geldi Yasemin'ciğim süper oldu hihoyyyt
Hoşbulduk Tülaycım , ben de geceleri çok sık uyanıyorum ama Allahtan uykum açılmadan yatabiliyorum ... Dün bütün gün evdeydim acayip dinlendim , cumartesi akşamı eşimin kuzenin oğullarının sünnet kınası vardı oradaydık , bütün gün dinlenmiştim ama akşam işte ayaklarım falan yine şişti densiz karının biri beni sinir etti , bütün gece sinirimden çatlayacaktım , dün artık eşim sen mevlide gelme doğuma kadar da kalabalık ortamlara girme dedi....Ben de isabet olur dedim ... Y kadın bana sen bu ayda toplam yedi kil oalmalıydın yok , kesin sende albümin var bir de azarlar gibi söylüyor , söyleyen kadın ebe kızı 50 gün önce doğum yaptı kızı doğurduğunda benden şişti ve bebeği aşşağıda diye 32 . haftada istirahat verdiler insanlar kendilerine bakmadan konuşuyorlar ya , bir de kızı bana diyorki oynasana ben 9 aylıktım kolbastı oynuyordum diyor ben de erken doğurmaya niyetim yok dedim ama gecem zehir oldu moralim acayip yerlerdeydi .
Hoşbulduk Tülaycım , ben de geceleri çok sık uyanıyorum ama Allahtan uykum açılmadan yatabiliyorum ... Dün bütün gün evdeydim acayip dinlendim , cumartesi akşamı eşimin kuzenin oğullarının sünnet kınası vardı oradaydık , bütün gün dinlenmiştim ama akşam işte ayaklarım falan yine şişti densiz karının biri beni sinir etti , bütün gece sinirimden çatlayacaktım , dün artık eşim sen mevlide gelme doğuma kadar da kalabalık ortamlara girme dedi....Ben de isabet olur dedim ... Y kadın bana sen bu ayda toplam yedi kil oalmalıydın yok , kesin sende albümin var bir de azarlar gibi söylüyor , söyleyen kadın ebe kızı 50 gün önce doğum yaptı kızı doğurduğunda benden şişti ve bebeği aşşağıda diye 32 . haftada istirahat verdiler insanlar kendilerine bakmadan konuşuyorlar ya , bir de kızı bana diyorki oynasana ben 9 aylıktım kolbastı oynuyordum diyor ben de erken doğurmaya niyetim yok dedim ama gecem zehir oldu moralim acayip yerlerdeydi .
sağol canım son aylar daha zormuş bence odayı niye getirmediler canım bir an önce gelsin bizde görelimMide yanması berbat bişiy biliyorum.Benim de acı yediğim zamanlar oluyor.Gece uyanıyorum afedersiniz çıkarmadan uyuyamıyorum.
Odanızı da güle güle kullansın kuzun.Biz hala odamızın gelmesini bekliyoruz.Umarım ben doğurmadan getirirler.
sorma geceleri hele karnım kocaman oluyor oda daraldı ama biraz daha dursunevet cnm bazen ne içersen iç geçmiyo ee almina baskı yapıyooo annesinin midesine büyüdü yavrucakkkk
Güle güle kullansın canım , güzel günlerde inşallah ...
sağol canım son aylar daha zormuş bence odayı niye getirmediler canım bir an önce gelsin bizde görelim
sorma geceleri hele karnım kocaman oluyor oda daraldı ama biraz daha dursun
amin canım...moralini bozma biliyorsun o tiplerle 9 aydır uğraşıyoruz bilim hala bir çare bulamadı
bu arada şu 3 G ve uçtukca mil kazandıran kredi kartı reklamlarından gına geldi bıktım artık
sağol canım...sen nasılsın kızların nasılgamma kardeş, güle güle kullanın hayırlı olsun
myladybird epidural sezeryan olmuş 2440 doğmuş bebek ciğerleri gelişmiş o yüzden kuvezde değilmişgunaydin kizlar,
nasilsiniz, myladybird dogum yapmis sok oldum :)) sukurki ikisi de iyielr, masallah kuzuya
peki normal mi sezeryan mi olmus bilginiz var mi?
yasemincim takilma su aptal insanlara yaaaa, herkes kafayi yemis bosver.
denizcim odaniz hayirli ugurlu olsun resimlerini bekliyoruz en kisa zamanda :)
kizlar geceden beri sol gogsum inanilmaz aciyor ama boyle sanki curumus gibi, siz boyle bir agri cekiyor musunuz, nerden cikti anlamadim.
bi de haftasonu tum eksiklerimizi tamamladik. hic aklimda yokken sut pompasi da chicconun elektriklisini satti adam bizeyok cok iyiymis herkes memnunmus daha hic sikayet gelmemis felan.
eve gittim icime kusku dustu avent ve medela hakkinda bir suru sey okumustum ama chicconunkisini hic bilmiyorum.
sizin bilginiz var mi ya da bununla ilgili bir topik var mi burada biliyor musunuz?
