salihacım ben de aventinkinde kararlıydım canım ama içinde bpa diye kanserojen bir madde içeriyormuş ve avrupa ülkelerinde bu emzik ve biberonlar yasaklanmış tatlım avent de dahil. avent şimdi bpa sız olanını çıkarmış, ama türkiyede hala satışı yok canım... yinede sen bilisin ben de avent almayı çok istiyordum, türkiye de sadece bpa sız nuby nin ürünleri satılıyor, onların da bir kısmı yani. eski yazdıklarımızı okursan yada internetten araştırırsan insan işin ciddiyetini daha iyi anlıyo tatlım.
cretıve salıha hoşgeldınız hanımlarrr
yaaa ben konuyu gerçekten çok iyi araştırdım lohusalık dönemınde nekadar çok kanamamız olursa kılolar okadar çabuk gidiyo...şimdi yıne dogum konusu açılcak ama sezeryanda kanaman fazla olmadıgı için kılolar daha zor gidiyomuş....işin açıgı ben pek zevkımı normal dogum olsun diye istemıyorum daha çabuk toparlanayım kılolar daha çabuk gitsin diye....
hoşbulduk guluncani şükür yahu bir selamımızı alan oldu hani :))
gülcan tatım tabi verebilirisn şekerim 10 gün içinde, ama ben doğum anında diye düşünerek yazmıştım....
bu arada facedeki fotolarda çok tatlısın.
salihacım ben de aventinkinde kararlıydım canım ama içinde bpa diye kanserojen bir madde içeriyormuş ve avrupa ülkelerinde bu emzik ve biberonlar yasaklanmış tatlım avent de dahil. avent şimdi bpa sız olanını çıkarmış, ama türkiyede hala satışı yok canım... yinede sen bilisin ben de avent almayı çok istiyordum, türkiye de sadece bpa sız nuby nin ürünleri satılıyor, onların da bir kısmı yani. eski yazdıklarımızı okursan yada internetten araştırırsan insan işin ciddiyetini daha iyi anlıyo tatlım.
creative hoşgeldn, ben kendimi bpa ya kaptırdım kusura bakma.
ayy demek canım benım ben seni taaa bu yolun başından hatırlıyorum kımyager yada laborant tın galıba dımı yanlış hatırlamıyosam....
Canım bu açıdan bakarsan sezeryandan hemen sonra kiloların gitmesi gerekiyor,çünkü sezeryandan sonra kanamanın fazla olmamasının sebebi doğumdan sonra rahimin içinin doktorlar tarafından temizlenmesi... Yani bunun kanla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum
ya tabi dilekcım o açıdanda bakılabılınır......neyse canım bi şekılde gidecek bu kılolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?