2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neee 37 mi?? ay bak ben bileme heycan yaaptımmmmmmhihoyyyt

benimde uyku sorunum hep var ama uykusuzluk :)) yatakta dönüp wc ye kalkmaktan uykum gelmiyor sonrada sersem gibi geziyorum

evet canım kavuşmaya az kaldı oğluşumla iyice ağır geciyor bu günler.birde benim sat tan birhafta önden gidiyoruz :)) yani sata göre 37 ultrasona göre 38 haftadelikafadulden

her an alabilirsin yanii kucagına öylemii? ay kıskandm bennn yaaaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım kavuşmaya az kaldı oğluşumla iyice ağır geciyor bu günler.birde benim sat tan birhafta önden gidiyoruz :)) yani sata göre 37 ultrasona göre 38 haftadelikafadulden

maşallah yaaaa bişey kalmamış....ayyy sizlerin bebişleri bizden önce gelicek....çok merak ediyorum...ne kadar tatlı bebişler olucaklar yaaaa....:ecrin_bebek:

evet ya heran hersey olabilir şimdi yalancı sancılarla gercekleri ayırt etmek için prova yapıyoruz net ten okuyup :) gerci sezeryan olacak ama yinede 38 . haftada gercek sancılar baslıyomuş rabbim hepimizin bebeklerini sağıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar oturmak biraz yordu beni azıcık uzanayım...Kendinize iyi bakın yarın iş var yine zaten ....
iyi akşamlar size....buyrunnnnnnnnn

ozaman kilomuz gayet normal neden düzeltmedin tickeri...CADIARZU
bu hafta pek iştahsızdımm hemen etkilemiş bebeği....:bbo: beslenmesinde sorun olmadığına sevindimm.. canım çok az kalmışş rabbim hepimizin yardımcısı olsunn.. epidürelmi düşünüyosunn....

ayy ne uykusuu gelsin diye neler yapıyorum ama yokkkkkkkkkkkkk....
canım çok erken kalkyorumm mesela bugün 6 30 du galiba galiba ondan ... eşim bazen yalvarıyor film izleyelim diye tabbii ayşe filmi biraz izliyor sonra uyumuş oluyorumm... çok yorgun hissediyoum kendimi bazenn...

benimde uyku sorunum hep var ama uykusuzluk :)) yatakta dönüp wc ye kalkmaktan uykum gelmiyor sonrada sersem gibi geziyorum
gözlerimi kapalı tutuyorummm .. yoksa benimde kaçar bi gün biyere fena çarpıcamm...kafamçokkarıştı
canım msn yolladım özelden:) aysecim senin face uyeligin varmıydı?
var canım... ben sana arkadaşlık teklifinde bulunayımm adını görmüştümm gülcanın face da... ama özel msj gelmedi...yasakkelime

iyi akşamlar kıslarr biz geldikk :))
nabersiniz bakalım ??
birbelemi canım maşallah bebişine 41 kere Allah nazardan saklasın
doğumada çok az kalmış ne güzel
Allah ım hepimize hayırlısı ile yavrulamızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh
bu arada şı beslenme konusunda çok cahilim ben galiba
ne yesemde kızım kilo alsa biliyorsan banada söylermisin hayatım yaa
kardelencim sanada geçmiş olsun dileklerin için çok teşekkür ederim canım

emsal hoşgeldinnnn.... nasılsınn bebeğin nasılmışş... su durumun ne dedi doktorunn... kendine dikkat et canım yaa..

aminnn canım
inşallahh sezeryan gününe kadar bişeycik olmaz meleğin randevusuna sadık kalır :))
dr. amcalarının dediği günde gereken şekilde gelir
bende sezeryan olacağım Allah kısmet ederse 2 yada 3 eylülde

assos & emsall iyi akşamlar, sizde maç sevmeyenlerden misini<

canım aslında hiç sevmiyo değilim ama benim eşim bıktırana kadar izliyor... bana göre milli maçlar daha heyecanlı geliyorr.. sen bayadır burdasın farkındayım ama geçmişi okuyordun galiba...

assos & emsall iyi akşamlar, sizde maç sevmeyenlerden misini<

iyi akşamlar canım
aynenn hemde bi bakayım dedim ne var yok diye :)))

emsal hoşgeldinnnn.... nasılsınn bebeğin nasılmışş... su durumun ne dedi doktorunn... kendine dikkat et canım yaa..

canım hoşbuldumm
çok şükür kızım iyi teyzesii dataylı için gittiğim radyoloji uzmanın ölçümleri ile
bu günkü ölçümler çok alakasız çıktı dr.um çok kızdı nasıl bakmış bu adam diye
herşey yolunda korkma dedi tatlım Allah a bin şükür
erken doğum riskim hala var ama ilaçlara devam bunun dışında çok şükür :))))

sen bulun canım ben göremedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…