2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eslem aman aman ağzından yel alsın "doğuramadın" deme. doğurmamak için yatıyorum hastanede 47 gündür zaten... dediğin gibi büyüsün kızlarım. en azından bir 34ü göreyim değil mi?

iyiyim begümcüm sen artık giriyor musun nete. sen nasılsın esas? bayağı br süre girmedin. takip ettiysen ben hastanedeyim işte. bunala bunala zaman dolduruyoruz kızlar iyi. şu an da nst ye bağlıyım:)

oh oh oh ne güzell akşamları hareketlenmeye başladı.....bende ütümü bitirip geldimm... hafta sonu giremeyenler yarın tubanın doğum haberiyle şok delikafadulden olacaklar....

hoşgeldin tülay evet dün açılması olmuştu bugün gece doğum yapmış... sen nasılsınn..

pembecim ne kadra geç doğarlarsa kardır zatii
dualarım seninle bacım, hayırlısıyla 36 yıda doldurmak nasip olsun
küçük olunca yavrular zor oluyor, Allahım kolaylık versin

tülay hee yaa tuba doğurmuş, maşallahları var, çok iyiler
bebek 2440 gr, sezeryanla doğurmuş

iyi olmana çok sevindim canım...nete girmeye fırsat bulamıyorum bazen ben artık isveçe yerleşdim pembecim evi falan düzenledik ancak yerleşiyoruz kayra varken zor oluyor tabi bide hamilelik işin içine girince zorluk ikiye katlanıyor...topiği takip etmeye çalıştım hastanede olduğunu biliyordum..çok geçmiş olsun canım benim...bence senin kuzuların dayanıklı eminim 34. haftayıda göreceksiniz..içime öyle doğdu..zamanımızın çoğu gitti azı kaldı biraz daha dişini sık pembecim...isimleri ne olacak kızlarının karar verdinizmi?

ayyyy tubacım nasıl sevindin anlatamam...o su olayını anlattığından beri aklım sendeydi ama ancak girebildim topiğe....güzel prensei sağlıklı güzel günlerde büyütün inş....darısı başımızaaaa...ay çok heycanlandım yaaaaa

valla ben akşamları fırsat bulabiliyorum girmeye ama kimse olmuyo genelde bende ağustos annelerini okuyorum hemen hemen çoğu doğum yaptı zaten...darısı bizlerin başına inşallah...

hoşgeldin tülay evet dün açılması olmuştu bugün gece doğum yapmış... sen nasılsınn..

ayyy iiyiym güsel haber aldım daha iyiyim ...dağ evindeydeydik eşimle düngeceden beri şimdi eve girdim ilk işim pc açmak oldu aklım hep tubadaydı ama şükürler olsun iilermişşşş
sen nasılsın tatlışımmm????*

bizlerde iyyiz canım haber gelmeyince bi area hastaneyemi gitsemm dedimm Allahtan tuna girdi zaten kadıköyde doğum yapmışş... ohh negüzell keyif yaptınız yineee.. bizde eşimle başbaşaydıkk hafta sonu hepp..
kızlar bizim doğum çizelgemiz hiç hoş değil ağustos annelerinin doğum takip çizelgeleri çok hoşş... bizimkini insan okurkennn şaşırıyor... konuyuda merve açmışş ama merve piyasad yok bundan sonrada artık zor girer.. çizelge ilk sayfada olmadımı insanlar çok zor buluyor... haksızmıyımm ama...

haklısın canım baska konu acsak söylee fotoda koyar ilk sayfayı güncelleriz devamlıı kim yapcekkk:????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…