2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sana kesinlikle katılıyorum canım :)))
üstelik bizim zamanımızda kim bilir bize alınanlar emzilker biberonlar nasıldı
ben küçükkken hatırlıyorum yeni doğan bebeklere bakkallarda satılan emzikler alınıp veriliyordu çok komikti paralarıda ama bebekler cok cok emiyordu :)))
şimdiye kadar Allah a çok şükür kimseye bişey olmadı

Sevindim canım keyfinin iyi olduğuna seni çok özlemişiz... Demek çantanızı da hazırladınız.. normal doğummu yoksa sezeryan mı olacaik belli oldu mu? Bizde iyiyiz canım kızımla evde dinleniyoruz...

canım anca yazabildim oğlumla kek yaptık biz. ne güzel dinlenin pazartesi belli olucak canımbenim doktor teyzemiz muayne edicek

dilekcim betülcüm cüle cüleeee sizeeee

emsalcım gelmiş hoşgeldın tatlım hee valla bi biberon emzık konusu aldı gitti allahtan gülay dılek araştırdılar yoksa biz işin içinden çıkmazdık 3 kelımelık ıngılızcemızle

ben 6-7 aldım ben kaç kilo veririm doğumda hepsini mi kafamçokkarıştı

ohh şükür benim gibi düşünenler de varmışşş...
inşallah bebeklerinizi çok çok emzirirsizniz de biberona hiç ihtiyaç kalmaz,ama ben mecburen biberon vercem.dün medelanın göğüs pompasını ve aventin süt saklama kaplarını aldım.inanın hiç bir şeyine de bakmadım ..:kedi:

kızlar katılamadım bugun sohbete yaa. sacma sapan ıstekler gelıyor merkezden onları karsılamaya calısıyorum sinirle

karnimda kalp atisi gibi ritmik atislar oluyor. bebek hickiriklari desem hizli atis bunlar, kalp atisimi acaba diyorum kalpse eger yavas. anlayamadim gitti. telaslandim. her zamanda hissetmiyorum. Yoksa bebisimin kalp atislarimi yavaslandi imdaaaaatttttt. yardim edin

ya seybaya allah sabır versin alahım kimseye evlat acısı göstermesin moralim cok bozuldu iki yavrusunu bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…