canımcım bu güzel olmuş eline saglık bunun bıde excel olarak tablosunu yapalım agustos annelerinde var liste şeklınde olunca kım dogum yaptı kım yapcak daha iii belli oluyo
ODA SENİN ELLERİNDEN ÖPSÜNNN GÜLCANCIMMMMM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...-ay305nda-do287um-yapacaklar-buraya-5168.html
burdaki gibi liste ıkısıde devam eder tabi senin için zor olmazsa bilgi toplamada bende yardım ederım sana
slm kızlar sızde benım gıbı uyku sorunu yasayanlardanmısınız:)))))
valla bende gece uykusu kalmadı. gunduzlerı sureklı uyku halındeyım sızde oylemısınız:)))
listeyi göremedim?
YANLIZ DEİLSİNN CNMMMMMMMM kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
o sayfada azcık sonlarda canımcım
ben yarın kızlara sorayım nasıl bişey olsun diye fikir alırım onlardan yaparım bende
slm kızlar sızde benım gıbı uyku sorunu yasayanlardanmısınız:)))))
valla bende gece uykusu kalmadı. gunduzlerı sureklı uyku halındeyım sızde oylemısınız:)))
farkındayım canım:)) herkesı uyuttum bı kendımı uyutamıyorum
nasılsın bebıs nasıll
Kızlar iyi dileklerinizi aldım hepinizi çok öpüyorum. Bebişin fotosunu fotoğraf makinasının kablosu olmadığı için koyamıyorum... malum çok fazla giemiyorum bebekle ve kendimle ilgilenmekten. :) hala hastanedeyiz yarın çıkarız diye düşünüyorum inşallah bakalım. şu an itibarıyla bebeğim bi günlük oldu.. Darısı hepinizin başına herkesi çok öpüyorum. Ama hayatınızda ki en güzel duyguyu tecrübe ediceksiniz kızlar unutmayın emi :)
Emsal falan soru sormuşlar cevap veriyorum hatırlayabildiklerime benim açılmam üç cm olmuş enson yirmi temmuzda doktora gitmiştim içime böyle durduk yerde bi kurt düştü gidesim geldi doktora ama benim doktor şehir dışındaydı başka bi taneye gittim ki baktı ultrasonla bebeğim başı çok aşağıda dğum başlamış olabilir dedi ben çıktım ordanbaşka doktora gittim alttan muayene yaptırdım üç cm açık doğum başlamış dedi durdurmaya çaıştılar işte serumdu haptı eve yoladı. eve gittim bi saat sonra yine sancım başladı duracak gibi değil. ama sancıları o kadar hafif hissediyorum ku hani adam demese baa açıklığın var asla anlamam sancı olduğunu gaz sancısı gibi bişey ama sonlara doğru epey şiddetlendi.. işte böyle kızlar
hoşgeldın canım ben biraz geç yatıyorum geç kalkıyorum son uyumalarım nede olsakaydirigubbakcemile3
iiz valla nasıl olalım bebiş anasının canını acıtmakla meşgullllll içerde ne işler ceviriyoo anlamıs deilm vallaaa
kızlar bizizm bi abla var böle geceleri uyumazsan bebişte uyumas dio.sacma deil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?