2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi sayılırım tulaycım gece uyuyamadım sinir oldum yaaa . . . .evde bizimki maç izliyo yapcak bisey yok bel agrımda oluyo dedim kalkıp yatayım en iyisi.....sıcak bi yandan ...tum kapı pencereler acık banamısın demiyor yaaa . ...don saga don sola uyuyamadım gitti ..oyle sabahı ettim iste.....

sen nasılsın canımm

günaydın emel, bahar oohhh baharcım gez gez
emelcim sen nasılın cnm???
kız walla haftalardır evden işe işten eve hiçbir yere çıkamadım. eksiklerimiz var onlara bakalım dedim ya.
ємєℓ;8374379 .!.:
gunaydın baharcım gezin tabii ne guzel ama sıcaga da dikkat et yanına suyunu sapkanı falan alan :)
yok tatlışım dışarda gezemem zaten hava çok sıcak değil ama cesaret edemem yani.alışveriş merkezine falan gidelim dedik.

dun aksam yemegi dısarda yedik....baska vaktımız yok ya cıkmısken kendime gecelik bakayım dedim...15 milyona buldum bir tane ama idare eder....adam gibi biseyler yok ki burda.......sonra ogluma bi hastane cıkısı daha aldım oda 40 tl idi......fiyatlar nasıl bilmiyorum ama biraz pahalı gibi geldi bana......bir tane patık aldım oda 5 tl . . . .iki cıtcıtlı body 5 tl den. . . . .batıda olsaydık daha hesaplıya bulurduk eminim

hmmm iyi o zaman :) bende oyle dısarı cıkcak guç bile bulamıyorum gittim diyelim hemen bi tabure falan arıyo gozum oturayım diye :))

kıyamam canım sana yaaaa dün gece serindi burası uyumuşum ama çok sık wc ye kalkıyorum bende sabahta sanki çok önemli işim varmış gibi 6.30-7.00 de ayaktayım...sinir oluyom ama yapcek bişi yok bu uykuları aramayız inş. bebişten sonra...sen tecrübelisin yinede vay bizeeeee

ah canım evet ben geceliklerimi 5 tl den hastane çıkışını 25 tl den aldım albünde var var bak yeşilli...ne yapçen sağlık olsun cnm çok alma bebişten sonra gelirsin alırsın burdan da

canım o meshur wc olayı bizdede var . . .ama benim için eziyet olmuyo ..oyle uykulu uykulu yapıp yatıyorum yataga...ama iste bazen o gun ne oluyosa anlamıorum ya yemegi cok yedim cunku epey bi sislik vardı ustumde saga sola donemiyordum . . . . .bu gece saat 10.30 dan once yatmcam valla ....sabahları bende oyleyim canım 7 da acılıyo gozlerim :)

ah canım evet ben geceliklerimi 5 tl den hastane çıkışını 25 tl den aldım albünde var var bak yeşilli...ne yapçen sağlık olsun cnm çok alma bebişten sonra gelirsin alırsın burdan da

inanmıyorum yaaaa 5 tl gecelik nerede 15 lik gecelik nerede valla cok sinir oldum . . . .canım bende albimininkini aldım adam 40 dedi ne yapalım aldık bizde.....burda oyle cocuk magazaları ceyiz marketleri yok ki . . . .kakalıyorlar sana mecbursun alcan ıste.....neyse bi geleyim oraya wenice den doldurcam herseyi :)

evet cnm orda seçenekler sınırlı sanırım ee burası pamuğun yetiştiği böllge sonuçta olsun cnm sende bnm gibi sabahın köründe aç yavrum pc yiii yoksa çıldırcam tv de kesmiyo beni

günaydınlar iyi haftasonları opuyorumnanaktandün akşam en kötü akşamlarınından bırını yaşadım nasıl agırlık vardı yatsam yatamıyom oturamıyom sıgamadım koca eveeee hep böleyse yandı keten helvammmm:sinifsinif:

hoşgeldin cnmcım ...
hoşgeldin 34.haftanaaaaa...... 34 ten sonrası bi tuhaf zaten yani ben öleyim dakikam dakima tutmuyoo... bi çok iiyim bi çok halsiz böle de gitcek sanırım

emelcim inanırmısın canım van ı çok özledim biz patnosta oldugumuz için van a gezmeye gelirdik güzel şehir seviyom ben

hoşgeldin cnmcım ...
hoşgeldin 34.haftanaaaaa...... 34 ten sonrası bi tuhaf zaten yani ben öleyim dakikam dakima tutmuyoo... bi çok iiyim bi çok halsiz böle de gitcek sanırım

hoşbulduk tülaycım ama haftama pek hoşbulduk yani ne öleee yaa dayak yemiş gibi heryerim şu çocugu bi dogurayım agrı sızı nedir bılmecem bi insanın heryeri agrıya bılırmı agrıyo valla

heheheheh bende aksam aynen oyledim canım çok sinir bir gece geçirdim delikafadulden sabahı zor ettim valla ......

ya arkadaşlar ben halsizleşiyorum ya böle arada geçen gece uykum kaçtı ya doğumda da böle halsiz olursam nasıl normal doğum yaparım diyeee nasıl ıkıncam ben yaaaa..inş. gücüm kuvvetim yerinde olur...doğumda inş. Allahımmmm

baharcım canım alışverişe çıkcakmışın oyy ne güzel kendını fazla kaybetme emi indirimleri görünce
istedigin şeyleri bulursun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…