2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayagıdır emelcım benım sıpada öle yapıyo tutup çekısım gelıyo gel buraya diyeee.yolundadır canım hayırlı haberler ile gelırsınız bızde iii yiz depişip duruyoz yavruyla sıgamıyo bi türlü biyere iki gündür acayip kuduruk ne olcak bılmem halım

naber Emel az önce bende adet sancısı oldu sanırım kasılma o ilk defa oldu bana

iyidir canım benimki oyup duruyo karnımı yaaaa su an ......valla bilemiyorum ki canım . . . .ama benim kasılmalarım olurken ben ne sancı ne de baska bisey hissediyorum.....sadece tas gibi oluyo semsert . . .kasılma bu oluyo yanı...sende de sertlik var mı

hoşgeldin emelcim...

iste tabi denizcim, teyzeleri değil mi. valla bana bi eksiğin var mı diyince yavaştan sıralıyorum... hiç çekinmiyorum bu konuda.... sonuçta durumları da iyi diyorsun... sen babyshowerın amacımı da çıtlattınmı onlara şeker... hani eli boş gelinmez falan diye.....

burdakı misafir okuyuculardan bırı ablan olmasın canım okuyomu napıyo şaka maka kaçırma bu fırsatı iyi yapmışsın hem oda alışsın şimdiden teyze olmaya teyze olmak kolay degıl

ebrucum, kordon kanı hk. ben pek bir araştırma yapmadım aslında yaptıysan burdan paylaşırmısın? heryeşe son zamanlar geldigi icin masraf gibi bakar oldum ben de napayım ya al al bitmediii :))

iyiym çok sukur benimde persembe gunu annemle babam geliyor insallah opuyorumnanaktan rahat etcem o zaman . . . .çunku artık yemek hazırlamak ortalıgı toparlamak guç geliyor bana solugum kesiliyor

babaannen allahtan dinçmis canım ne guzel elin ayağın olur iste

gülcancım ne tatlısın kız, valla bayıldım göbüşe, çatlak da yok sen de dimi tatlım....

tşk.ederim gülaycım bacaklardakı çatlakları sorma okadar derın degıl ama zayıflayınca nasıl hal alcak merak edıyorum...göbekte şimdilik yok altta çıktı gıbıydı ama hala emın degılım çatlak olup olmadıgına okadar büyümeye ii dayandı ama çatlarsada hakkı yani

hosbuldum gulaycım :) çeyizinize bayıldım . . . .çok sanslı olcak senin kız :) halaya da hayran kalmamak elde degil.............

biz bizim kayınvalideden hiç bisey gormedik...sagolsun annem aldı herseyimi ve tabi ben ........bazen umrumda olmuyo ama boyle sagdan soldan da duyunca canım burnumun dregi sızlıyo.....sankı uyev torun bu.........insan bi telefonda sorar bisey eksik mi lazım mı diyee

ємєℓ;8406493 .!.:
baby shower ne canım ?
bebek yolda partisi canım 7. 8. ayda yapılıyor aslında anne değilde annenin bir arkadaşı yada akrabası süpriz yapıyor ama bizde henüz pek bilinmediği için ben kendim organize ediyorum anneye doğum öncesi moral oluyor gelenler hediye getiriyor
sertlik yok canım normal karnım sadece adet sancısı gibi oldu biraz geçti sertlik olunca kasılma demek o zaman yok kasılmam
dedim canım küçük ablam duramaz sır tutamaz kendi aldığı ve diğer ablamın aldığı hediyeyi bile söyledi biri battaniye biride giysi almış
burdakı misafir okuyuculardan bırı ablan olmasın canım okuyomu napıyo şaka maka kaçırma bu fırsatı iyi yapmışsın hem oda alışsın şimdiden teyze olmaya teyze olmak kolay degıl
sanmam kaydirigubbakcemile3 alışma işini çok ağırdan alıyorlar kötükedihüso

senin de gözün aydın canımcım. senin de rahata ermene az kalmış. evet ya babanem çok dinç allahtan yardımcı oluyor demek haksızlık olur evi o çekip çeviriyor saolsun.

ebru attırcan gene makedonun tepesini açtırcan ağzımı zorla haaaa. ay biri beni alışverişe götürcek. maddi olarak ta iyi durumda olcaklar var yaaaaa... iflasın eşiğine getiririm onları ben :)))

ya kızlar benim canım bu aralar çok tatlı istiyor. acaba bunun kilo dışında kotu bir etkisi olur mu?
abartmıyorum ama aklıma acaba bebekte şeker mi var falan gibi saçma sapan düşünceler geliyor...

bir de ben de henüz kasılma veya yalancı sancılar olmadı. çok arada adet olacakmışım gibi kasıklarda çok kısa ağrı oluyor ama üşüttüm herhalde klimadan diyorum. acaba bu mu yalancı sancı dedikleri?

gülcancım valla tatlım kocaman göbüşün maşallah, hiç çatlamamasına da sevindim canım. bence bundan sonra da dayanır artık göbüşün tatlım...

cok sekersin baharcim yaaaa atmasin tepen hemen. bu arada benimde rahmetli dedimin lakabi makedondu, cok seviyorum bu lafini o yuzden :)))

ah ah benimde deli gibi tatli istiyor canim bu aralar. kendimi nasil zor tutuyorum anlatamam. cekmecemdeki hurmalara saldiriyorum surekli yaaaa

bu arada kordon kani icinde bizde super arastirma yapmadik doktoerumuzla konustuk o cok gerekli olmadigini soyledi, kullanilma ihtimali cok dusuk fiyatlari yuksek dedi. ama esimde ileride keske aldirsaydik demek istemiyorum sonucta teknoloji hizla gelisiyor diyor, yani su an cok faydali olmasa bile ileride olabilir diye.
fiyatlarida avusturyada saklayan bir firma var onunki biraz pahali 1700 euro ilk alimda sonra da her yil 150 euro aidat
turkiyede onkim diye bir firma var itu icerisindeymis. onlar 2000 tl ilk alimda sonrasinda da her yil icin 100 tl aidat istiyor. boole iste
cabuk karar vermek lazim cunku doguma 3 hafta kala felan kitleri eline ulastiriyorlar sende doktoruna veriyorsun doguma girerken o aliyor kordon kanini.

denizcim arkadaşların neler getirecek bakalım, eğer arkadaşların ablanlardan daha fazla şey düşünüp hazırlanmışsa en azından utanırlar orada. aslında içinde kalanların tam yeri canım. ama inşallah ablanlar utandırır bizi tatlım.....

emelcim benim kaynanamda görümcem de çok sahiplenici, hatta insan bazen bunalıyo...çok iyiler, bebeğin herşeyini alıyorlar, bizim de durumumuz iyi olmasına rağmen bize bırakmadılar sağolsun.

hmmm aslında ne guzel olurdu oyle bir moral partısı :kedi: bizede son zamanımızda degisiklik olurdu......gule gule kutlayın canım partınızı :)

ємєℓ;8406992 .!.:
hmmm aslında ne guzel olurdu oyle bir moral partısı :kedi: bizede son zamanımızda degisiklik olurdu......gule gule kutlayın canım partınızı :)

emel hepimize en yakin orta nokta bir sehirde topluca bir baby shower yapabilseydik keske
cok super olurdu dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…