2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar herkese selam,

20 sayfa geçmişi okudum daha bitmedi ama devam edicem. Once unutmadan yazmak istedim :)

ben de herkesin adını bilmiyorum, kullanıcı adınızla hitap edebilirim zaman zaman..

Yasemincim
biraz depresyona girmişsin canım, geçenlerde bende de oldu ama çabuk geçti.. boşver hayatım. şu an nasılım anlatamam zemuszemus kimse umrumda degil, kendi istediklerimle ilgileniyorum, kimseyi takmıyorum.

Denizcim, odanızı almışsınız güle güle kullanın. Resimlerini bekliyoruz.

Ebrucum, chicconun pompasını almışsın, güle güle kullan. sonuçta henüz hiçbirimiz kullanmadık, iyi veya kötü diyemeyiz. güzeldir diye düşünüyorum, chicco sonuçta.

Gülnazcım, göbüşün süper. valla hiç kilo yok 2 tane top kondurmuşsun gibi :))) odanız da çok sade ve şık. soft renkler ben çok beğendim. güle güle kullanın inş.

merhabalar kızlar.inşallah hepiniz iyisinizdir.bende iyiyim çok şükür.tamamen normal hayatıma döndüm.tabi bebeklerim dışında.onlarda hala hastanedeler.ama gelişmeleri iyi gidiyor çok şükür.dualarınız için ayrıca tekrar teşekkürler.ama devamını bekliyoruz.1425 oğlum 1320 kızım oldu ağırlık olarak çok şükür.nefes sıkıntıları hala devam ediyor ama geçecek umutluyuz.bir gün kucağımıza alıp doktorundanda buyrun bebekleriniz normal zamanında doğmuş sağlıklı bebekten farkı yok cümlesini duyarak evimize beraber geleceğimiz günler için dua ediyoruz.dilerim hepiniz güzel doğumlar geçirir sağlıklı yavrularınızı hemen kucaklarınıza alırsınız.görüşmek üzere...

gozun aydın canım bak ne guzel gelısmelerı. kzın çok kucuktu oda baya toparlamıs kendını maşallah.

Gülay, öncelikle söyleyim, bohca hakkaten süper olmuş. güle güle kullan... bebek arabsı da bohcaya dahil mi?? dahilse kallavi güzel bir hediye olmuş yerimseniben

bi de bu harf işini soracağım. harfleri boyamak güzel fikir ama ahşap kesilmişini nerden bulacaksın. bulursan bana da bilgi verirsen çok memnun olurum. a.s.

sağol canım... fotograflarımız yarın

gulcancim masallah gobuse nazar degmesin, benimki de senin ki kadar oldugundan bana hic buyuk gelmedi :)))

kizlar yaaa su kordon kani olayina hala karar veremedik vakitte daraliyor, napcaz bilmiyorum. doktorlarin hepsi gereksiz diyorlar, okursan internetten mutlaka aldirmak gerekir gibi hissediyor insan ((

Dilekcim, benim de göğüs ucum çok yok hatta biri var biri yok ben de anlamadım.. ben aldım pomba ve göğüs ucu. inşallah işe yarar.

mysweetgirl, canım görümcenin aldıkları çok güzel. düşünmesi yeter, oooh ben de nerdee boyle düşünen.. kimselerden tık yok! ne varsa kocamda var..

tubacim evet tatlim chicconunkisini aldik ama bilemiyorum
insallah dedigin gibi iyi cikar. kotu olan biseye o kadar para vermis olmak cok koycak yoksa. masrafimiz zaten cok.
tabi bunu su an anlayabilmemin bi yolu da yok anca dogumdan sonra sutum geldiginde gorcez iyi mi deil mi ((

ayy canımk gözün aydın bak kocaman olmuş meleklerin.. allah o günleride gösterecek inşallah annesi..dualrımız miniklerinle..kendine iyi bakkk

azbycv tatlım ya çok sevindim herşeyin yolunda gittiğine, senin bebişlerin savaçşı melekler, baksana neredeyse iki katı oldular. eminim en kısa zamanda kucağına alacaksın tatlım... artık en zor günler geride kaldı....

Özlemcim, vallahi ben de ilk başta oyle sanıyordum, yani sezeryan olanın sütü geç olur, az olur vs.gibi.. herşeyi dr.a sormakta ve araştırmakta fayda var herşeyi..

azbycv, canim cok sevindim bebeklerin yavas yavas toparliyorlar. insallah cok kisa bi zaman sonra evinize de gideceksiniz beraber. sende kendine iyi bak. sut verebiliyor musun onlar hastanedeyken canim ?

azbycv canım çok güzel haberler bunlar. inşallah daha güzellerini de duycaz hepimiz derin bir oh çekcez canım. dualarımız sizinle...

bende lansinohun kini aldım ama nasıl bilemiyom.. artık doğumdan sonra anlayacaz...hayırlı olsunnn

olsun canım ne kalmış bitmiş sayılır sık dişini.
ben biberon ve emzik dogum çantama koymuştum. sen de koydun galiba dimi?
biraz daha geçsin ben oyle steril ederim diyorum. aslında gerek olmayabilir ama işte nolur nolmaz..

sağolun arkadaşlar.bende çok seviniyorum bütün gelişmeleri için.ama bugün özellikle dua istiyorum sizlerden beyin ultrasonları çekilecek.Rabbim sıkıntılı bir durumla karşılaştırmasın inşallah.çok önem arzediyor bu ultrason sonucu.merakla bekliyoruz sabahtan beri.6 ya doğru çekilecekmiş.zaman geçmek bilmiyor

canım benim dualrımız seninle ve bebeklerinle...çok şükür bu günlere geldin daha da iyi olacak herşey çok yakında bebeklerinle evinde olacaksın...

gülcan ay çok güzel göbüş yaaaa. hepimiz diyarbakır karpuzu taşır hale geldik. ben aynaya baktıkça gülüyorum hormonlar ters tepti sanırsam :) bi de koltuğa oturup bacaklarımı açınca göbek koltuğa deyiyor azcık çok komik oluyor kocişle gülüp duruyoz halime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…