Çok geçmiş olsun tubacım.. Ben yemek yaptım şimdide yemeğe misafir geliyo kızlar :) Bu arada benim bebek büyümüş gördünüz mü teyzeleri :)
selam kıslar ben geldimmmmm
iyiyim canım saolasın yemeğimizi yedik bakalım site ahalisi napıyor dedik. sen nasılsın canımcım?hosgeldin baharcım nasılsın?
iyiyim canım saolasın yemeğimizi yedik bakalım site ahalisi napıyor dedik. sen nasılsın canımcım?
vallanapalım biz daha yemedik iştahımız gelsin diye bekliyozz takılıyoruz buarada öylee:)
ya canım ben de zorla yedim walla. meyveyi bıraksalar kasa kasa yicem ekmek yemek göresim gelmiyor :sinifsinif:vallanapalım biz daha yemedik iştahımız gelsin diye bekliyozz takılıyoruz buarada öylee:)
walla babane saolsun tabi canım :) allah kabul etsin fıstığım afiyet olsunbahar iisin heeee babane geldi böle oldu hihi
bende namazımı kılem....son eksiklerini tamamlayım soframın kocamla yiyelim yemeğimizi inş. öptk siziii canlarıımmmmmmmmmm
ah be tubacım dikkat etsene bende nasııılll yorgundum bi ymk yaptım nasıl yaptım bilmiyom vallaa
Sorma tubacım yani ben zaten biraz yardım edilmeli taraftarıyım her zaman için ama karşı tarafın işin suyunu çıkarmasına anlam veremiyorum. Abartmamak lazım bıktırmamak dimi ama?
Çok geçmiş olsun tubacım.. Ben yemek yaptım şimdide yemeğe misafir geliyo kızlar :) Bu arada benim bebek büyümüş gördünüz mü teyzeleri :)
kimse yok mu kızlar naber?
feyza burdsyım canım.. ayy kimse kimseyi görmüyor yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?