2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülcan tatım tabi verebilirisn şekerim 10 gün içinde, ama ben doğum anında diye düşünerek yazmıştım....

bu arada facedeki fotolarda çok tatlısın.

nuby nın de emzıklerınde o verdgın lınke göre 0-3 da damaklı emzık yok kıraz uçlu emzık varrr aman iii ce kafam karıştı zati

Canım bu açıdan bakarsan sezeryandan hemen sonra kiloların gitmesi gerekiyor,çünkü sezeryandan sonra kanamanın fazla olmamasının sebebi doğumdan sonra rahimin içinin doktorlar tarafından temizlenmesi... Yani bunun kanla ilgili olduğunu hiç sanmıyorum

baharcım geç oldu ama baktım foton süpersin maşallah feetsin feet hiç konuşma kiloların sadece karnında o danormal olarak.

bu arada arkadaşım dedi ki 10 kg doğumda gidiyormuş ama yaptığım araştırmalar 5-7 arası gittiği yolunda bilginiz olsun.

Gülcancım , bizim de işlerimiz bu tarihlerde açılıyor , gerçi çiziyoruz , teklif hazırlıyoruz , 3 boyutlu görsel yapıyoruz ama geri dönüş olan yok , o yüzden şimdilik kendi restoranları var patronlarımın onun tadilat işine giriyorlar , her sene işsiz kalınca aynı muhabbet bende sıkıldım artık ....

canım bende bir ara cok arastırdım ama arastırdıkca kafam karıstı.nuby duymuştum ama ne bileyim belki değiştiririm canım ya .

hb gülcan benim bildiğim 7-8 kilo gidiyormus.

creative hoşgeldn, ben kendimi bpa ya kaptırdım kusura bakma.

est. canım.bana kızmayın ama aşırı detaya iniyorsunuz.bu kadar kaygılı olmanızı anlıyorum çünkü bebekler en kıymetlimiz şuanda.bende cam çikonun birde dr browns bibebor,nuk emzik var,Allah a havale...ben 7 yaşıma kadar emzik emdim silikonmu kauçuk mu bilmem ama en son dişçiye gittiğimde harika damak yapımın oldugunu söyledi.inançlara göre dişler ve damak yapısı bozulurmuş...

kanserojen maddelerden kaçmak için en başta hazır gıdalardan ve mamalardan bebeği uzak tutmak lazım...

ya tabi dilekcım o açıdanda bakılabılınır......neyse canım bi şekılde gidecek bu kılolar...

ayfercim teşekkür ederim canım. o kadar kiloyun nasıl göremiyonuz hayretlere mucip yane.

neyse ben azcık uzanayım evdeyim güya sürekli çalışıyom

ayyyyy inamıyorum size kızlar sabahtan beri biberon mevzusu :))))
neyseki araya kilo konusu girmiş da hava azda olsa değişmiş
nabersiniz bakalım?
ayferim bak geldim tatlışkom :))))

kızlar ben kaçar , evde çok bunaldım eltime gidiyorum kendinize ve bebişlere çook iyi bakın yarın goruşmek üzere

ya tabi dilekcım o açıdanda bakılabılınır......neyse canım bi şekılde gidecek bu kılolar...

Tabiki gidecek canım şu an bu güzel günlerimizin tadını çıkarmalı , kilo veya başka şeyleri kafamızdan uzak tutmalıyız.

Ben kaçıyorum kızlar mutfağı toplayacağım bişeyler atıştıracağım , sonra da banyoya girip hazırlanacak ve anneme gideceğim. Kendinize ii bakın allaha emanet olun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…