2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim çok geçmiş olsun. O dehşet anı sadece bir gece rüyamda yaşamış olsamda neler hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. :1no2: Allah bebeğini hayırlısıyla sana bağışlasın inşallah. Dualarımız elbette seninle ve bebeğinle...:Saruboceq:

Tamam canım valla bulalım gidelim beraber. Ben 2 gündür araştırıyorum. Bu konuda bayağı tavsiye aldım istersen sana faks çekerim onları. Sonra birlikte düşünür, kararlaştırırız.

tamam bana faxla süper olur. sana yazarım numarayı nasılsın bu gün iyimisin?

süpermiş valla. ama benim evim uzak oraya biraz dayanabilirmiyim ki acaba sancım gelince yada sürekli gitmeye iş yerimde uzak

günaydın en tatlı en güzel eylül anişleri napıyorsunuz? nasılsınız bebecikleriniz napıyo herkes iyidir inşallah benim midem bi garip biraz bişiyler yedim ilaç içmek için çok kötü oldu ama

şimdilik buralardayım ama müşterim gelcek offfff hiç sevmiyorum müşteri gelmesini o gittikten sonrada biraz işlerim var ara ara bakmaya çalışırım

Canım haklısın ama onlarda sezeryan doğumu tercih etmek gibi bir şansın yok. Ve basında okuduğum haberlerden artık devlet hastaneleri ve üniversitelere güvenim kalmadı.Aslında çok haklısın aynı işi yapıyorlar o kadar para vermeye gerek yok. Ama insan korkuyor işte yaaa. Aman iyi olsunda giden para olsun diyorsun mecburen. Ayrıca dediğin gibi zaten erken doğum olma olasılığı gibi bir durum olursa bende tam techizatlı bir hastaneyi tercih ederim. Ama son aylarda çok sık yapılan rutin kontrollerde erken doğum riski belli olacaktır. Böyle bir durumda da önlemini almış oluruz.

Maşallah canım yaaa
Allah inşallah sağlıklı bir şekilde hepsini size bağışlasın...

tamam bana faxla süper olur. sana yazarım numarayı nasılsın bu gün iyimisin?

Canım dün gece sana o mesajı evden yazdım. Evdeki bilgisayarda dökümanlar elektronik ortamda bulunmadığı için öyle yazdım , işyerindeki de hiç aklıma gelmedi. Yoksa işyerindeki bilgisayarımda var. O nedenle sana faks çekmek yerine birazdan o belgeleri senin msn adresine mail olarak atıcam. Tamam mı canım?

peki tatlım bekliyorum

merhaba arkadaşlar ,
Allah hepimizin bebeklerimize sağ sağlim kavuşmamızı nasip etsin ...ben de 6 haftalık hamileyim ,bu dönemde mide bulantısı ve kusması çok fazla olan var mı?ayrıca kasıklarımın biraz üst kısmına sancı giriyor bazen ,başka böyle olan var mı aranızda?

Devam canım. Bilmiyorum daha ne kadar devam edecek ama bende hiç hal bırakmadı.
Bu bulantılar başlayalı 6 hafta oldu ve 6 haftadır çekiyorum. Senden naber?

Benim bitti artık sanırım. 3-4 gündür bulantım yok. Ama yinede her yemeği yiyemiyorum. İçim almıyor. Ama bunada şükür tabi. Birde ağzımda çok kötü bir tat var. Bu ne zaman geçer onu bilmiyorum. Sen bence artık bir doktora görün cnm. Bu kadar halsiz kaldıysan. Yazık sana.:teselli:

günaydın canlarım nasılsınız bugün ben güne öğürerek başladım 9. haftam sakindi 10.hafta fırtınalı geçiriyorum hayırlısı bakalım...sizde durum ne????

Günaydın cnm. Geçmiş olsun. Benim 3-4 gündür bulantım yok. İnş. böyle devam eder.

aman inş. cnm ben bu hafta daha perişan oldum akşama döndü bulantım pırasa gibi yatıyom hemen akşamları kusmiyim diye... ee miskin bişi oldum sinir oluyom kendimebu ayı da atlatsak sağ salim inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…