2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlarr heycan yaptım valla tubayaaa....sıradaki bende olmiim benim minnoşta küçük daha teyzeleri...

Benimde 24 Ağustostu tarihim. İşin kötüsü doktorun tatilde yaa
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ayyy canım benim Allah kolaylık versin... acı bademde yapıcaktın doğumu değilmi mümkün olursa gelirim ziyaretine....alkisalkisalkis
Kızlar kapı süsümü bitirdim. Bunlar da resimleri. Tabii içinde benim 36 haftalık göbüşümde var.
canım çok güzel olmuşşş ellerine sağlık....senınde maşallahın var...hihoyyyt

herkese slm lar.. bugün bebeğin beşik işini ve uyku setini aldıkk bu işler de bitmiş oldu geriye çok az eksikler kaldıı... onlarda zaten oolmazsa olmazlar değil...yan komşularımızı çay içmeye çağırmıştıkk.. ama hala gelmediler yemek yiyorlarmışşş bu satte....kafamçokkarıştı bende dedim eşime gelbiz çayımızı içmeye başlayalım sonra gelince tekrar içeriz... sizler nasılsınız...

sivaslı canım daha bekleyelim mümkünse. bak biz özge ile doğurmama kararı aldık bilem :)
ayşecm hoşgeldin canım. güle güle kullanın aldıklarınızı tatlım.

yok baharım doguralım zamanı gelince...çünkü artık ne yatabiliyom ne kalkabiliyom agırlaştım iycee ama mümkünse erken dogurmayalım şekerim...

sivaslı canım daha bekleyelim mümkünse. bak biz özge ile doğurmama kararı aldık bilem :)
ayşecm hoşgeldin canım. güle güle kullanın aldıklarınızı tatlım.

slm canım sağol.. benimde hiç doğurasım yok...valla... pompişim içerde beklesin annesini..
.

ay inanmıyorum kıs bi doğum daha geliyoooo.maşallah diyim ama erkencik oldu yaaa.ama sorun olmazmış bu zamanlarda şükür.ay myladybirdcüm Allah kolaylık versin sağlıkla gelsin bebişkon inşallah ayyy eylül anneleride dökülmeye başladı.bende tırsmaya başladım yaf.içerde lohusa şerbeti bardağı yapıyom bende zamanlama iyi heralde:)baharla özge sağolsun haberi verdiler ayy çok heyecanlıııı.

Kızlar kapı süsümü bitirdim. Bunlar da resimleri. Tabii içinde benim 36 haftalık göbüşümde var.

ay canım çok beğendim maşallahın var eline sağlıkkk.

slm kızlarr nabersiniz bakem
mylaydbird canım hadi inşallahh hayırlısı ile alırsın kuzunu kucağına Allah ın izni ile
ayferim bu gün gittim kız bende metro ya aldım 3 paket kadehlerden çok kibarlar
şimdi organze kurdale ve nazar boncuğu almam lazım
loğusa bardaklarım bitince koyarım bende Allah izin verirse :))))

ayfercim bu şerbet bardakları nı sadece eve düşünüyorumm hastaneye geliceklere sadece çikolata tutarızz kolanya...:kedi:

bu arada ayferim ikiside harika olmuş maşalllaahhh
sende benim gibi nazar boncuğu yapıştıracakmışsın :))))
zevklerimiz ve düşüncelerimiz aynıymış tatlışkomm

kızlar hayırdır bu saatte bayağı kalabalık site?? Bi bakayım geçmişe diyecektim ama herkescikler var burda :):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…