canım nasılsınnn bende henüz karar veremedimmm..ama galiba epidural yaptıracağımm...
bugün kendimi çok yorgun hissediyorumm hava serinlesin diye bekkedimm çok ütüm varr... bizim ev yine stadyummmm... sonses maç izleniyor...kafamçokkarıştı kulaklığımı takıcamm yaa....
kıyamam ben sana yaaa eşin yine mi nöbetçiiii=????
fatoşcum yap valla...
isterseniz ben yaparım genelde kk ya girmedigim gunde olmuyoo hanii?
hayır caımm ankaraya gitti? babasının basına gelenleri anlatmıstım ya bu haksızlıgı duzeltmek için milletvekilimizle görüşmeye gittii yoldadır simdiii babişimizzz:gitme:
ah canım sağ salim gitsin gelsin inş.güzel haberlerle cnmcım ama seni de fazla yanlız bırakmasın yaniiiiiiklava: klava:
2009 eylül anneleri doğum takip çizelgesi
haklısın canım baska konu acsak söylee fotoda koyar ilk sayfayı güncelleriz devamlıı kim yapcekkk:????????
aaaa canım arada düşüşler olabilirmiş ama....hiç merak etme hiç bişey olmaz sen kendini yormamaya çalış..inşlaah yükselmiştir canımm.. bu yaramazlar nappcaz yaa ..slm kızlar
iyiyim asoscum sen nasılsın bebiş nasıl
ben cumartesi nst ye girdim oğluşumun kalp atışlarını az buldu doktorumuz 120 nin altına düşmesi pek iyi değil dedi benim hep 140 küsürlerde cıkıyodu cmts 120 nin altına düşmüş dedi pazartesi bidaha cagırdı yarın tekrar gircez bakalım inşallah düzelmiştir yoksa 4. doğuran ben olacam galiba 38 i doldurmadan istemiyorum ben yaa
allahtan benim eşim mac sevmez o yüsden rahatım yoksa hiç çekemem bu sıcaklarda valla bide sonses maç ,sen en iyisi müzik ac bebişinle dinle :))
canım yaparım diyorsan yap... istersen burcuyada sor nasıl yapmış listeyii... sende zaten eylül ortaları doğum yapıcaktın değilmii.. çünki doğum yapanlar fazla giremez gibi geliyo... fotoğraflarda güncellenir çok hoş olur...
aaaa canım arada düşüşler olabilirmiş ama....hiç merak etme hiç bişey olmaz sen kendini yormamaya çalış..inşlaah yükselmiştir canımm.. bu yaramazlar nappcaz yaa ..dualarım senınle canımm..benimde tek dileğim 38 doldurmakk...
ohhh maç yarım kaldı stada elektirikler gitmiş.....eşim heyecanla bekliyor...:jeyyar:
begüm, isveçi biliyordum. inşallah sevmişsindir oraları.
kızların ismi de elif ve zeynep olacak inşallah...
güzel ama azcıkk janjanlıı olsunn beaazemuszemus zemuszemus
güzel ama azcıkk janjanlıı olsunn beaazemuszemus zemuszemus
begüm, isveçi biliyordum. inşallah sevmişsindir oraları.
kızların ismi de elif ve zeynep olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?