tesekkür ederis teyzesi :) bizim tickerimiz yanlış 37 haftalığız aslında az kaldı yani benim ağustos 20 siyle 25 arası alırız dedi doktorumuz heycan arttı yani. canım beslenmesinde hiç sorun olmuyor her gittiğimisde kordon kan dolaşımını ölçüyor zaten normal cıktıgı sürece hersey yolunda ama sen beslenmene dikkat ettiğin zaman bebek için farkediyor kiloda yumurta sütü hiçi kesme ben kesmiştim uyarı alınca basladık tekraryarında nst ye girecez bakalım ne cıkacak sonuclar
bizde antebe alısveriş için gidiyoruz benim dayım falan var orda gerci?
antebin neresinde akrabaların?....
halep pasajı var dayım orda canım ayakkabıcı dukkanı var.
antebin neresinde akrabaların?....
neee 37 mi?? ay bak ben bileme heycan yaaptımmmmmmhihoyyyt
evet canım kavuşmaya az kaldı oğluşumla iyice ağır geciyor bu günler.birde benim sat tan birhafta önden gidiyoruz :)) yani sata göre 37 ultrasona göre 38 haftadelikafadulden
evet canım kavuşmaya az kaldı oğluşumla iyice ağır geciyor bu günler.birde benim sat tan birhafta önden gidiyoruz :)) yani sata göre 37 ultrasona göre 38 haftadelikafadulden
ozaman kilomuz gayet normal neden düzeltmedin tickeri...CADIARZUtesekkür ederis teyzesi :) bizim tickerimiz yanlış 37 haftalığız aslında az kaldı yani benim ağustos 20 siyle 25 arası alırız dedi doktorumuz heycan arttı yani. canım beslenmesinde hiç sorun olmuyor her gittiğimisde kordon kan dolaşımını ölçüyor zaten normal cıktıgı sürece hersey yolunda ama sen beslenmene dikkat ettiğin zaman bebek için farkediyor kiloda yumurta sütü hiçi kesme ben kesmiştim uyarı alınca basladık tekraryarında nst ye girecez bakalım ne cıkacak sonuclar
canım çok erken kalkyorumm mesela bugün 6 30 du galiba galiba ondan ... eşim bazen yalvarıyor film izleyelim diye tabbii ayşe filmi biraz izliyor sonra uyumuş oluyorumm... çok yorgun hissediyoum kendimi bazenn...ayy ne uykusuu gelsin diye neler yapıyorum ama yokkkkkkkkkkkkk....
gözlerimi kapalı tutuyorummm .. yoksa benimde kaçar bi gün biyere fena çarpıcamm...kafamçokkarıştıbenimde uyku sorunum hep var ama uykusuzluk :)) yatakta dönüp wc ye kalkmaktan uykum gelmiyor sonrada sersem gibi geziyorum
var canım... ben sana arkadaşlık teklifinde bulunayımm adını görmüştümm gülcanın face da... ama özel msj gelmedi...yasakkelimecanım msn yolladım özelden:) aysecim senin face uyeligin varmıydı?
evet ya heran hersey olabilir şimdi yalancı sancılarla gercekleri ayırt etmek için prova yapıyoruz net ten okuyup :) gerci sezeryan olacak ama yinede 38 . haftada gercek sancılar baslıyomuş rabbim hepimizin bebeklerini sağıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
assos & emsall iyi akşamlar, sizde maç sevmeyenlerden misini<
assos & emsall iyi akşamlar, sizde maç sevmeyenlerden misini<
emsal hoşgeldinnnn.... nasılsınn bebeğin nasılmışş... su durumun ne dedi doktorunn... kendine dikkat et canım yaa..
ozaman kilomuz gayet normal neden düzeltmedin tickeri...CADIARZU
bu hafta pek iştahsızdımm hemen etkilemiş bebeği....:bbo: beslenmesinde sorun olmadığına sevindimm.. canım çok az kalmışş rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.. epidürelmi düşünüyosunn....
canım çok erken kalkyorumm mesela bugün 6 30 du galiba galiba ondan ... eşim bazen yalvarıyor film izleyelim diye tabbii ayşe filmi biraz izliyor sonra uyumuş oluyorumm... çok yorgun hissediyoum kendimi bazenn...
gözlerimi kapalı tutuyorummm .. yoksa benimde kaçar bi gün biyere fena çarpıcamm...kafamçokkarıştı
var canım... ben sana arkadaşlık teklifinde bulunayımm adını görmüştümm gülcanın face da... ama özel msj gelmedi...yasakkelime
ozaman kilomuz gayet normal neden düzeltmedin tickeri...CADIARZU
bu hafta pek iştahsızdımm hemen etkilemiş bebeği....:bbo: beslenmesinde sorun olmadığına sevindimm.. canım çok az kalmışş rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.. epidürelmi düşünüyosunn....
valla tickeri ilk basta nasıl yaptıgımı unuttum kaydirigubbakcemile3 sonra öylece kaldı anestezi şekline bi türlü karar veremiyorum aslında epidural istiyorum ama kendime çok güvenemiyorum heycan yaparım tansiyonum düşer falan diye doktorlada detaylı konuşmadım kendim karar veremediğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?