Eylül
13- aslıcım..............................27 Kasım...............................3 Eylül
14- flower_85...........................27 Kasım...............................9 Eylül
15- farsena..............................28 Kasım................................4 Eylül
16- Candy5..............................28 Kasım................................4 Eylül
17- aylin20...............................29 Kasım...............................5 Eylül
18- açeyla...............................30 Kasım................................6 Eylül
19- Okyanus84..........................1 Aralık.................................7 Eylül
20- Mozijiku .............................1 Aralık.................................7 Eylül
21- cntz_06...............................1 Aralık.................................7 Eylül
22- kedinihal.............................2 Aralık.... ...........................8 Eylül
23- bengiii(Emel).......................3 Aralık................................8 Eylül
24- zeynepsz.............................3 Aralık................................8 Eylül
25- deryaa1...............................3 Aralık................................9 Eylül
26- serdi...................................4 Aralık................................9 Eylül
27- cingene00...........................5 Aralık.................................9 Eylül
28-((eslem))..............................7 Aralık................................13 Eylül
29- fussilet................................7 Aralık.................................13 Eylül
30- m.reyyan.......................................... .............................13 Eylül
31-emrelebisemre.....................7 Aralık................................14 Eylül
32- Nevesta..............................8 Aralık................................14 Eylül
33- sevil78................................8 Aralık................................14 Eylül
34- MadLen .............................9 Aralık................................15 Eylül
35- eda_naz.............................9 Aralık.................................15 Eylül
36- mrs_derya..........................9 Aralık.................................15 Eylül
37- atropin_tr .........................11 Aralık................................17 Eylül
38- asos1980(ayşe)..................13 Aralık….............................19 Eylül
39- Marall...............................13 Aralık….............................19 Eylül
40- kardelen23-.......................13 Aralık................................19 Eylül
41-fatoşgül..............................14 Aralık................................20 Eylül
42-guluncani...........................17 Aralık...............................23 Eylül
43-kardelen79.........................14 aralık................................20 Eylül
44- ultlar ................................15 Aralık................................20 Eylül
45- icedream...........................15 Aralık................................20 Eylül
46- süm-er...........................................................................23 Eylül
47- fbozkurt.............................18 Aralık...............................24 Eylül
48- salihas..............................18 Aralık...............................24 Eylül
49- mehtap gülü...................................................................24 Eylül
50-sivaslı58.............................20 Aralık. ..............................26 Eylül
51-rapunzell_82........................20 Aralık...............................26 Eylül
52- _SakURa_.........................22 Aralık................................28 Eylül
53- Trackeki............................23 Aralık................................29 Eylül
54- sidelya81...........................23 Aralık................................29 Eylül
55-gamma..............................24 Aralık.................................30 Eylül
56- Kamille.............................25 Aralık...................................1 Ekim
EYLÜL AYININ GÜZEL ANNELERİNİN KİLO VE CİNSİYET TAHMİN LİSTESİ

A. adayı.....................ocak...............Cins Tah

1-zeynepsz...................58..................... Kız
2-pushing.....................49.................... ..Kız
3-((eslem))....................48.5................. ..Kız
4-Ultlar.........................75................. .....Kız
5-rapunzell_82.............63......................K ız
6-desire1983.................68..................... .Kız
7-Mozijiku....................67.................... ..Erkek
8-emrelebisemre.........72.......................Kız
9-bengiii......................49................... ...Kız
10-flower_85..................64..................... ..Kız
11-burko......................76..................... ...Kız
12-asos1980.................64....................... .Erkek
13-dilekakal................53....................... .Kız
14-gamma....................65..........................Kız
15- guluncanı................59.........................Erkek
16-petibor.....................59.........................Kız

lıste gunde bır sefer yayınlanırsa ıyı olmaz..ısınıze karısmak ıstemem ama:1hug:

ilk sayfada olduğu için artık pek önemsemiyoruz galiba.. ama ii olmuşş.rapunzel nasılsınn... miden nasıll...

ilk sayfada olduğu için artık pek önemsemiyoruz galiba.. ama ii olmuşş.rapunzel nasılsınn... miden nasıll...

Aşkolsun kızlar. Listeyi sık sık güncelliyorum benbenneyaptımkiEn son dün ya da önceki gün güncellemiş olmam lazım. Siz sayfaların arasında araya araya kaybolmayasınız diye oraya koymuştum ama:çok üzgünüm:

canım yanlış anlama ben cetvellerimiz var artık pek bakmıyoruz anlamında dedimm..1. sayfada oluşu çok güzel.. ve sayfayı güncellediğinizden haberdarımm.. burcu hocamm...a.s.

asos ilk günün nasıl gecti okulda ben erken uyandım zaten geceleri sık uyanıyorum.üstüne birde bahce nöbetim vardı.zordu bugün yani canım.sen nelwer yaptın.

canım yanlış anlama ben cetvellerimiz var artık pek bakmıyoruz anlamında dedimm..1. sayfada oluşu çok güzel.. ve sayfayı güncellediğinizden haberdarımm.. burcu hocamm...a.s.

Tamam gönlümü aldın Ayşe hocaamyerimsenibenkedinihal ekledim seni de canıma.s.

asos ilk günün nasıl gecti okulda ben erken uyandım zaten geceleri sık uyanıyorum.üstüne birde bahce nöbetim vardı.zordu bugün yani canım.sen nelwer yaptın.

ilk günüm çok güzeldi evde dinlenmekten bıkmıştım..sınıfımda benim dolabımı değiştirmişler ben yokkenn....çok kızdımm...dolabımı geri istiyorum diye geçti günümm...mustahdemler fazla diye kaldırmışlar.... neyse yarın getireceklermiş.. ben öğlenciyimm 10 kadar uyudum.. kahvaltımı yaptımm okula gittimm.. ilk günden nöbet kötü olmuşş
Tamam gönlümü aldın Ayşe hocaamyerimsenibenkedinihal ekledim seni de canıma.s.

:asigim: sevindimm canım..

iyi akşamlar kızlar nasılsınınz bakalımmm. nasıl gidiyorr hamilelik.
benim herşey yolunda çok şükür.

canım gerçekten çok üzüldüm okuyunca bi tuhaf oldum allah kimseye böle acılr yaşatmasın inşallah tekrar aramıza dönersin dualarımız seninle hakkında herşeyin hayırlısı olsun bitanem allah gönlüne göre versin :Saruboceq:
ya süt dedinde. Şu çocukların içtiği çileki muzlu sütler varya onlardan içsek bir sorun olurmu acaba? Diğerini bende çok zor içiyorum
canım ben sütten tiksindim ve muzlu çoçuk sütlerinden içiorum hergün bi tane ama acaip gaz yapıo deli oluyorum bide bu aralar meyveli maden sodasına taktım onu içmeden midem rahatlamıo :bbo:

iyi akşamlar kızlar nasılsınınz bakalımmm. nasıl gidiyorr hamilelik.
benim herşey yolunda çok şükür.
iyyim canım siz nasılsınız annesi bebişler seni üzüomu delikafadulden ultrason görüntüleri çok güzel keşke bende koyabilsem :)

kızlar bende bugun bi değişiklik farkettim kirpiklerim uzamış :) zaten çok uzundu ama sanki daha bi uzamış ve kaşlarımbirbirine girmesine rağmen güzelleşmişim ya sanki ben kesin erkek doğurucam kızlr size sölüorum hiç bir belirti kız demio :) sizde değişiklik durumu nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…