2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar siz hepiniz uyuyosunuz benimde bebeğimi aldı götürdü hemşireler kapılarda bebeğimi bekliyrum getirsinler diye psikopat anneyim yani eeheh. bide tabi yürüyüş falan işleri gazım çıksın diye öyle malak gibi yatmak yoooook erkeniyileşicez ki erkenden bebeklerimize annelik yapalım o arada ikide şuraya yazıvereyim dedim.. Kızlar acle edin hemen çıkarın o içinizde ki mucizeleri hepinizi çok öpüyorum

günadyın cnmcımmmm...moralin süper vallaaa darısı başımıza inş. öle lahusalık depresyonu felanda görmüyom sende maaşallah hep böyle gider inş...mis kokulu bebişini öp bnm içindeee

Herkese günaydın.Yaaaaaaaaaaa ben bu kıza çoooooooooook imrendim.

Bebeğim sen yine de zamanında gel anneni ciddiye alma

Ay çok şaşırdım sabah sabah ağlattın beni ya , ay ben ne sulu göz bişey oldum anlamıyorum ... İnşallah sağlıkla sıhhatle güzel günlerde büyütürsün canım bebeğini ...

Bu arada herkeşe günaydın , ben biraz ağlıyayım ondan sonra muhabbete katılırım artık :gitme:

cnm sen hadi hastanedesin sebebin var ben evdym şükür bi sıkıntım da yok yat demiii
uykuya dalmak işkence oluyo bnm için ....
günaydınlar gelen güzel annişşler

Canım ben de senin gibi uyuyamayanlardanım ama olsun bünyemiz uykusuzluğa alışıyor.Bebişler gelince zorlanmayız.

günaydın cnm hoşgeldin

geceleri uyku bana da haram oldu 3 gecedir saat 4 de kadar midem Roma gibi yanıyor 4 den sonra ne uyursam işte hadi cumartesi pazar geç kaldtım ama bugün zombi gibiyim
kızlar bu arada kızımın odası çok şeker oldu ama flashı evde unuttum yarın yükleceğim fotoları çok güzel bir şey günde 50 kere girip bakıyorum

cnm mide yanman için rennie al derim ...bana iyi geliyor ama....prensesin odasını da ii günlerde sağlıcakla kullanın inş......yarın foto mutlaka bekliyoss ona göre cnmm

Mide yanması berbat bişiy biliyorum.Benim de acı yediğim zamanlar oluyor.Gece uyanıyorum afedersiniz çıkarmadan uyuyamıyorum.
Odanızı da güle güle kullansın kuzun.Biz hala odamızın gelmesini bekliyoruz.Umarım ben doğurmadan getirirler.

cnm mide yanman için rennie al derim ...bana iyi geliyor ama....prensesin odasını da ii günlerde sağlıcakla kullanın inş......yarın foto mutlaka bekliyoss ona göre cnmm

amin canım yarın söz yüklicem...rennie artık kesmiyor tatlım ya akşam süt içtim baştan iyi geldi ama sonra tekrar başladı... ne yapalım anne olmak kolay değil katlanacağız

amin canım yarın söz yüklicem...rennie artık kesmiyor tatlım ya akşam süt içtim baştan iyi geldi ama sonra tekrar başladı... ne yapalım anne olmak kolay değil katlanacağız

evet cnm bazen ne içersen iç geçmiyo ee almina baskı yapıyooo annesinin midesine büyüdü yavrucakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…