2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk Tülaycım , ben de geceleri çok sık uyanıyorum ama Allahtan uykum açılmadan yatabiliyorum ... Dün bütün gün evdeydim acayip dinlendim , cumartesi akşamı eşimin kuzenin oğullarının sünnet kınası vardı oradaydık , bütün gün dinlenmiştim ama akşam işte ayaklarım falan yine şişti densiz karının biri beni sinir etti , bütün gece sinirimden çatlayacaktım , dün artık eşim sen mevlide gelme doğuma kadar da kalabalık ortamlara girme dedi....Ben de isabet olur dedim ... Y kadın bana sen bu ayda toplam yedi kil oalmalıydın yok , kesin sende albümin var bir de azarlar gibi söylüyor , söyleyen kadın ebe kızı 50 gün önce doğum yaptı kızı doğurduğunda benden şişti ve bebeği aşşağıda diye 32 . haftada istirahat verdiler insanlar kendilerine bakmadan konuşuyorlar ya , bir de kızı bana diyorki oynasana ben 9 aylıktım kolbastı oynuyordum diyor ben de erken doğurmaya niyetim yok dedim ama gecem zehir oldu moralim acayip yerlerdeydi .

Böyle densizler çok sen hiç canını sıkma.Böyle insanlar yüzünden düğünlerden bayramlardan nefret eder oldum.

cnm boşver yaaa böle dangalakları sennn.. ağzı olan konuşuyor işte....ama dinlenmen ii olmuş çok ii geliyor artık ağırlaştık ya malum.....ya bizde dağ evindeydik hafta sonu kışlık bişiler yaptım orda uyku sorunum yok gecede de 1 kez wc ye kalktım ama burdaki eve gelince ayy afakan basıyo bana nedense ....birilerini bulsam orda kalcam valla...ama eşim olmayınca bende onla gidip geliyom mecburen

gunaydin kizlar,
nasilsiniz, myladybird dogum yapmis sok oldum :)) sukurki ikisi de iyielr, masallah kuzuya
peki normal mi sezeryan mi olmus bilginiz var mi?

yasemincim takilma su aptal insanlara yaaaa, herkes kafayi yemis bosver.

denizcim odaniz hayirli ugurlu olsun resimlerini bekliyoruz en kisa zamanda :)

kizlar geceden beri sol gogsum inanilmaz aciyor ama boyle sanki curumus gibi, siz boyle bir agri cekiyor musunuz, nerden cikti anlamadim.

bi de haftasonu tum eksiklerimizi tamamladik. hic aklimda yokken sut pompasi da chicconun elektriklisini satti adam bize yok cok iyiymis herkes memnunmus daha hic sikayet gelmemis felan.
eve gittim icime kusku dustu avent ve medela hakkinda bir suru sey okumustum ama chicconunkisini hic bilmiyorum.
sizin bilginiz var mi ya da bununla ilgili bir topik var mi burada biliyor musunuz?

sağol canım son aylar daha zormuş bence odayı niye getirmediler canım bir an önce gelsin bizde görelim
evet cnm bazen ne içersen iç geçmiyo ee almina baskı yapıyooo annesinin midesine büyüdü yavrucakkkk
sorma geceleri hele karnım kocaman oluyor oda daraldı ama biraz daha dursun
Güle güle kullansın canım , güzel günlerde inşallah ...

amin canım...moralini bozma biliyorsun o tiplerle 9 aydır uğraşıyoruz bilim hala bir çare bulamadı
bu arada şu 3 G ve uçtukca mil kazandıran kredi kartı reklamlarından gına geldi bıktım artık

Katılıyorum sana son aylar zor.Sen bir de çalışıyorsun üstelik daha zor.Allahtan 1,5 aydır evdeyim rahatım.Odamızın beşiği küçük gelmiş tekrar sipariş vermişler hafta içi gelir sanırım.Yani umarım

Günaydın Ebrucum ,,, Kızlar ya moralini bozma diyorsunuzda ya ben acayip bir psikolojiye girdim , Allahım sen beni affet kendimi hiç iyi hissetmiyorum, penguen gibi yürümek , oturup kalkarken destek almak gücüme gidiyor , eskiden diyorum ne hareketliydim şimdi kıçımı kaldıramıyorum, ota poka ağlıyorum ... Güzel söz söyleyenlere beni avutuyor gözüyle bakıyorum , patavatsızlarıda oracıkda boğmak istiyorum, gerçekten eşim dışında kimseyi görmek istemiyorum ...O da bu kadar laf söz işitiyorsun , inşallah ders alırda sonra kilo verirsin diyor .... lohusalıkta beni zor günler bekliyor şu an ki psikolojimle hiç olumlu düşünemiyorum açıkçası :sinifsinif:

