bazı şeyler fazla mesela çarşaf ve zıbın takımı çok geldi.
ama genel olarak eksiksiz ve çok mantıklı bir liste.
burada yazan birçok şeyi (örneğin detay ama balon, nazar boncugu ve plastik bardak gibi) ben de koydum yerimseniben
ayfer oyuncak markayı verince aklıma geldi kızlar
bakın bu anakucağı çok kullanışlı uzun zaman kullanacağı bişey
aklınızda bulunsun isterseniz inceleyin ben bundan almayı düşünüyorum
Fisher Price 3in1 Anakucağı Salıncak | Bebekceyiz.com
sad bugun yada yarın doguma gircekti dimi bi daha gelmedi bilgisi olan varmı ????
yav bana çok şirin geliyordu bu isim ama epey ciddiymiş. fusi falan diye kısaltma da yapmamaklazım. Tülay bizi günaha sokacaksın :smiley-cool:cnm Kur-an ı Kerimde bir ayet ismi ve geniş kapsamlı içerikli anlatım manasında
BPA mevzuu başarıyla atlatıldı. küçük bir bilgi ekleyim: BPA (yani bisphenol A) ve phatalate olarak gecen maddeler bazı plastiklerin hammaddesi; dıştan görünümü sert-transparan olan polikarbon ve PVCde bulunuyorlar. tüm plastiklerin üstünde çeşidi yazmak durumunda oldugundan bu isimlerle veya malzemede 7 ve 3 rakamlarını görürseniz buradan tanıyabilirsiniz.ємєℓ;8460815 .!.:silikonlarda olmuyor mu ki bu madde
güzel ve kullanışlı görünüyor canım.ama sanki biraz pahalı.ben chicconun ct02 modeli var araba+ana kucağı onu düşünüyorum bakalım.
bana göre bi çok şey gereksiz :)))
detayları sen düşünme tatlım sen gir yap doğumunu hayırlısı ile
balon nazar boncuğu oda süsleme gereçlerini eşin ve orada bulunacak yakınların düşünsün
tubacım ben bu yazıyı hurma almadan önce okumuştum canım, buaraya yapıştırman çok iyi oldu.....
ємєℓ;8464630 .!.:kızlar az once chicco dan aradılar biberonlarında bpa maddesi varmıs ama en az duzeydeymis bilginiz olsun . . . . . . . .aldıklarımı kullanmycam . . . .. .bugun konustugumuz gibi nuby alıyorum
tubacım hurma bilgileri için sağol canım.doğum sonrası yiycem.şimdi yiyemiyorum ne yazıkki
tuba senin bebişinin izmir güzeli tişörtü vardı ya canım.sen onu hangi lcw mağazasından aldın .bizimkiler kemeraltı şubesinde bulamamışlarlmaz:
sad bugun yada yarın doguma gircekti dimi bi daha gelmedi bilgisi olan varmı ????
yok anacım kimse düşünmez biz de boyle detayları, ben işimi saglama aldım.
kardeşime tembih ettim mesela, içeriye giren herkese hemen kolonya tut diye..eller dezenfekte olmalı malum bebişi sevmek isterler diye.
evet ben de yeni okudum int.den araştırdım. süpermiş bu hurma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?