kız walla haftalardır evden işe işten eve hiçbir yere çıkamadım. eksiklerimiz var onlara bakalım dedim ya.günaydın emel, bahar oohhh baharcım gez gez
emelcim sen nasılın cnm???
yok tatlışım dışarda gezemem zaten hava çok sıcak değil ama cesaret edemem yani.alışveriş merkezine falan gidelim dedik.ємєℓ;8374379 .!.:gunaydın baharcım gezin tabii ne guzel ama sıcaga da dikkat et yanına suyunu sapkanı falan alan :)
kız walla haftalardır evden işe işten eve hiçbir yere çıkamadım. eksiklerimiz var onlara bakalım dedim ya.
yok tatlışım dışarda gezemem zaten hava çok sıcak değil ama cesaret edemem yani.alışveriş merkezine falan gidelim dedik.
ємєℓ;8374408 .!.:iyi sayılırım tulaycım gece uyuyamadım sinir oldum yaaa . . . .evde bizimki maç izliyo yapcak bisey yok bel agrımda oluyo dedim kalkıp yatayım en iyisi.....sıcak bi yandan ...tum kapı pencereler acık banamısın demiyor yaaa . ...don saga don sola uyuyamadım gitti ..oyle sabahı ettim iste.....
sen nasılsın canımm
ємєℓ;8374439 .!.:dun aksam yemegi dısarda yedik....baska vaktımız yok ya cıkmısken kendime gecelik bakayım dedim...15 milyona buldum bir tane ama idare eder....adam gibi biseyler yok ki burda.......sonra ogluma bi hastane cıkısı daha aldım oda 40 tl idi......fiyatlar nasıl bilmiyorum ama biraz pahalı gibi geldi bana......bir tane patık aldım oda 5 tl . . . .iki cıtcıtlı body 5 tl den. . . . .batıda olsaydık daha hesaplıya bulurduk eminim
kıyamam canım sana yaaaa dün gece serindi burası uyumuşum ama çok sık wc ye kalkıyorum bende sabahta sanki çok önemli işim varmış gibi 6.30-7.00 de ayaktayım...sinir oluyom ama yapcek bişi yok bu uykuları aramayız inş. bebişten sonra...sen tecrübelisin yinede vay bizeeeee
ah canım evet ben geceliklerimi 5 tl den hastane çıkışını 25 tl den aldım albünde var var bak yeşilli...ne yapçen sağlık olsun cnm çok alma bebişten sonra gelirsin alırsın burdan da
ємєℓ;8374559 .!.:inanmıyorum yaaaa 5 tl gecelik nerede 15 lik gecelik nerede valla cok sinir oldum . . . .canım bende albimininkini aldım adam 40 dedi ne yapalım aldık bizde.....burda oyle cocuk magazaları ceyiz marketleri yok ki . . . .kakalıyorlar sana mecbursun alcan ıste.....neyse bi geleyim oraya wenice den doldurcam herseyi :)
günaydınlar iyi haftasonları opuyorumnanaktandün akşam en kötü akşamlarınından bırını yaşadım nasıl agırlık vardı yatsam yatamıyom oturamıyom sıgamadım koca eveeee hep böleyse yandı keten helvammmm:sinifsinif:
hoşgeldin cnmcım ...
hoşgeldin 34.haftanaaaaa...... 34 ten sonrası bi tuhaf zaten yani ben öleyim dakikam dakima tutmuyoo... bi çok iiyim bi çok halsiz böle de gitcek sanırım
günaydınlar iyi haftasonları opuyorumnanaktandün akşam en kötü akşamlarınından bırını yaşadım nasıl agırlık vardı yatsam yatamıyom oturamıyom sıgamadım koca eveeee hep böleyse yandı keten helvammmm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?