gamma kardeş, güle güle kullanın hayırlı olsun
sağol canım...sen nasılsın kızların nasıl
myladybird epidural sezeryan olmuş 2440 doğmuş bebek ciğerleri gelişmiş o yüzden kuvezde değilmiş
oda için teşekkür ederiz canım
pompada eğer çalışıtırınca ses çıkartmaıyorsa iyidir çünkü elektirkli olanların tek handikapı ses diyorlardı canım

inşallah bu hafta gelir canım valla adamlar getirdikurmalarını zor bekledim bide riskli bier şey yaptım eşim kızdı onu beklemeden merdivene çıkıp cibinliği taktım çok şükür bişiy olmadan indim baya bir azarladı beni ama haklı

günaydın ebrucum sezaryen oldu tuba....aldıklarınızı güle güle kullanın pompa hakkında fikrim yok ama bende alışverişe çıktığımda ıslak mendil, biberen setleri,hatta pişik kremi sattı lar banada chicco nun inş.memnun kalırız cnm

cnm evet bende 25 gündür evdeyim daha bi rahatım sanki sıkılıyorum belki ama tamamen kendimi bebişime odakladım ve herşeye manen hazırlıyorum kendimi işte çalışmaktan yorgunluktan fırsat bulamayacaktım neden 32.haftanda izne çık diye ısrar eden arkadaşlarımı şimdi çok ii anlıyorummm

yasemin lütfen ....topla kendini ama o ağlama krizleri ağlamadan geçmiyo git wc ye ağla ağla boşalt kendini bende de oldu bi ara ...geçiyo cnm...daha dur bakalım neler görcez bizz

canım benim ya görüşme sende kimseyle daha iyi kafanı dinle...bunların hepsi geçici bir durum son aylar maalesef böyleymiş biliyorsun yatakda dönmek bir bir işkence haline geliyor ama çok az kaldı bir tanem dünyanın en güzel şeyini taşıyorsun bunun da bazı zorlukları var zor olmasaydı çok çabuk elde etseydik bu kadar değerli olurmuydu...annelik ondan değerli...loğusalığı hiç düşünme daha iyi hissedeceksin bebeğin yanında olacak çünkü...

Ohoooooooo sen beni de geçmişsin.Ben de oturup ağlıyorum hiçbir şey yakışmıyor diye.Eşim sürekli beni avutma modunda etrafımda dolanıyor.
Artık aldığım 15 kiloyu da , giyemediğim kıyafetleri de, ağrıyan yerlerimi de takmıyorum.Son 25 gün sonra bebeğime kavuşacağım çünkü.Sürekli onu hayal ediyorum mutlu oluyorum.Canımı sıkan ya da sıkma ihtimali olan insanlardan uzak duruyoırum.Tavsiye ederim aile meclislerine falan katılmıyoruz.Eşim hilal rahatsız diyor gitmiyoruz.Yalnızca çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla görüşüyoruz.

ayrıca Yasemin'ciğim unutma doğurunca artık kokoş olacağız giyineceğiz bebeklerimizi giydirip gezeceğiz tozacağız

Böyle sakat işleri ben de çok yapıyorum.İşin kötü tarafı yaptıktan sonra aklım başıma geliyor.

ya artık son aylardayız bana hamileyken geçen ay olan tişörtlerim bile dar geliyor düşünün ama az kaldı beraberce sabredeceğiz kızlarrrr

Ama ben ilk ayım dışında o zaman da sinir nöbetleri geçiriyordum , çok iyiydim bir ikji kere ağlamak dışında ciddi bir travma yaşamamıştım ... Ama şimdi psikolojim çok kötü ben de farkındayım kısa bir süre sonra oğluma kavuşucam , onu çok istiyorum , her şeye alıştırmıştım kendimi hatta morali bozulanlara destek oluyordum bu konualrda ama demek ki dayanma gücüm bu kadarmış, şu 3 haftayı geçirip evde yatmaktan başka bir şey istemiyorum ne sokağa çıkmak ne birini görmek ama görüyorsun işte yapacak bişey yok , neyse sıkmayayım kimsenin canını , düzelirim birazdan burası benim ağlama duvarım gibi oldu , kimseye anlatamıyorum derdimi ... Bağırmak istiyorum ya benden ne istiyorsunuz , sorunsuz bir hamilelik geçirdim son aylarımdayım normal demek istiyorum bir de her doğum yapan kendiyle kıyaslıyor Allahım ya .

Kızlar size komik bişe söylim mi

Ben siyah dışında pantolon giyemiyorm.Çünkü giydiğimde dışarda bir yerde oturursak eğer popom ıslanıyor terden ve tabi belli oluyor pantolondan.Dışarda ıslak popoyla gezmişliğim var yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…