Kızlar valla moralinizi yüksek tutun doğum dediğiniz şey gelip geçiyor sonuçta onu görmek süper bişey emzirmek biraz acılı bile olsa oda çok güzel. lohusalık depresyonuna da girmeyiz inşallah bebeği görünce dünya bi başka geliyo insanın gözüne.. Ben en yakın zamanda fotomuzu yükliyip koycam ama şimdi benimki acıktı parmağını emiyo minik çıtırık parmağı kurtarmam lazım gidiyorum öptüm herkesi.
Kızlar valla moralinizi yüksek tutun doğum dediğiniz şey gelip geçiyor sonuçta onu görmek süper bişey emzirmek biraz acılı bile olsa oda çok güzel. lohusalık depresyonuna da girmeyiz inşallah bebeği görünce dünya bi başka geliyo insanın gözüne.. Ben en yakın zamanda fotomuzu yükliyip koycam ama şimdi benimki acıktı parmağını emiyo minik çıtırık parmağı kurtarmam lazım gidiyorum öptüm herkesi.
Ay ay ay doğumlar başlamış. Maşallah maşallah Allah analı, babalı, sağlıklı büyütsün. Allah bizlere de sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Bayadır uğrayamamıştım kızlar siteye. Annemlerdeydim bir ayı geçkin bir süredir. Bi Ankara bir Aydın, bir İstanbul dolaştım.
İnşallah hepiniz çok iyisinizdir. Benim uyku problemim var. Uykum çok sık kaçıyor, ne tarafa döneceğimi şaşırıyorum. Bi de fazla uzun süre ayakta kalamıyorum. Hemen ayaklarım ağrıyor, hemen yoruluyorum. Bi ara dişlerim çok ağrıdı ama şu sıralar pek ağrımıyor Allaha şükür. Tüm bunlar normal ama sanırım. Dediğim gibi inşallah hayırlısıyla bir kucağımıza alalım da unuturuz herşeyi.
Hoşbulduk Fussilet, iyi alışverişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?