2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tabi ki bak şimdi bebek en az 3 kg doğsa,2 kg plasenta vs,1-2 kg ödem şişlik hepsi gitti yine feetsin denizciğiim maşallah sanaa.

Verirsin kuzum sen hepsini , sonra oh mis mis birde emzirirsen daha da kilo verirsin ... Ne güzel fit fit gezersin , ben kıçımı yırtıcam vermek için artık ne yapalım ...
süper o zaman

hıçkırık canım onlar endişe etme ciğerleri gelişiyor

3-4 saniyede bir pıt pıt diye olan hıçkırık.hatta sağ alttan oluyor benim daha çok ama bazen karnımın üst sağında.hatta dışardan göreceksin bir iki hafta sonra.kalp atışlarını duyamayız canım nerdee.

hooojgeldin be yaaaa.buralar sensiz yarım kalııı:)

oyyy oyyy oyyyyyy yirim o ağzını seninnn
hoşbuldum tatlışkom
ben sizsiz yapabilirmiyim şekercimmmmmmm

canım anca yazabildim oğlumla kek yaptık biz. ne güzel dinlenin pazartesi belli olucak canımbenim doktor teyzemiz muayne edicek

canım hoşgeldin afiyet olsun size
siz ela ile aynı dr.a gidiyordunuz demiii ?

hoşbulduk canımmm naber
boşver bee güzelimmm dalma o kadar derine

neyse bakın bir bayan yarın doğum yapacakmış
nasıl bir çanta hazırlamış :)))))))))
nerde ne kadar luzumsuz şey varsa mevcut heyecan ve acemilik denen şey bu galiba

hıçkırık onlar canım endişe etcek bişey yok

ay anacım son 15 sayfadır falan bi bpa dır gidiyo sayenizde doğru biberonu bulduk dilek ve betül sağolun kızlar ben de nuby anne memesi gibi olandan almıştım sonradanda yeni doğan uçlarından edindim biraz pahalı bi markaydı avente dr. brown a göre falan tevekkeli boşuna değilmiş

Dediğin atış biçimleri hıçkırığı tarif ediyor hızlı hızlı arka arkaya tıklatır gibi , uzun da sürebiliyor kısa da ... Kalp atışını duymak pek mümkün değil canım .Ve günün belli zamanlarında oluyor , her zaman değil .

canım ya hıçkırık yada diyafram hareketidir doktorum söyledi banada merak etme kalp atışlarını hissetmen imkansız zaten

aminnn canım inşallahhh tadbir olsun aldık işte gerekenler birer tane :)))
umarım gerek kalmaz da dediğin gibi
herşeyin derinine dalmaya kalksak ohoooo kim bilir nerelerden neler çıkar :))
yok aldıgımız ürün öyle olmasın böyle olmasın cin malı olmasın diyoruz ama varmı adam akıllı bişey biz var sanıyoruz bir etiket yaniii ne kadar doğrudur tartışılır
Allah ım korusun yavrularımızı her türlü olumsuzluktan
bilinçli anne olmak güzel tabii ama abartmamak kaydı ile
annelerimiz bize miss gibi ek gıdalar veriyordu şimdi mamalar var
asla almam vermem bebeğime bende eski usul sabzeleri haşarım ezerim meyveleri zamanında veririm ohhh miss gibi demi :))))))

sagolun arkadaslar icime su serptiniz. Sizinde dogum tarihleriniz yaklasmis oh ne güzel. herkese kolay dogumlar diliyorum. benim tarih 01.10.2009 Ekim annelerine genenlde bu yüzden takiliyorum ama burada aramizda 1 veya bi kac gün olanlari gördüm. arada burayada takilirim artik.

hadi bana fikir verin ,yarın bebek görmeye gidicez , ama bebek olmuş 5/6 aylık felan kıyafet dışında ne götürebiliriz ... Evlendiğim dönem herkes evleniyordu , sürekli düğünlere nişanlara gidiyorduk , şimdi sıra çocuk yapmada ya da yapanları ziyaret etmede :roflol:

kızlar bu kanserojen madde takıntımız annelerimize komik geliyo olabilir büyükler bizim zamanımız diye başlıyolar ama farkındamısınız dünya kırılıyo kanser illetinden uzun vadede ortaya cıkan bi hastalık ne kadar önlem alsak dikkatli olsak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…