Katılıyorum sana son aylar zor.Sen bir de çalışıyorsun üstelik daha zor.Allahtan 1,5 aydır evdeyim rahatım.Odamızın beşiği küçük gelmiş tekrar sipariş vermişler hafta içi gelir sanırım.Yani umarım
günaydın ebrucum sezaryen oldu tuba....aldıklarınızı güle güle kullanın pompa hakkında fikrim yok ama bende alışverişe çıktığımda ıslak mendil, biberen setleri,hatta pişik kremi sattı lar banada chicco nun inş.memnun kalırız cnmgunaydin kizlar,
nasilsiniz, myladybird dogum yapmis sok oldum :)) sukurki ikisi de iyielr, masallah kuzuya
peki normal mi sezeryan mi olmus bilginiz var mi?
yasemincim takilma su aptal insanlara yaaaa, herkes kafayi yemis bosver.
denizcim odaniz hayirli ugurlu olsun resimlerini bekliyoruz en kisa zamanda :)
kizlar geceden beri sol gogsum inanilmaz aciyor ama boyle sanki curumus gibi, siz boyle bir agri cekiyor musunuz, nerden cikti anlamadim.
bi de haftasonu tum eksiklerimizi tamamladik. hic aklimda yokken sut pompasi da chicconun elektriklisini satti adam bizeyok cok iyiymis herkes memnunmus daha hic sikayet gelmemis felan.
eve gittim icime kusku dustu avent ve medela hakkinda bir suru sey okumustum ama chicconunkisini hic bilmiyorum.
sizin bilginiz var mi ya da bununla ilgili bir topik var mi burada biliyor musunuz?
cnm evet bende 25 gündür evdeyim daha bi rahatım sanki sıkılıyorum belki ama tamamen kendimi bebişime odakladım ve herşeye manen hazırlıyorum kendimi işte çalışmaktan yorgunluktan fırsat bulamayacaktım neden 32.haftanda izne çık diye ısrar eden arkadaşlarımı şimdi çok ii anlıyorummmKatılıyorum sana son aylar zor.Sen bir de çalışıyorsun üstelik daha zor.Allahtan 1,5 aydır evdeyim rahatım.Odamızın beşiği küçük gelmiş tekrar sipariş vermişler hafta içi gelir sanırım.Yani umarım
Günaydın Ebrucum ,,, Kızlar ya moralini bozma diyorsunuzda ya ben acayip bir psikolojiye girdim , Allahım sen beni affet kendimi hiç iyi hissetmiyorum, penguen gibi yürümek , oturup kalkarken destek almak gücüme gidiyor , eskiden diyorum ne hareketliydim şimdi kıçımı kaldıramıyorum, ota poka ağlıyorum ... Güzel söz söyleyenlere beni avutuyor gözüyle bakıyorum , patavatsızlarıda oracıkda boğmak istiyorum, gerçekten eşim dışında kimseyi görmek istemiyorum ...O da bu kadar laf söz işitiyorsun , inşallah ders alırda sonra kilo verirsin diyor .... lohusalıkta beni zor günler bekliyor şu an ki psikolojimle hiç olumlu düşünemiyorum açıkçası :sinifsinif:
Günaydın Ebrucum ,,, Kızlar ya moralini bozma diyorsunuzda ya ben acayip bir psikolojiye girdim , Allahım sen beni affet kendimi hiç iyi hissetmiyorum, penguen gibi yürümek , oturup kalkarken destek almak gücüme gidiyor , eskiden diyorum ne hareketliydim şimdi kıçımı kaldıramıyorum, ota poka ağlıyorum ... Güzel söz söyleyenlere beni avutuyor gözüyle bakıyorum , patavatsızlarıda oracıkda boğmak istiyorum, gerçekten eşim dışında kimseyi görmek istemiyorum ...O da bu kadar laf söz işitiyorsun , inşallah ders alırda sonra kilo verirsin diyor .... lohusalıkta beni zor günler bekliyor şu an ki psikolojimle hiç olumlu düşünemiyorum açıkçası :sinifsinif:
sağol canım...sen nasılsın kızların nasıl
myladybird epidural sezeryan olmuş 2440 doğmuş bebek ciğerleri gelişmiş o yüzden kuvezde değilmiş
oda için teşekkür ederiz canım
pompada eğer çalışıtırınca ses çıkartmaıyorsa iyidir çünkü elektirkli olanların tek handikapı ses diyorlardı canım
inşallah bu hafta gelir canım valla adamlar getirdikurmalarını zor bekledim bide riskli bier şey yaptım eşim kızdı onu beklemeden merdivene çıkıp cibinliği taktım çok şükür bişiy olmadan indim baya bir azarladı beni ama haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?