ay canım ben tersini mi yazdım tatlım tüh biliyordum yaaa, karıştırdım kusura bakma tatlım.....
merhabalar kızlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür.tamamen normal hayatıma döndüm.tabi bebeklerim dışında.onlarda hala hastanedeler.ama gelişmeleri iyi gidiyor çok şükür.dualarınız için ayrıca tekrar teşekkürler.ama devamını bekliyoruz.1425 oğlum 1320 kızım oldu ağırlık olarak çok şükür.nefes sıkıntıları hala devam ediyor ama geçecek umutluyuz.bir gün kucağımıza alıp doktorundanda buyrun bebekleriniz normal zamanında doğmuş sağlıklı bebekten farkı yok cümlesini duyarak evimize beraber geleceğimiz günler için dua ediyoruz.dilerim hepiniz güzel doğumlar geçirir sağlıklı yavrularınızı hemen kucaklarınıza alırsınız.görüşmek üzere...
gülcancım valla görümcem çok anaç, doğumuma bile girmek istiyo düşünsene:)
ama eli açıktır anaçlığı bu zamanlar çok işe yarıyo :)
bu arada betülcüm olmazsa başka bi figür alıp ahşaptan üzerine kartondan harflerini yapıştırabilirz. bak burada örnekler var, mesela kirazlı olanlar çok tatlılar.
Adriana Primadonna Unique Baby Gifts and Boutique Wall Letters
Kızlar herkese selam,
20 sayfa geçmişi okudum daha bitmedi ama devam edicem. Once unutmadan yazmak istedim :)
ben de herkesin adını bilmiyorum, kullanıcı adınızla hitap edebilirim zaman zaman..
Yasemincim biraz depresyona girmişsin canım, geçenlerde bende de oldu ama çabuk geçti.. boşver hayatım. şu an nasılım anlatamam zemuszemus kimse umrumda degil, kendi istediklerimle ilgileniyorum, kimseyi takmıyorum.
Denizcim, odanızı almışsınız güle güle kullanın. Resimlerini bekliyoruz.
Ebrucum, chicconun pompasını almışsın, güle güle kullan. sonuçta henüz hiçbirimiz kullanmadık, iyi veya kötü diyemeyiz. güzeldir diye düşünüyorum, chicco sonuçta.
Gülnazcım, göbüşün süper. valla hiç kilo yok 2 tane top kondurmuşsun gibi :))) odanız da çok sade ve şık. soft renkler ben çok beğendim. güle güle kullanın inş.
merhabalar kızlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür.tamamen normal hayatıma döndüm.tabi bebeklerim dışında.onlarda hala hastanedeler.ama gelişmeleri iyi gidiyor çok şükür.dualarınız için ayrıca tekrar teşekkürler.ama devamını bekliyoruz.1425 oğlum 1320 kızım oldu ağırlık olarak çok şükür.nefes sıkıntıları hala devam ediyor ama geçecek umutluyuz.bir gün kucağımıza alıp doktorundanda buyrun bebekleriniz normal zamanında doğmuş sağlıklı bebekten farkı yok cümlesini duyarak evimize beraber geleceğimiz günler için dua ediyoruz.dilerim hepiniz güzel doğumlar geçirir sağlıklı yavrularınızı hemen kucaklarınıza alırsınız.görüşmek üzere...
Ben de öyle biliyorum canım. Şansa kalmış birazda.Bu geçen okuduğum yazı faydalı olur sanırım.
Yanlış inanç: "sezaryan olanların sütü gelmez veya geç gelir."
Doğrusu: Henüz rahim kasılmaları başlamadan yapılan sezaryanlarda oksitosin hormonu salgısı başlamadığından sütün kanallara ilerlemesinin geciktiği doğrudur. Ancak bebek doğduktan ve plasenta çıktıktan hemen sonra oksitosin hormonu hızlı bir şekilde salgılanacak ve sütünüz 0.5-2 saatlik bir gecikme sonunda gelmeye başlayacaktır
tubacim evet tatlim chicconunkisini aldik ama bilemiyorum
insallah dedigin gibi iyi cikar. kotu olan biseye o kadar para vermis olmak cok koycak yoksa. masrafimiz zaten cok.
tabi bunu su an anlayabilmemin bi yolu da yok anca dogumdan sonra sutum geldiginde gorcez iyi mi deil mi((
offf kızlar yaaaa çok halsizim şekerlerini bitiremedim bebeğin yatak odamdaki yatağı duruyo biberonları sterilize etmek lazım çantalar yarım hava üç gün kapalı gitsede enerjim gelse sancılarada devam bu arada bikaç kişinin daha vardı sancısı iyimisiniz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?