hayatım bana kalsa üçüncü ve daha acısız bir yöntem bulunana kadar bekleyebilirim :)
Selam herkese ben geldim kızlar doktora gittim çok aşağıdaydı bebek alttan muayene etti ve doğum başlamış 3 cm açıklık var. ilk defa doğum sandalyesine çıktım çok heyecanlıydı alttan muayene sırasında açılmam olduğu için epey bir kan geldi.. Serum ve dil altı verdiler eve yolladılar bu gecede olabilir üç gün sonrada. Sancın olunca hemen gel dediler. Çocuk haznedeymiş çok aşağıda yani azıcık soktu parmağını aaa kafası burda geliyo falan dedi şöyle bi ter boşaldı valla ya :)
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayyy canım benim Allah kolaylık versin... acı bademde yapıcaktın doğumu değilmi mümkün olursa gelirim ziyaretine....alkisalkisalkisBenimde 24 Ağustostu tarihim. İşin kötüsü doktorun tatilde yaa
canım çok güzel olmuşşş ellerine sağlık....senınde maşallahın var...hihoyyytKızlar kapı süsümü bitirdim. Bunlar da resimleri. Tabii içinde benim 36 haftalık göbüşümde var.
sivaslı canım daha bekleyelim mümkünse. bak biz özge ile doğurmama kararı aldık bilem :)
ayşecm hoşgeldin canım. güle güle kullanın aldıklarınızı tatlım.
Kızlar kapı süsümü bitirdim. Bunlar da resimleri. Tabii içinde benim 36 haftalık göbüşümde var.
lohusa şerbeti bardagı ney kız..
sağol ayfercimm bebekin napıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?