2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet baharcım herkes kendi derdinde hakkaten. Diyorum bu adamı bende masrafa sokayım :)) bişiler aldırayım. ama olan yine bize olcak yine biz ödücez. Allah hepimizin yardımcısı olsun . Çok gerildim ama

Valla aynı sorunlar bizdede var tatlım. Benim görümcemin ve çocuklarının ihtiyaçları hiçççç bitmez tükenmez.. Bana yoktur yeri gelince onlara hep var yok demek olmazmış üzülürlermiş biz karısıyız ya biz bütün kahrı çekelim istiyolar valla.

özgemmm sakın kendini üzme şekercim. inan değmiyor olacağına varıyor herşey canımcım. bu sıkıntı da bir tek senin başında değil diyorum ya.
ben çıkıyorum artıkın. babaneme gidem iki sarılayım yahu. yarın buralardayım. öpüyorum kocaman kocaman.

Aman kızlar ev konusunda sakın özellere girmeyin. Ben bi senelik çalıştığım paramı kaptırdım uludağ inşaat diye bi firmaya bursada. Tokiye yada belediyenin yaptıklarına girin.

poffffff valla sıkıntı içinde sıkıntı ya hakkaten. nefretlik geliyor içime inanki.

Tamam kuzum evet herşey olcağına varır. Hayırlısı bakalım. Çok öpüyorum seni ve tabikide güzeller güzeli babaanneni. Kendine dikkat et cnm. Görüşürüz

poffffff valla sıkıntı içinde sıkıntı ya hakkaten. nefretlik geliyor içime inanki.

hayatım daha iki aylık hamileydim düşük tehlikem var kocamın peşimde koşacağı zaman dimi görümcem arıyo oğlunun gözlüğü kırılmış onu yaptırcakmış eşim benimkide koşa koşa gidiyo beni doktordan eve bırakıp böyle bi manyaklık olabilir mi ya bunun babası neye yarar?

yuhh bide seninkilerin başında babalarıda var yani. Ayy çok enteresan ya gerçekten. Demekki alışmışlar cnm eşini kullanmaya. Seninkide benimki gibi sesi çıkmayanlardan galiba

yuhh bide seninkilerin başında babalarıda var yani. Ayy çok enteresan ya gerçekten. Demekki alışmışlar cnm eşini kullanmaya. Seninkide benimki gibi sesi çıkmayanlardan galiba

Aynen alışmışlar valla yaaa. Evet sesi çıkmaz nasıl çıksın ki ama düşünsene yeğen yani sonuçta anne kız kardeş belki bizde olsak yapamazdık helede erkeklik başka bişey daha sahiplenici bi duygu.. lafda söyletmezler zaten.

Özgecım kafana takıp yavrunu uzme. Hersey olacagına varacak. Ben cıkıyorum hepınızı opuyorum

Evet tuğbacım laf söyletmezler gerçekten.

Görüşürüz meryemcim. Dikkat et kendine.

Bende çıkıyorum fıstıklar. Gideyim azcık müzik dinleyim bari. Çok öptüm

slm kızlar doktorumuzdan geldik.... bebeğimiz kordonunu çok sevmiş bırakmıyo... annesini çok üzdü....
tansiyonumu ölçtüler yüksek çıktı... herhalde panikledimm.. idrar tahlili falan yapıldı protein eksik çıktı yani protein yönünden zengin gıdalar tüketmem gererkiyormuşş... sabahları 1 yumurta yiyordumm artık 2 yiyicem demekkii...etide hiç sevmiyorumm ama tavuk bolbol yiyebilirim...tabi balıkta...doktor artık kolay kolay boynundan çıkmaz.. sezeryana kendini hazırla dedimm aman doktor bey bebeğim sağlıklı doğsunda ben sezeryana razıyımm...:kedi:
sizler nasılsınız... kötü bişey yoktur umarımm..

Ah canıııımm yeni okudum bu sorununu çok geçmiş olsun.. Ama bir kere dolanması işten bile değil. Sezeryan olsun amahayırlısı olsun hiç önemli değil bencede. Bak benim sitede bi kız doğurdu geldi beş günlük lohusa ayakta valla kıpır kıpır geziyo hiç canını sıkma. :)

kızlar mrb

eşlerden bahsetmişsiniz ailelerine yaptıkları yardımlardan. bu hakaten hiç anlamadıgım birşey. MyLadyBird ve Mozijiku sinir olmakta haklısınız valla. allah başıma vermesin ama olsa herhalde sık sık kavga ederdim eşimle. annesi ev aldıysa sizene. arada borç istenir varsa verirsin ama destek olmak çok saçma. herkesin evlendikten sonra artık ayrı bir bütçesi var. bu şekilde para tutamazsınız ki, kendinize nasıl ev alacaksınız. yok görümce çocukları, yok annesinin evi vs.vs. insan hem harcamak istese daha kendimize isteyip de alamadıgımız bir sürü şey var, onları alırız önce. uff gıcık oldum klava:neyse

canım bebeğin saglıklı olsunda, sağlıkla doğsunda gerisi onemli degil.
benim de daha donmedi mesela, bakalım bir daha ki muaynede nasıl olacak..
normal düşünüyordum ama sezeryan olursa da olur yani hayırlısını istiyoruz zaten hep allahtan. vardır herşeyde hayır bence. içini ferah tut.

offffffff yaaaa ne sakarımmm (((((((( soylemeyi unuttum
canım yemek yapmak istemiyordu bugün zorla girdim mutfaga
pilav yaparken elimi buhardan yaktım ama acayip acıyooooooooo hala :gitme:
nasıl da yorgunum anlatamam sanki saatlerce çalıştım..ufffffff

bu arada haberlerde çıktı ramazan pidesi nasıl canım istedi..yaşasın ramazan geliyooo :)))

ah be tubacım dikkat etsene bende nasııılll yorgundum bi ymk yaptım nasıl yaptım bilmiyom vallaa

Sorma tubacım yani ben zaten biraz yardım edilmeli taraftarıyım her zaman için ama karşı tarafın işin suyunu çıkarmasına anlam veremiyorum. Abartmamak lazım bıktırmamak dimi ama?

Çok geçmiş olsun tubacım.. Ben yemek yaptım şimdide yemeğe misafir geliyo kızlar :) Bu arada benim bebek büyümüş gördünüz mü teyzeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…