2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar valla moralinizi yüksek tutun doğum dediğiniz şey gelip geçiyor sonuçta onu görmek süper bişey emzirmek biraz acılı bile olsa oda çok güzel. lohusalık depresyonuna da girmeyiz inşallah bebeği görünce dünya bi başka geliyo insanın gözüne.. Ben en yakın zamanda fotomuzu yükliyip koycam ama şimdi benimki acıktı parmağını emiyo minik çıtırık parmağı kurtarmam lazım gidiyorum öptüm herkesi.

Canım benim insan okuyunca özeniyo valla. Yerim ben o minik parmakları. Maşallah. Ne kadar pozitifsin. Bize güç veriyorsun inanki. Çok geçmiş olsun tekrar.

ayyy tuba evinize hoşgeldiniz cnmmmmmmm gözlerim doluyo yazdıklarını okudukça ... hadi aç bırakma bebişini...bizim içinde öp cnm

Ay ay ay doğumlar başlamış. Maşallah maşallah Allah analı, babalı, sağlıklı büyütsün. Allah bizlere de sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Bayadır uğrayamamıştım kızlar siteye. Annemlerdeydim bir ayı geçkin bir süredir. Bi Ankara bir Aydın, bir ıstanbul dolaştım.
ınşallah hepiniz çok iyisinizdir. Benim uyku problemim var. Uykum çok sık kaçıyor, ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum. Bi de fazla uzun süre ayakta kalamıyorum. Hemen ayaklarım ağrıyor, hemen yoruluyorum. Bi ara dişlerim çok ağrıdı ama şu sıralar pek ağrımıyor Allaha şükür. Tüm bunlar normal ama sanırım. Dediğim gibi inşallah hayırlısıyla bir kucağımıza alalım da unuturuz herşeyi.

h.g geömiş olsun evet olağan sıkıntılar bizlerde de oluyo cnmm

Kızlar maşallah hareketlerini o kadar şiddetli hissediyorum ki bebişin. ıçeriden güçlü bir şekilde vuruyor, kemiklerinin gelişmiş olduğunu hissedebiliyorum yani bu çok mutluluk veriyor :) Durup bakınca da zaten karnım şekil değiştiriyor oynuyor. Acaba çok mu afacan bişey olacak acaba diyorum :)

kızlar ben kaçtım markete alışverişe gidicez eşimle malum Ramazan yaklaşıyooo...hepinizi tek tek öptkkk

ay tuba çok cesaret alıyorum tatlım senden, sen güzel güzel anlattıkça doğum olayı gözümde küçülüyo... sağol güzel anlatımların için canım....

:) Maşallah ikisine de. Bu bayram hayatımızın en güzel bayram hediyesini alacaz anlaşılan :) Benim de kızım olsaydı adını Zeynep koyacaktım. Benim bir oğlum var adı Oğuz. Şimdi inşallah ikinci geliyor. Allah izin verirse o da Kağan olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…