2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet dılekcim 12 kg aldıgımız zaman bunun 3 kg bıze, dogumla bırlıkte 10 kılo gidiyomuş...ama kalan kıloar bizimdir:))))

Ben yine geldim he he dayanamıyorum sizsiz , artık bir yandan okucam bir yandan çizicem :))) canım o kilo tablosu doğumunu 12 kiloyla tamamlayanlar için ben hali hazırda 16 kilo aldım dahada bir ay var ah ah , sanırım min 10 kilosu bana kalacak kiloların .

gülcancım ben doğumda en fazla 5 kilo gidiyo diye biliyorum canım....

bu arada benim göğüsleriim - 0,5 oldu valla, küçüldüler.....

dayanamazsın tabi bizsiz, valla yasemcim bitirmem gereken 20 ye yakın evrak var,,, br iş bi kk gidiyorum ben, yoksa artık dayanamıcam bu işte.....

Kızlar arada bakabiliyorum size. Çünkü annem okeye sarmış durumda :)

Bircan gelmiş buarada. Özledim seni Bircancımmm. Poyraz paşa nasıl???

gülcancım ben doğumda en fazla 5 kilo gidiyo diye biliyorum canım....

bu arada benim göğüsleriim - 0,5 oldu valla, küçüldüler.....
al benden de o kadar, once deli gibi şiştiler, merdiven inemez oldum simdi de küçüldüler babaanneminkiler gibi sarktılar senağlama allah sonumu hayır etsin.emz,rme sonrası b, estsetik op. gorunuyor banaCADIARZUkafamçokkarıştı

dayanamazsın tabi bizsiz, valla yasemcim bitirmem gereken 20 ye yakın evrak var,,, br iş bi kk gidiyorum ben, yoksa artık dayanamıcam bu işte.....

Aynen tatlım valla , normalde elimde iş varsa , asla internete girmezdim , maillerime bile bakmazdım ama şu an son noktamdayım , patron yemek yerke diyor sen ne kadar sakinleştin hamilelik sana yaradı falan, aslında tam tersi patlamamak için zor tutuyorum kendimi ama avutuyorum az kaldı diyorum , bir de uğraşacak gücüm yok ki , ne derse yapıyorum ya onun adı uysallaşmak oluyor .....delikafadulden

benimkilerde öyle oldu.. önce şişti şimdi indi.. tabi aşağıya doğruda saldılar kendilerini.. emzirme sonrası ne hale gelecek bakalım..

Gülcancım sen 10 kilo gidiyormuş gibi düşünme , bazı bayanların ödemi hemen gitmiyor sonra moralin bozulur bak deyimmmmmm sana .... Ben kendimi gitmeyecek gibi alıştırdım yane hayal kırıklığı yaşamayayım diye ....

Canım bunlar ortalama değerler ,takma kafana nasıl olsa bir süre sonra hepsinden kurtulcaz bu kiloların

saçmalama gülay 10 kg gidiyo bak burda benı bunalıma sokma şimdi....klava:

Canım bünyeden bünyeye değişiyordur ama doğumdan çıkınca hemen 5 kilo gitmesini beklemeyin zaten...

yasemın özledim valla seni kaç gündür denk gelmedik hiç işlerin başından aşkınmış..seni patronun dayaklık adam

yapmayın etmeyın arkadaşlar bak aglarım şimdi ama ben 80 ile doguma gitcektım dogumla bırlıkte 10 kg si gitcekti (tabi 40 gün içinde)ben kalan 10 kg de 5-6ay içinde vercektim...bütün hayallerım suya düştümafoldumben

kızlar geçmişin hepsiniokuyamadım.arada birkac syf okudum biberondan bahsetmişsiniz.ben aventin setini aldım.emzikte var içinde ama yeni doğan değil sanırım.hani su yarım baslıklı emzikler var onlar yeni doğana uygun oluyormuş galiba.

salihacım ben de aventinkinde kararlıydım canım ama içinde bpa diye kanserojen bir madde içeriyormuş ve avrupa ülkelerinde bu emzik ve biberonlar yasaklanmış tatlım avent de dahil. avent şimdi bpa sız olanını çıkarmış, ama türkiyede hala satışı yok canım... yinede sen bilisin ben de avent almayı çok istiyordum, türkiye de sadece bpa sız nuby nin ürünleri satılıyor, onların da bir kısmı yani. eski yazdıklarımızı okursan yada internetten araştırırsan insan işin ciddiyetini daha iyi anlıyo tatlım.

cretıve salıha hoşgeldınız hanımlarrr

yaaa ben konuyu gerçekten çok iyi araştırdım lohusalık dönemınde nekadar çok kanamamız olursa kılolar okadar çabuk gidiyo...şimdi yıne dogum konusu açılcak ama sezeryanda kanaman fazla olmadıgı için kılolar daha zor gidiyomuş....işin açıgı ben pek zevkımı normal dogum olsun diye istemıyorum daha çabuk toparlanayım kılolar daha çabuk gitsin diye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…