fena değilim canım bebeğin boynuna kordon dolanmıştı çıkmamışş yani sezeryana giricez yüksek ihtimall.. sen nasılsınn bebkin nasıll..
bizim evdede pc bana tv eşime çünki bütün gün iş yerinde ekrana bakmaktan gözleri yoruluyormuşş... halbuki bütün gün bende netteyimm..delikafadulden canım bakalım hayırlısı inşlhh...
diyorumki evlat ne tatlıymışş yaa...tansiyonlarım çıktııı.. valla...
slm kızlar nabersiniz bizim evdede tv eşime pc bana ait ama bu saatlerde sesiz oluyor buralar genelde gecmişi okuyup kapatıyodum bende , asos benim yaramaz bi aydır cıkarmadı kordonu artık alıştı onunla yasamaya carsamba gittiğimisde 2950 gram olmuş
fatoşgül sen şehir olarak bana çok yakınsın....Ben gaziantepteyim...Sen kilis tesin...
maşallah kuzuna canım... aman nazar değmesinn...canım bende seni merak etmiştimm...ne yaptınız diye... aslında ben her akşam burdayım ama kimse olmadığı için başka topiklere bakınıyorummmsengözlerimebaksanab napalım artık sağlık olsun canım kordonuyla yaşamaya alışmam lazımm.. canım beslenmesinde bir etki oluyormu bebeğin...
feyzacım senlede satlarımız aynı bebeğin kaç grmm benimki 2085 bu hafta pek almamış doktor protein ağırlıklı beslen dedii...
hadi yaa hiç gelmiyomusun buraya yada akraba falan varmı?
kızlar sizinde çabuk uykunuz geliyormu gözlerim kapanıyor resmen yaa... eşimde son ses maç izliyor...Çok üzgünüm çoook ayyy başladı yine ligmidir nedir.... öffff...
malesefff hiç görmedim orayı...akrabamda yok...
ayy ne uykusuu gelsin diye neler yapıyorum ama yokkkkkkkkkkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?