mrb kızlar bugün sabah uyandığımda kanamam oldu.okula gidecektim iç çamasırımı degiştiriken farkettim o anki halimi tahmin edemessiniz dizlerimin bagı cözüldü bir anda.doktoru aradık daha hastanede değildi.neyse 1-2 saat sonra gittik hastaneye.daha öncedende bir kaybım olduğu için çok ve riskli bir gebelik gecirecegimden dolayı çok daha hassasız eşimle.doktor kalp atışlarının iyi olduğunu ve rahimiçi kanamanın olmadığını söyledi.progestanı ilk günden zaten kullanıyorum birde düşük önleyici ilaç verdi.süreklide yatıyorum.umarım hersey yolunda gider kızlar dualarınızı esirgemeyin .kendinizidde yormayın kendinize iyi bakın hepiniz.
Tamam canım valla bulalım gidelim beraber. Ben 2 gündür araştırıyorum. Bu konuda bayağı tavsiye aldım istersen sana faks çekerim onları. Sonra birlikte düşünür, kararlaştırırız.
Kızlar bana sorarsanız hiç işinizi riske atmayın derim. Allah korusun, bebişiniz erkenci olursa, ya da acil sezeryan vb bir operasyona ihtiyaç duyarsanız bu işin ehli ve her tür techizatı olan bir yerde doğum yapmak en iyisi. Bu iş üzerine ün yapmış özel hastaneler var. Biliyorsunuzdur. Ama ben aynı işi yapacakları halde 3-5000 TL arası para almalarını soygunculuk olarak görüyorum. Bu nedenle kısmet olursa son 3 ay Dokuz Eylüle devam edip doğumu da orada yapmak istiyorum.Çok methediyor orada doğuran arkadaşlarım. Özelden farksız ilgileniyorlarmış, çok temizmiş, doğumdan hemen sonra çocuk doktoru bebişi alıp iyice inceliyormuş, aşıları yapılıyormuş. Harika bencea.s
Kızlar bana sorarsanız hiç işinizi riske atmayın derim. Allah korusun, bebişiniz erkenci olursa, ya da acil sezeryan vb bir operasyona ihtiyaç duyarsanız bu işin ehli ve her tür techizatı olan bir yerde doğum yapmak en iyisi. Bu iş üzerine ün yapmış özel hastaneler var. Biliyorsunuzdur. Ama ben aynı işi yapacakları halde 3-5000 TL arası para almalarını soygunculuk olarak görüyorum. Bu nedenle kısmet olursa son 3 ay Dokuz Eylüle devam edip doğumu da orada yapmak istiyorum.Çok methediyor orada doğuran arkadaşlarım. Özelden farksız ilgileniyorlarmış, çok temizmiş, doğumdan hemen sonra çocuk doktoru bebişi alıp iyice inceliyormuş, aşıları yapılıyormuş. Harika bencea.s
Günaydın anneler..Benim bebişler üçüz olduğu halde..şu ana kadar bi kaç kez içim bulandı ve çıkardım..dediğiniz gibi göğüslerde bazen ağrı var bazen yok..hafif hafif bazen karnımın alt kısmında gerilme hissediyorum..bunlar da sık sık olmuyor tabi..herşey yolunda ve normal..ama vucudumuzu dinleyip belirti bulamamakta bazen endişe veriyor..paso uyuyorum zaten..ve geceleri wc ye kalkıyorum ve karmançorman rüyalar görüyorum..Benim bebişlerin ikiz olanları 15mm..tek olan 20mm..malum ikizler biraz daha geriden geliyorlar..bu durumda normalmiş dr.umun dediğine göre..8 haftalıkken de bebeklerin kap atışlarını dinledik..çok güzeldi..allah herbirimizin yüzünü güldürsün ve hep mutlu haberler vermek nasip olsun bizlere inşallah..
tamam bana faxla süper olur. sana yazarım numarayı nasılsın bu gün iyimisin?
Canım dün gece sana o mesajı evden yazdım. Evdeki bilgisayarda dökümanlar elektronik ortamda bulunmadığı için öyle yazdım , işyerindeki de hiç aklıma gelmedi. Yoksa işyerindeki bilgisayarımda var. O nedenle sana faks çekmek yerine birazdan o belgeleri senin msn adresine mail olarak atıcam. Tamam mı canım?
Günaydın kızlar. Nasılsınız bugün?
İyiyiz canım sağol. Sen nasılsın?
Saol Dilekcim bende iyiyim. Nasıl bulantıların devammı?
Devam canım. Bilmiyorum daha ne kadar devam edecek ama bende hiç hal bırakmadı.
Bu bulantılar başlayalı 6 hafta oldu ve 6 haftadır çekiyorum. Senden naber?
günaydın canlarım nasılsınız bugün ben güne öğürerek başladım 9. haftam sakindi 10.hafta fırtınalı geçiriyorum hayırlısı bakalım...sizde durum ne????
Günaydın cnm. Geçmiş olsun. Benim 3-4 gündür bulantım yok. İnş. böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?