2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canımcım bu güzel olmuş eline saglık bunun bıde excel olarak tablosunu yapalım agustos annelerinde var liste şeklınde olunca kım dogum yaptı kım yapcak daha iii belli oluyo

canımcım bu güzel olmuş eline saglık bunun bıde excel olarak tablosunu yapalım agustos annelerinde var liste şeklınde olunca kım dogum yaptı kım yapcak daha iii belli oluyo

ODA SENİN ELLERİNDEN ÖPSÜNNN GÜLCANCIMMMMM kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm kızlar sızde benım gıbı uyku sorunu yasayanlardanmısınız:)))))
valla bende gece uykusu kalmadı. gunduzlerı sureklı uyku halındeyım sızde oylemısınız:)))

Kızlar iyi dileklerinizi aldım hepinizi çok öpüyorum. Bebişin fotosunu fotoğraf makinasının kablosu olmadığı için koyamıyorum... malum çok fazla giemiyorum bebekle ve kendimle ilgilenmekten. :) hala hastanedeyiz yarın çıkarız diye düşünüyorum inşallah bakalım. şu an itibarıyla bebeğim bi günlük oldu.. Darısı hepinizin başına herkesi çok öpüyorum. Ama hayatınızda ki en güzel duyguyu tecrübe ediceksiniz kızlar unutmayın emi :)

Emsal falan soru sormuşlar cevap veriyorum hatırlayabildiklerime benim açılmam üç cm olmuş enson yirmi temmuzda doktora gitmiştim içime böyle durduk yerde bi kurt düştü gidesim geldi doktora ama benim doktor şehir dışındaydı başka bi taneye gittim ki baktı ultrasonla bebeğim başı çok aşağıda dğum başlamış olabilir dedi ben çıktım ordanbaşka doktora gittim alttan muayene yaptırdım üç cm açık doğum başlamış dedi durdurmaya çaıştılar işte serumdu haptı eve yoladı. eve gittim bi saat sonra yine sancım başladı duracak gibi değil. ama sancıları o kadar hafif hissediyorum ku hani adam demese baa açıklığın var asla anlamam sancı olduğunu gaz sancısı gibi bişey ama sonlara doğru epey şiddetlendi.. işte böyle kızlar

slm kızlar sızde benım gıbı uyku sorunu yasayanlardanmısınız:)))))
valla bende gece uykusu kalmadı. gunduzlerı sureklı uyku halındeyım sızde oylemısınız:)))

hoşgeldın canım ben biraz geç yatıyorum geç kalkıyorum son uyumalarım nede olsakaydirigubbakcemile3

canım sımdı gordum dogum yapmıssın allah analı babalı buyutsun kuzunu cok sevındım senın adına darısı bızlerın basına ınsallahh. bebegınede sanada kocaman

hoşgeldın canım ben biraz geç yatıyorum geç kalkıyorum son uyumalarım nede olsakaydirigubbakcemile3

hosbulduk tatlım. son gunlerın tadını cıkar hayatım
allah benım yardımcım olsun ıkı cocukla nasıl basedecem onu dusunuyorummm ooooofffffffffff oooooooooooooooffffffffffffffffffff:gitme:

tubacım ne güzel yazmışsın canım duygulandım valla rabbım bızede o gunlerı göstersın sende çok iyisin yazından bile belli enerjın falan süper hiç yorgunluk yok gıbı annelik böle bişey olsa gerek taze anneşimiz bizim..dün karnındaydı bugun kucagında şaka gibi yaaa...çok güzell dogurmuşsun ama darısı hepimizin başına sorunsuz rahat bı dogum olmuş ne güzell...
seni ve dogamızı öpüyruz opuyorumnanaktanallaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…