Ama ben ilk ayım dışında o zaman da sinir nöbetleri geçiriyordum , çok iyiydim bir ikji kere ağlamak dışında ciddi bir travma yaşamamıştım ... Ama şimdi psikolojim çok kötü ben de farkındayım kısa bir süre sonra oğluma kavuşucam , onu çok istiyorum , her şeye alıştırmıştım kendimi hatta morali bozulanlara destek oluyordum bu konualrda ama demek ki dayanma gücüm bu kadarmış, şu 3 haftayı geçirip evde yatmaktan başka bir şey istemiyorum ne sokağa çıkmak ne birini görmek ama görüyorsun işte yapacak bişey yok , neyse sıkmayayım kimsenin canını , düzelirim birazdan burası benim ağlama duvarım gibi oldu , kimseye anlatamıyorum derdimi ... Bağırmak istiyorum ya benden ne istiyorsunuz , sorunsuz bir hamilelik geçirdim son aylarımdayım normal demek istiyorum bir de her doğum yapan kendiyle kıyaslıyor Allahım ya .
Kızlar size komik bişe söylim mi
Ben siyah dışında pantolon giyemiyorm.Çünkü giydiğimde dışarda bir yerde oturursak eğer popom ıslanıyor terden ve tabi belli oluyor pantolondan.Dışarda ıslak popoyla gezmişliğim var yani.
Ama ben ilk ayım dışında o zaman da sinir nöbetleri geçiriyordum , çok iyiydim bir ikji kere ağlamak dışında ciddi bir travma yaşamamıştım ... Ama şimdi psikolojim çok kötü ben de farkındayım kısa bir süre sonra oğluma kavuşucam , onu çok istiyorum , her şeye alıştırmıştım kendimi hatta morali bozulanlara destek oluyordum bu konualrda ama demek ki dayanma gücüm bu kadarmış, şu 3 haftayı geçirip evde yatmaktan başka bir şey istemiyorum ne sokağa çıkmak ne birini görmek ama görüyorsun işte yapacak bişey yok , neyse sıkmayayım kimsenin canını , düzelirim birazdan burası benim ağlama duvarım gibi oldu , kimseye anlatamıyorum derdimi ... Bağırmak istiyorum ya benden ne istiyorsunuz , sorunsuz bir hamilelik geçirdim son aylarımdayım normal demek istiyorum bir de her doğum yapan kendiyle kıyaslıyor Allahım ya .
Doğru söylüyosun da ben göbeğe rağmen hamile olduğumu unutup yapıyorum.Hilal ciğim yapma sende bende bir heves çıktım merdivene ama risk almamak lazım
ay o bende de oluyo e kolaymı 12 kilo aldım bacımmmm:roflol::roflol::roflol:
Ben siyah dışında pantolon giyemiyorm.Çünkü giydiğimde dışarda bir yerde oturursak eğer popom ıslanıyor terden ve tabi belli oluyor pantolondan.Dışarda ıslak popoyla gezmişliğim var yani.
Günaydın Ebrucum ,,, Kızlar ya moralini bozma diyorsunuzda ya ben acayip bir psikolojiye girdim , Allahım sen beni affet kendimi hiç iyi hissetmiyorum, penguen gibi yürümek , oturup kalkarken destek almak gücüme gidiyor , eskiden diyorum ne hareketliydim şimdi kıçımı kaldıramıyorum, ota poka ağlıyorum ... Güzel söz söyleyenlere beni avutuyor gözüyle bakıyorum , patavatsızlarıda oracıkda boğmak istiyorum, gerçekten eşim dışında kimseyi görmek istemiyorum ...O da bu kadar laf söz işitiyorsun , inşallah ders alırda sonra kilo verirsin diyor .... lohusalıkta beni zor günler bekliyor şu an ki psikolojimle hiç olumlu düşünemiyorum açıkçası :sinifsinif:
çok normal canım hissediklerin uzun bir süreçten geçtik artık biraz dağılmaya hakkın var canım kolay değil hem çalış hem hamile ol hem insanlarla uğraş...herkes bir şey söylüyor doğursakda bu bitmecek bu kıyaslar akıl vermeler devam edecek bu da işin başka bir boyutu o yüzden az ve öz kişi ile görüşmekde fayda var htta hiç görüşmemek de
huysuz ben medelanın şu modelini almayı planlıyorum çıkınca.
☞ Medela Swing Göğüs Pompası - Uyarıcı Fazlı Süt Pompası YENİ !!! : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
kullananlarla konuştum memnunlar...
huysuz ben medelanın şu modelini almayı planlıyorum çıkınca.
☞ Medela Swing Göğüs Pompası - Uyarıcı Fazlı Süt Pompası YENİ !!! : BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil
kullananlarla konuştum memnunlar...
gamma kardeş oooo beybişavır lar felan çok özendim bak :) ben de burada hemşire hanımlarla mı yapsam acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?