2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım burcu ağustos annelerinden burko yani bizim topiği acan arkadaşş... istersen açmakta acele etme yarın denizede soralım çünki içimizde enson o doğum yapıcakk..

evettt yokmu fikri olan yafffff? ama umarım merveye ayıp olmazz napalımm o yokk zor oluyo?

ŞEKERLER
bir yandan evde ufak tefek işler var, 2 gündür yoktum. onları hallediyorum.
bir yandan sizi okuyorum. süpersiniz valla artık akşamları da topigimiz şenlikli zemuszemus

Fatoşcum bence isim geyet iyi valla benim aklıma başka gelmiyo

kızlar çizelgenin linki nedir. yapıştırabilir mi biriniz?

oluyor öyle bazen merak etme çok. bazen çok sakin olabiliyor bebek...

canım burcu ağustos annelerinden burko yani bizim topiği acan arkadaşş... istersen açmakta acele etme yarın denizede soralım çünki içimizde enson o doğum yapıcakk..

siz bilirsiniz canım. sorun bakalım ama sürekli online olmak önemli :umursamaz:

canııııııııııııımmmm sen nasılsın ,kızlar nasıl ?? valla tubanın sevincinden atladım kusuruma bakma cnmmmm..hastanden yazıyon demiiii

yok canım muhim değil:) tubanın haberi daha önemli şu anda...
ben iyiyim evet hastaneden yazıyorum kötü bir internet bağlantım var ama idare ediyoruz işte...

fotoşcum sen yap eğer doğuracak olursan bekleyen veya doğurmuş arkadaşlardan biri devam eder göreve...

fotoşcum sen yap eğer doğuracak olursan bekleyen veya doğurmuş arkadaşlardan biri devam eder göreve...

canım arkadaslar konussunlar aralarında . bende hemen atladım yapıyım diye ama sürekli pc basındayım diye dedim tabi kendileri bilir?

fatoşcum sen eskilerdensin zaten herkeside tanıyosun topikte sen yapmaya başla canım senden iyisinimi bulucaz sen doğuma giderken birileri görevi alır eline..

evet canım ya geçtik valla 9. aya kaldı 30gün umarım daha uzun sürmez kuzumun gelmesizemuszemus

ya benim bebişimin kalp atışı çok yüksekti 180 idi geçen gün anormalmi acaba:uhm:

evet canım ya geçtik valla 9. aya kaldı 30gün umarım daha uzun sürmez kuzumun gelmesizemuszemus

işallah canım sabırsızlanıyoruz ama anne karnında kalmalarıda ii bişey onuda gözardı etmeyelimm...saglıklı olsunlarr yeterrrrr:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…