2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlışım sakın içine atma bizle paylaş ne demek ağlama duvarı biz ne için varız burda birbirimize destek olmak için lütfen...olağan şeyler bunlar ama bebişin için topla kendini

ay o bende de oluyo e kolaymı 12 kilo aldım bacımmmm:roflol::roflol::roflol:

Kızlar aman ha kendi derdimden , şimdi gördüm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik dikkat edelim kendimize , dokorlar mümkün oldukça sol tarafa yatıp dinlenin diyorlar bu ayda yani evdeyken iş yapmıyorken , öle merdiven tepesinde sandalye üzerinde işimiz yok ha ...

çok normal canım hissediklerin uzun bir süreçten geçtik artık biraz dağılmaya hakkın var canım kolay değil hem çalış hem hamile ol hem insanlarla uğraş...herkes bir şey söylüyor doğursakda bu bitmecek bu kıyaslar akıl vermeler devam edecek bu da işin başka bir boyutu o yüzden az ve öz kişi ile görüşmekde fayda var htta hiç görüşmemek de

Hilal ciğim yapma sende bende bir heves çıktım merdivene ama risk almamak lazım
Doğru söylüyosun da ben göbeğe rağmen hamile olduğumu unutup yapıyorum.

İşte bu söylemek istediklerini söyle.Rahatlarsın.

Ben bi de şey yapıyorum dikkati göbekten almak için özenle makyaj yapıyorum saçıma falan özeniyorum.Göeren yüzümden gözünü alıp göbüşe bakmasın diye.Aksesuar falan da kullanıyorum.Millrt beni incelerken ben yanlarında geçmiş oluyorum.

Komik di mi

kaydirigubbakcemile3

yasemincim boyle seyler dusunme dicem elde degil biliyorum. sonucta hamilelik ve dogum huznu diye iki ayri olgu varmis. normal yani kendini boyle hissetmen bu aralar.
vucudumuzda hormonlarimiz tavan yapmis durumda, her tarafimiz odem, benimde sismiyor dedigim parmklarim 3 gundur sosis kivaminda geziyorlar. her goren oo dudaklarda sismis demeye basladi. hadi bunlari gec fiziksel seyler deil aslinda boyle hissetmemize sebep olan, vucudumuzdaki annelik hormonlari ve belki de bebek dogduktan sonra hayatimizin tumden degiseceginin kaygisi. bende artik daha az konusur ve daha az guler oldum farkindayim. etrafimdakilerde farkinda bunun. artik tahammul gosteremiyorum bi cok seye, insanlara kotu davranasim bozasim geliyor surekli, esim of dese kendimden bilip aglayasimda geliyor ayrica, gozler surekli dolu anlayacagin.
ve bunlari ogullarimiz dogdugu zamanda hisssedecegiz buyuk ihtimal ama bir sure sonra hersey normale donecek. kendini sakin suclu gucsuz felan hissetme sakin.
herseyini bize anlatmaya da devam et surda birbirimizi bu kadar iyi anlayan sadece biziz.

bende asiri terliyorum surekli iki gogsumun arasi sirilsiklam uyaniyorum bi de yani gogus dedigimde yarim limondan ibaret buyuk olsa anlayacagim bu kadar terlemeyi.

kizlar arada kaynadi sanirim sol gogsum cok aciyor ama ucu degil dokusu curuk gibi sizde var mi boyle bisey endise edeyim mi

evet cnm ...bende onu düşüyorum bebişler olcek ay kaç kilo oldu nekadar kilo aldı ay çok zayıf ay çok şişman ...kıyaslamalar bitmezzzzzzzzzzzzzz

Yasemin ciğim bu arada baby shower için pasta ve kurabiye siparişi verdim pazar günü baby shower var beklerim herkesi canımlarım

Denizcim , o h ne güzel gelmeyi çok isterdim he he :))) iyi cesaret ben kimseyi kaldıramıyorum sen bir de parti düzenliyorsun :) Ayrınıtları pazartesi günü anlatırsın artık bize :)

zeytincim, boşver şekerim yaaa bunalınca bir sürü kötü gebelik geçiren var onlar gelsin aklına ve şükret şekerim. önemsiz üçüncü şahısların seni üzmesine neden izin veriyorsun...

gamma kardeş oooo beybişavır lar felan çok özendim bak :) ben de burada hemşire hanımlarla mı yapsam acaba :))

Ebrucum benim arada gögüslerime bıçak batırır gibi sancı oluyo ama 5-10 sonra geçiyo ki bnm göğüslerim2-3 beden büyüdü eski ceket lerim olmuyo valla kavuşmuyo ..memişlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…