tabi ki bak şimdi bebek en az 3 kg doğsa,2 kg plasenta vs,1-2 kg ödem şişlik hepsi gitti yine feetsin denizciğiim maşallah sanaa.
süper o zamanVerirsin kuzum sen hepsini , sonra oh mis mis birde emzirirsen daha da kilo verirsin ... Ne güzel fit fit gezersin , ben kıçımı yırtıcam vermek için artık ne yapalım ...
karnimda kalp atisi gibi ritmik atislar oluyor. bebek hickiriklari desem hizli atis bunlar, kalp atisimi acaba diyorum kalpse eger yavas. anlayamadim gitti. telaslandim. her zamanda hissetmiyorum. Yoksa bebisimin kalp atislarimi yavaslandi imdaaaaatttttt. yardim edin
karnimda kalp atisi gibi ritmik atislar oluyor. bebek hickiriklari desem hizli atis bunlar, kalp atisimi acaba diyorum kalpse eger yavas. anlayamadim gitti. telaslandim. her zamanda hissetmiyorum. Yoksa bebisimin kalp atislarimi yavaslandi imdaaaaatttttt. yardim edin
hooojgeldin be yaaaa.buralar sensiz yarım kalııı:)
canım anca yazabildim oğlumla kek yaptık biz. ne güzel dinlenin pazartesi belli olucak canımbenim doktor teyzemiz muayne edicek
dilekcim betülcüm cüle cüleeee sizeeee
emsalcım gelmiş hoşgeldın tatlım hee valla bi biberon emzık konusu aldı gitti allahtan gülay dılek araştırdılar yoksa biz işin içinden çıkmazdık 3 kelımelık ıngılızcemızle
evet allah sabır versin.iki yavrusunada saglık versin inşallah.ya seybaya allah sabır versin alahım kimseye evlat acısı göstermesin moralim cok bozuldu iki yavrusunu bağışlasın
yasemin bak gör senin bence şişliğin gidince sırf bu şekilde 5 kilon gidecek tatlım.....
ohh şükür benim gibi düşünenler de varmışşş...
inşallah bebeklerinizi çok çok emzirirsizniz de biberona hiç ihtiyaç kalmaz,ama ben mecburen biberon vercem.dün medelanın göğüs pompasını ve aventin süt saklama kaplarını aldım.inanın hiç bir şeyine de bakmadım ..:kedi:
ooo meryemcim bugün yine coştuk tatlım biberon ve emzik üretcez yakında, o kadar bilgi sahibi oldum....
akla bak yaa size yazdım bi arkadaş hastane çantası hazırlamış yarın doğum yapacakmış
içine neler konmuş bakın diye ama linki vermemişim :)))
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/304160-hastane-cantasina-valizine-koyduklarim.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?