emelcim inanırmısın canım van ı çok özledim biz patnosta oldugumuz için van a gezmeye gelirdik güzel şehir seviyom ben
hoşbulduk tülaycım ama haftama pek hoşbulduk yani ne öleee yaa dayak yemiş gibi heryerim şu çocugu bi dogurayım agrı sızı nedir bılmecem bi insanın heryeri agrıya bılırmı agrıyo valla
ya arkadaşlar ben halsizleşiyorum ya böle arada geçen gece uykum kaçtı ya doğumda da böle halsiz olursam nasıl normal doğum yaparım diyeee nasıl ıkıncam ben yaaaa..inş. gücüm kuvvetim yerinde olur...doğumda inş. Allahımmmm
ємєℓ;8374681 .!.:heheheheh bende aksam aynen oyledim canım çok sinir bir gece geçirdim delikafadulden sabahı zor ettim valla ......
ємєℓ;8374722 .!.:o anda o guç veriliyormus canım merak etme sen . . . .iki uç ıkınmada gelir insallah paşamız :)
ay inş. emelcim yaaa gerçi bu ayın 20 sinde belli olcek normal- sezaryen netleşcek ama bakalım hayırlısı hakkımızda
güzel demişler emelcım tşk.ler ama bana bunlar faydalı olurmu bılmem kendımı kurtarılmaz vaka olarak görüyorummafoldumben
gülcan cım o kadar karamsar olmaaaa.emin ol bebişin yüzünü görünce tüm çekilenler unutulacakkkk
tülayyyyyyyyy sen ayın 20 sıne çatıyamı baktırcan:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?