2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

fena değilim canım bebeğin boynuna kordon dolanmıştı çıkmamışş yani sezeryana giricez yüksek ihtimall.. sen nasılsınn bebkin nasıll..

fena değilim canım bebeğin boynuna kordon dolanmıştı çıkmamışş yani sezeryana giricez yüksek ihtimall.. sen nasılsınn bebkin nasıll..

yaaa hiç belli olmaz canım ya...belki çıkar...ben ve bebiş iyiyz...bugün babamız evde yok bende nete gireyim dedim...Normalde ondan bana fırsat kalmıy or akşamları yerimseniben

bizim evdede pc bana tv eşime çünki bütün gün iş yerinde ekrana bakmaktan gözleri yoruluyormuşş... halbuki bütün gün bende netteyimm..delikafadulden canım bakalım hayırlısı inşlhh...
diyorumki evlat ne tatlıymışş yaa...tansiyonlarım çıktııı.. valla...

evet anne olmak dünyanın en güzel şeyi...Benim oğlumda annemlerde kaldı bugün...Hemen özledim ya şimdiden...opuyorumnanaktan

slm kızlar nabersiniz bizim evdede tv eşime pc bana ait ama bu saatlerde sesiz oluyor buralar genelde gecmişi okuyup kapatıyodum bende , asos benim yaramaz bi aydır cıkarmadı kordonu artık alıştı onunla yasamaya carsamba gittiğimisde 2950 gram olmuş

kızlar yemeği yedim masa öyle duruyor...Zaten gündüzde iş te olduğumdan akşam ev işleri çok zor geliyor...oooo birde ütü birikmiş ki sormayı n...

maşallah kuzuna canım... aman nazar değmesinn... canım bende seni merak etmiştimm...ne yaptınız diye... aslında ben her akşam burdayım ama kimse olmadığı için başka topiklere bakınıyorummmsengözlerimebaksanab napalım artık sağlık olsun canım kordonuyla yaşamaya alışmam lazımm.. canım beslenmesinde bir etki oluyormu bebeğin...
feyzacım senlede satlarımız aynı bebeğin kaç grmm benimki 2085 bu hafta pek almamış doktor protein ağırlıklı beslen dedii...

20 li haftalardayken 30 lu haftalar bana çok uzak gelirdi..Heycanlanırdım...Şimdi 34 hafta olduk nerdeyse...Heycan bastı beni iyice..Bebeğimin yüzünü çok merak ediyorum...opuyorumnanaktan

kızlar sizinde çabuk uykunuz geliyormu gözlerim kapanıyor resmen yaa... eşimde son ses maç izliyor...Çok üzgünüm çoook ayyy başladı yine ligmidir nedir.... öffff...

tesekkür ederis teyzesi :) bizim tickerimiz yanlış 37 haftalığız aslında az kaldı yani benim ağustos 20 siyle 25 arası alırız dedi doktorumuz heycan arttı yani. canım beslenmesinde hiç sorun olmuyor her gittiğimisde kordon kan dolaşımını ölçüyor zaten normal cıktıgı sürece hersey yolunda ama sen beslenmene dikkat ettiğin zaman bebek için farkediyor kiloda yumurta sütü hiçi kesme ben kesmiştim uyarı alınca basladık tekrar yarında nst ye girecez bakalım ne cıkacak sonuclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…