merhabalar kızlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür.tamamen normal hayatıma döndüm.tabi bebeklerim dışında.onlarda hala hastanedeler.ama gelişmeleri iyi gidiyor çok şükür.dualarınız için ayrıca tekrar teşekkürler.ama devamını bekliyoruz.1425 oğlum 1320 kızım oldu ağırlık olarak çok şükür.nefes sıkıntıları hala devam ediyor ama geçecek umutluyuz.bir gün kucağımıza alıp doktorundanda buyrun bebekleriniz normal zamanında doğmuş sağlıklı bebekten farkı yok cümlesini duyarak evimize beraber geleceğimiz günler için dua ediyoruz.dilerim hepiniz güzel doğumlar geçirir sağlıklı yavrularınızı hemen kucaklarınıza alırsınız.görüşmek üzere...
gulcancim masallah gobuse nazar degmesin, benimki de senin ki kadar oldugundan bana hic buyuk gelmedi :)))
kizlar yaaa su kordon kani olayina hala karar veremedik vakitte daraliyor, napcaz bilmiyorum. doktorlarin hepsi gereksiz diyorlar, okursan internetten mutlaka aldirmak gerekir gibi hissediyor insan((
sağolun arkadaşlar.bende çok seviniyorum bütün gelişmeleri için.ama bugün özellikle dua istiyorum sizlerden beyin ultrasonları çekilecek.Rabbim sıkıntılı bir durumla karşılaştırmasın inşallah.çok önem arzediyor bu ultrason sonucu.merakla bekliyoruz sabahtan beri.6 ya doğru çekilecekmiş.zaman geçmek bilmiyor
dualarımız sizinle canım ultrason sonuçlarıda temız çıkar ferah tut içini burda bukadar hamılenın duasını alıyorsun...hayırlı haberler ile gelceksınsağolun arkadaşlar.bende çok seviniyorum bütün gelişmeleri için.ama bugün özellikle dua istiyorum sizlerden beyin ultrasonları çekilecek.Rabbim sıkıntılı bir durumla karşılaştırmasın inşallah.çok önem arzediyor bu ultrason sonucu.merakla bekliyoruz sabahtan beri.6 ya doğru çekilecekmiş.zaman geçmek bilmiyor
gülcan ay çok güzel göbüş yaaaa. hepimiz diyarbakır karpuzu taşır hale geldik. ben aynaya baktıkça gülüyorum hormonlar ters tepti sanırsam :) bi de koltuğa oturup bacaklarımı açınca göbek koltuğa deyiyor azcık çok komik oluyor kocişle gülüp duruyoz halime.
ninocum arabada dahil canım, ama bohçadan 1 hafta önce almıştı görümcem onu, kocama doğum günü hediyesi olarak, beğenmene sevindim tatlım, eğer harfleri bulursam mutlaka yazarım tatlım buraya.
tubaok sağol tatlım, bohçası bile oldu şimdiden kızımın.
ebrucum valla ben sesimi çıkarmıyorum, hediye nasılsa boşver.... sonuçta mothercare ve chicco kaliteli markalar.... ve eminimki pompadan memnun kalacaksın... bak ben de kanguru düşünmüyordum, son anda vazgeçmiştim... ama görümcem alınca sesimi çıkartmadım valla.
ємєℓ;8406079 .!.:herkese selammmmmm opuyorumnanaktan
emel hoşgeldınnnnn...keyıfler nasıl kasılman falan yok dımı....
kızlar az önce büyük ablamla konuştum dedim pazar bekliyorum dedim baby shower a bende bişiy yapayım tatlı tuzlu dedi dedim pasta var başka tatlıya gerek yok sen bilirsin dedim börek yaptırayım ona bari hazır teklif etti fırsatı kaçırmıyım
ємєℓ;8406370 .!.:hosbuldum baharcım :) keyifler yerinde umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?