valla canım beende duydum bunu hatta bi arkadasımın öle oldu saçma degil yaniii
hatta bunun üstüne ben yatayım size iii geceler kızlar opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar siz hepiniz uyuyosunuz benimde bebeğimi aldı götürdü hemşireler kapılarda bebeğimi bekliyrum getirsinler diyepsikopat anneyim yani eeheh. bide tabi yürüyüş falan işleri gazım çıksın diye öyle malak gibi yatmak yoooook erkeniyileşicez ki erkenden bebeklerimize annelik yapalım o arada ikide şuraya yazıvereyim dedim.. Kızlar acle edin hemen çıkarın o içinizde ki mucizeleri hepinizi çok öpüyorum
Günaydın kızlar siz hepiniz uyuyosunuz benimde bebeğimi aldı götürdü hemşireler kapılarda bebeğimi bekliyrum getirsinler diyepsikopat anneyim yani eeheh. bide tabi yürüyüş falan işleri gazım çıksın diye öyle malak gibi yatmak yoooook erkeniyileşicez ki erkenden bebeklerimize annelik yapalım o arada ikide şuraya yazıvereyim dedim.. Kızlar acle edin hemen çıkarın o içinizde ki mucizeleri hepinizi çok öpüyorum
yok fussicim ben de pörtleğim. hastanede gün saat 5 te başlıyor...
Kızlar iyi dileklerinizi aldım hepinizi çok öpüyorum. Bebişin fotosunu fotoğraf makinasının kablosu olmadığı için koyamıyorum... malum çok fazla giemiyorum bebekle ve kendimle ilgilenmekten. :) hala hastanedeyiz yarın çıkarız diye düşünüyorum inşallah bakalım. şu an itibarıyla bebeğim bi günlük oldu.. Darısı hepinizin başına herkesi çok öpüyorum. Ama hayatınızda ki en güzel duyguyu tecrübe ediceksiniz kızlar unutmayın emi :)
Emsal falan soru sormuşlar cevap veriyorum hatırlayabildiklerime benim açılmam üç cm olmuş enson yirmi temmuzda doktora gitmiştim içime böyle durduk yerde bi kurt düştü gidesim geldi doktora ama benim doktor şehir dışındaydı başka bi taneye gittim ki baktı ultrasonla bebeğim başı çok aşağıda dğum başlamış olabilir dedi ben çıktım ordanbaşka doktora gittim alttan muayene yaptırdım üç cm açık doğum başlamış dedi durdurmaya çaıştılar işte serumdu haptı eve yoladı. eve gittim bi saat sonra yine sancım başladı duracak gibi değil. ama sancıları o kadar hafif hissediyorum ku hani adam demese baa açıklığın var asla anlamam sancı olduğunu gaz sancısı gibi bişey ama sonlara doğru epey şiddetlendi.. işte böyle kızlar
cnm sen hadi hastanedesin sebebin var ben evdym şükür bi sıkıntım da yok yat demiii
uykuya dalmak işkence oluyo bnm için ....
günaydınlar gelen güzel annişşler
Ay çok şaşırdım sabah sabah ağlattın beni ya , ay ben ne sulu göz bişey oldum anlamıyorum ... İnşallah sağlıkla sıhhatle güzel günlerde büyütürsün canım bebeğini ...
Bu arada herkeşe günaydın , ben biraz ağlıyayım ondan sonra muhabbete katılırım artık :gitme:
Canım ben de senin gibi uyuyamayanlardanım ama olsun bünyemiz uykusuzluğa alışıyor.Bebişler gelince zorlanmayız.
geceleri uyku bana da haram oldu 3 gecedir saat 4 de kadar midem Roma gibi yanıyor 4 den sonra ne uyursam işte hadi cumartesi pazar geç kaldtım ama bugün zombi gibiyim
kızlar bu arada kızımın odası çok şeker oldu ama flashı evde unuttum yarın yükleceğim fotoları çok güzel bir şey günde 50 kere girip bakıyorum
Denizcim , geldimi Alminanın odası ?
geceleri uyku bana da haram oldu 3 gecedir saat 4 de kadar midem Roma gibi yanıyor 4 den sonra ne uyursam işte hadi cumartesi pazar geç kaldtım ama bugün zombi gibiyim
kızlar bu arada kızımın odası çok şeker oldu ama flashı evde unuttum yarın yükleceğim fotoları çok güzel bir şey günde 50 kere girip bakıyorum
cnm mide yanman için rennie al derim ...bana iyi geliyor ama....prensesin odasını da ii günlerde sağlıcakla kullanın inş......yarın foto mutlaka bekliyoss ona göre cnmm
amin canım yarın söz yüklicem...rennie artık kesmiyor tatlım ya akşam süt içtim baştan iyi geldi ama sonra tekrar başladı... ne yapalım anne olmak kolay değil katlanacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?