evettt yokmu fikri olan yafffff? ama umarım merveye ayıp olmazz napalımm o yokk zor oluyo?
slm kızlar
iyiyim asoscum sen nasılsın bebiş nasıl
ben cumartesi nst ye girdim oğluşumun kalp atışlarını az buldu doktorumuz 120 nin altına düşmesi pek iyi değil dedi benim hep 140 küsürlerde cıkıyodu cmts 120 nin altına düşmüş dedi pazartesi bidaha cagırdı yarın tekrar gircez bakalım inşallah düzelmiştir yoksa 4. doğuran ben olacam galiba 38 i doldurmadan istemiyorum ben yaa
allahtan benim eşim mac sevmez o yüsden rahatım yoksa hiç çekemem bu sıcaklarda valla bide sonses maç ,sen en iyisi müzik ac bebişinle dinle :))
canım burcu ağustos annelerinden burko yani bizim topiği acan arkadaşş... istersen açmakta acele etme yarın denizede soralım çünki içimizde enson o doğum yapıcakk..
canım burcu ağustos annelerinden burko yani bizim topiği acan arkadaşş... istersen açmakta acele etme yarın denizede soralım çünki içimizde enson o doğum yapıcakk..
canııııııııııııımmmm sen nasılsın ,kızlar nasıl ?? valla tubanın sevincinden atladım kusuruma bakma cnmmmm..hastanden yazıyon demiiii
kızlar çizelgenin linki nedir. yapıştırabilir mi biriniz?
oluyor öyle bazen merak etme çok. bazen çok sakin olabiliyor bebek...
yok canım muhim değil:) tubanın haberi daha önemli şu anda...
ben iyiyim evet hastaneden yazıyorum kötü bir internet bağlantım var ama idare ediyoruz işte...
fotoşcum sen yap eğer doğuracak olursan bekleyen veya doğurmuş arkadaşlardan biri devam eder göreve...
fotoşcum sen yap eğer doğuracak olursan bekleyen veya doğurmuş arkadaşlardan biri devam eder göreve...
.
aaaa canım arada düşüşler olabilirmiş ama....hiç merak etme hiç bişey olmaz sen kendini yormamaya çalış..inşlaah yükselmiştir canımm.. bu yaramazlar nappcaz yaa ..dualarım senınle canımm..benimde tek dileğim 38 doldurmakk...
ohhh maç yarım kaldı stada elektirikler gitmiş.....eşim heyecanla bekliyor...:jeyyar:[/QU
evet bizimkiler tescilledi yaramazlıklarını şimdideninş.öyledir yarın gittiğimisde yükselmiş olur da bende rahat olurum sanki yarın doğuma gidiyormuşum gibi bugün temisliğimi bile yaptım baştan ayağa nolur nolmaz hazırlıklı gideyimde bu arada bende epidural yaptırcam artık karar verdim cmts doktorda beklerken ,epidural sezeryanla doğum yapmış 10 gün önce kadın çok rahat oldugunu söyledi hiç bir anını kaçırmıyosun bebeğinin her sey gözünün önünde dogduktan sonra yıkanması giyinmesi odaya cıkmanız ama genel olsa gözünü actıgında hersey bitmiş olacak bütün anları kaçırmış olcaksın diyor bol bol dua edersin zaman gecer diye anlattı kadın ikna etti beni daha bi güvenim geldi benim doktorumun hastası bide
fatoşcum sen eskilerdensin zaten herkeside tanıyosun topikte sen yapmaya başla canım senden iyisinimi bulucaz sen doğuma giderken birileri görevi alır eline..
evet canım ya geçtik valla 9. aya kaldı 30gün umarım daha uzun sürmez kuzumun gelmesizemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?