ємєℓ;8406292 .!.:hosbuldum canım ......yok valla simdilik gayet yumusak :) su anda ya eli ya dirseyi nasıl cıkartıo dısarıyo oyuyo resmen .kaydirigubbakcemile3 . . . .bakalım canım yarın kontrolumuz var sabahtan umarım hersey yolundadır....
sen nasılsın canım
naber Emel az önce bende adet sancısı oldu sanırım kasılma o ilk defa oldu bana
kızlar az önce büyük ablamla konuştum dedim pazar bekliyorum dedim baby shower a bende bişiy yapayım tatlı tuzlu dedi dedim pasta var başka tatlıya gerek yok sen bilirsin dedim börek yaptırayım ona bari hazır teklif etti fırsatı kaçırmıyım
emelcm hoşgeldin canımcım.
ebru ya bu pompa hediye değil mi sana. neden taktın fiyatına. kayınvaliden olsun olsun deyip sana ödetmedi herhalde dimi ?
walla yerinde sayılır canım ya. hareketler yavaşladı iyice.tansiyonum 8-3 e kadar düştü haftasonu. çok çabuk yoruluyorum artık. allahtan babanem tam zamanında geldi yoksa napardım bilmiyorum canım ya. sen nasılsın?
gülcancım ne tatlısın kız, valla bayıldım göbüşe, çatlak da yok sen de dimi tatlım....
bebek yolda partisi canım 7. 8. ayda yapılıyor aslında anne değilde annenin bir arkadaşı yada akrabası süpriz yapıyor ama bizde henüz pek bilinmediği için ben kendim organize ediyorum anneye doğum öncesi moral oluyor gelenler hediye getiriyorємєℓ;8406493 .!.:baby shower ne canım ?
sertlik yok canım normal karnım sadece adet sancısı gibi oldu biraz geçti sertlik olunca kasılma demek o zaman yok kasılmamємєℓ;8406554 .!.:iyidir canım benimki oyup duruyo karnımı yaaaa su an ......valla bilemiyorum ki canım . . . .ama benim kasılmalarım olurken ben ne sancı ne de baska bisey hissediyorum.....sadece tas gibi oluyo semsert . . .kasılma bu oluyo yanı...sende de sertlik var mı
dedim canım küçük ablam duramaz sır tutamaz kendi aldığı ve diğer ablamın aldığı hediyeyi bile söyledi biri battaniye biride giysi almışhoşgeldin emelcim...
iste tabi denizcim, teyzeleri değil mi. valla bana bi eksiğin var mı diyince yavaştan sıralıyorum... hiç çekinmiyorum bu konuda.... sonuçta durumları da iyi diyorsun... sen babyshowerın amacımı da çıtlattınmı onlara şeker... hani eli boş gelinmez falan diye.....
sanmam kaydirigubbakcemile3 alışma işini çok ağırdan alıyorlar kötükedihüsoburdakı misafir okuyuculardan bırı ablan olmasın canım okuyomu napıyo şaka maka kaçırma bu fırsatı iyi yapmışsın hem oda alışsın şimdiden teyze olmaya teyze olmak kolay degıl
senin de gözün aydın canımcım. senin de rahata ermene az kalmış. evet ya babanem çok dinç allahtan yardımcı oluyor demek haksızlık olur evi o çekip çeviriyor saolsun.ємєℓ;8406649 .!.:iyiym çok sukur benimde persembe gunu annemle babam geliyor insallah opuyorumnanaktan rahat etcem o zaman . . . .çunku artık yemek hazırlamak ortalıgı toparlamak guç geliyor bana solugum kesiliyor
babaannen allahtan dinçmis canım ne guzel elin ayağın olur iste
senin de gözün aydın canımcım. senin de rahata ermene az kalmış. evet ya babanem çok dinç allahtan yardımcı oluyor demek haksızlık olur evi o çekip çeviriyor saolsun.
ebru attırcan gene makedonun tepesini açtırcan ağzımı zorla haaaa. ay biri beni alışverişe götürcek. maddi olarak ta iyi durumda olcaklar var yaaaaa... iflasın eşiğine getiririm onları ben :)))
ya kızlar benim canım bu aralar çok tatlı istiyor. acaba bunun kilo dışında kotu bir etkisi olur mu?
abartmıyorum ama aklıma acaba bebekte şeker mi var falan gibi saçma sapan düşünceler geliyor...
bir de ben de henüz kasılma veya yalancı sancılar olmadı. çok arada adet olacakmışım gibi kasıklarda çok kısa ağrı oluyor ama üşüttüm herhalde klimadan diyorum. acaba bu mu yalancı sancı dedikleri?
bebek yolda partisi canım 7. 8. ayda yapılıyor aslında anne değilde annenin bir arkadaşı yada akrabası süpriz yapıyor ama bizde henüz pek bilinmediği için ben kendim organize ediyorum anneye doğum öncesi moral oluyor gelenler hediye getiriyor
sertlik yok canım normal karnım sadece adet sancısı gibi oldu biraz geçti sertlik olunca kasılma demek o zaman yok kasılmam
dedim canım küçük ablam duramaz sır tutamaz kendi aldığı ve diğer ablamın aldığı hediyeyi bile söyledi biri battaniye biride giysi almış
sanmam kaydirigubbakcemile3 alışma işini çok ağırdan alıyorlar kötükedihüso
ємєℓ;8406992 .!.:hmmm aslında ne guzel olurdu oyle bir moral partısı :kedi: bizede son zamanımızda degisiklik olurdu......gule gule kutlayın canım partınızı :)
gülcancım valla tatlım kocaman göbüşün maşallah, hiç çatlamamasına da sevindim canım. bence bundan sonra da dayanır artık göbüşün tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?