2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb canım hoşgeldın meleklerın büyümüş annesi eve dönecegınız gunlerede az kaldı biraz daha sabır duarımız meleklerınle....

tuba hoşgeldın canım

huysuz80 canım süt sağma makinası aldık.evde her 3 saatte bir ama bazen geceleri kalkamıyorum onunla süt sağıyor donduruyor ve götürüyoruz.ordada tarih sırasına göre eritip ılıştırıp veriyorlar.dondurulan süt 6 ay dayanıyormuş buzlukta.başlarda beslenmeleri çok düşük olduğu için süt rahatça yetiyor.ama kiloları arttıkça beslenmeleri artıyor.inşallah Rabbim onlara yetecek kadar sütü verir diye dua ediyorum bende.anne sütü çok önemli hele bu kadar hassas durumdaki bebekler için.inşallah hepinizinde yeterli miktarlarda sütünüz olur doğumdan sonra güzel güzel beslersiniz yavrularınızı

tşk.ederim ebrucum

kordon kanı hakkında benım pek bi bilgim yok ama gamze burda baya şeyler yazmıştı okuyunca banada biraz luzumsuz gibi geldi ama karar sızın tabi...

Ccanım ALLAH yardımcınız olsun kalbini ferah tut bebeişleride strese sokma herşey yolunda gider rabbimin izniyle

dualarımız sizinle canım ultrason sonuçlarıda temız çıkar ferah tut içini burda bukadar hamılenın duasını alıyorsun...hayırlı haberler ile gelceksın

sorma baharcım yaa harbi karpuz kadar oldu bazen begenıyorum aynaya bakıp bakıp duruyorum bazen ıyyy gelıyo dengesız olduk hepimiz...

ninocum arabada dahil canım, ama bohçadan 1 hafta önce almıştı görümcem onu, kocama doğum günü hediyesi olarak, beğenmene sevindim tatlım, eğer harfleri bulursam mutlaka yazarım tatlım buraya.

tubaok sağol tatlım, bohçası bile oldu şimdiden kızımın.

ebrucum valla ben sesimi çıkarmıyorum, hediye nasılsa boşver.... sonuçta mothercare ve chicco kaliteli markalar.... ve eminimki pompadan memnun kalacaksın... bak ben de kanguru düşünmüyordum, son anda vazgeçmiştim... ama görümcem alınca sesimi çıkartmadım valla.

dogru diyorsun, kanguruda sanirim 10 aylik olana kadar felan rahat kullaniliyormus biraz baktimda
o yuzden bende alicam canim kisin olmasa bile baharda yuruyus yapariz oglusla battaniyeye sarinip :)

ben tahta harfleri ulusta özel can bebe var oradan aldım ankarada oturanlara duyrulur

tekrar hepinize teşekkürler kızlarcım dualarınız ve desteğiniz için ben çıkıyorum.Allah'a emanet olun hepiniz

emelcm hoşgeldin canımcım.
ebru ya bu pompa hediye değil mi sana. neden taktın fiyatına. kayınvaliden olsun olsun deyip sana ödetmedi herhalde dimi ?

emel hoşgeldınnnnn...keyıfler nasıl kasılman falan yok dımı....

hosbuldum canım ......yok valla simdilik gayet yumusak :) su anda ya eli ya dirseyi nasıl cıkartıo dısarıyo oyuyo resmen .kaydirigubbakcemile3 . . . .bakalım canım yarın kontrolumuz var sabahtan umarım hersey yolundadır....

sen nasılsın canım

kızlar az önce büyük ablamla konuştum dedim pazar bekliyorum dedim baby shower a bende bişiy yapayım tatlı tuzlu dedi dedim pasta var başka tatlıya gerek yok sen bilirsin dedim börek yaptırayım ona bari hazır teklif etti fırsatı kaçırmıyım

baby shower ne canım ?

ємєℓ;8406370 .!.:
hosbuldum baharcım :) keyifler yerinde umarım

walla yerinde sayılır canım ya. hareketler yavaşladı iyice.tansiyonum 8-3 e kadar düştü haftasonu. çok çabuk yoruluyorum artık. allahtan babanem tam zamanında geldi yoksa napardım bilmiyorum canım ya. sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…