evet canım mikrobiyologum :)
ne hafıza var amazemuszemus
ayfercim teşekkür ederim canım. o kadar kiloyun nasıl göremiyonuz hayretlere mucip yane.
neyse ben azcık uzanayım evdeyim güya sürekli çalışıyom
est. canım.bana kızmayın ama aşırı detaya iniyorsunuz.bu kadar kaygılı olmanızı anlıyorum çünkü bebekler en kıymetlimiz şuanda.bende cam çikonun birde dr browns bibebor,nuk emzik var,Allah a havale...ben 7 yaşıma kadar emzik emdim silikonmu kauçuk mu bilmem ama en son dişçiye gittiğimde harika damak yapımın oldugunu söyledi.inançlara göre dişler ve damak yapısı bozulurmuş...
kanserojen maddelerden kaçmak için en başta hazır gıdalardan ve mamalardan bebeği uzak tutmak lazım...
ayyyyy inamıyorum size kızlar sabahtan beri biberon mevzusu :))))
neyseki araya kilo konusu girmiş da hava azda olsa değişmiş
nabersiniz bakalım?
ayferim bak geldim tatlışkom :))))
Sevindim canım keyfinin iyi olduğuna seni çok özlemişiz... Demek çantanızı da hazırladınız.. normal doğummu yoksa sezeryan mı olacaik belli oldu mu? Bizde iyiyiz canım kızımla evde dinleniyoruz...
arkadaslar bi sey danisicam. benim icin önemli. sizdede öyle oluyormu acaba bana fikir verebilirmisiniz
baharcım geç oldu ama baktım foton süpersin maşallah feetsin feet hiç konuşma kiloların sadece karnında o danormal olarak.
bu arada arkadaşım dedi ki 10 kg doğumda gidiyormuş ama yaptığım araştırmalar 5-7 arası gittiği yolunda bilginiz olsun.
seybayın durumunu biliyorsunuz dimi kızalr bir gelişme varmı.doğum olmuş dimi.
arkadaslar bi sey danisicam. benim icin önemli. sizdede öyle oluyormu acaba bana fikir verebilirmisiniz
sana kesinlikle katılıyorum canım :)))
üstelik bizim zamanımızda kim bilir bize alınanlar emzilker biberonlar nasıldı
ben küçükkken hatırlıyorum yeni doğan bebeklere bakkallarda satılan emzikler alınıp veriliyordu çok komikti paralarıda ama bebekler cok cok emiyordu :)))
şimdiye kadar Allah a çok şükür kimseye bişey olmadı
ben 6-7 aldım ben kaç kilo veririm doğumda hepsini mi kafamçokkarıştı
ben 6-7 aldım ben kaç kilo veririm doğumda hepsini mi kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?