2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bana göre bi çok şey gereksiz :)))
detayları sen düşünme tatlım sen gir yap doğumunu hayırlısı ile
balon nazar boncuğu oda süsleme gereçlerini eşin ve orada bulunacak yakınların düşünsün

gülay işte insanın siniri bozuluyor. her alacagımız seyı kontrol etmek lazım ama bırının ıyı dedıgıne diğeri berbat dıyor. ohh dıyorsun kansorojen bişey yok onadada sacma sapan baska bişey cıkıyor. evde olsam kesınlıkle biberon kullandırmam çocuguma.

ozellikle Hurmanın Faydaları yazan kısım tam hamileleri ilgilendiriyor.

bu arada az once gecen yıl doguran bir arkadasımla konustum. sezeryan olmustu kendisi.
kabızlık ve gaz sorunu hep vardı ve 32.haftadan sonra hemoroid oldu maalesef
dogumdan sonra kabızlık ve gaz sorunu çekmemek için dogumdan 2 hafta once " kuru üzüm - kayısı - elma " hoşafı yapmış ve 1 kase tüketmiş her gün.
iş yerine falan da götürüyordu, zaten bir yapışta 1 haftalık yapıyordum dedi.
hastaneye de götürmüş ve emzirirken de hep tüketmiş. hiç bir şekilde ne gaz, ne kabızlık dogum sonrasından itibaren yaşamamış.
zaten dogum sonrasında çekilen sancıların bir çogu da gaz yuzunden oluyor ve tuvalete çıkmak işkence oluyor.
ben aynen bu şekilde yapıcam. sizinle de paylaşayım dedim. bence denemekde fayfa var.

slm kızlar nasılsınız geçen gün ayağım kaydı ve düştüm çok korktum ama allah korudu ayağımın üstüne düştüm dikkat edin insanın dengesi gerçekten bozuluyor

oy oy oy sitenin hızına yetişmek mümkün değil. bir BPA lafı çıktı; ben de okumadık yazı bırakmadım
yalnız Gülay seni acaip taktir ediyorum; hem araştırıp, hem araştırma sonuçlarını paylaşıp hem de işyerinde bulunmayı nasıl başarıyorsun. bu işin sırrını bize de ver vereliniortak

cnm Kur-an ı Kerimde bir ayet ismi ve geniş kapsamlı içerikli anlatım manasında
yav bana çok şirin geliyordu bu isim ama epey ciddiymiş. fusi falan diye kısaltma da yapmamaklazım. Tülay bizi günaha sokacaksın :smiley-cool:

ємєℓ;8460815 .!.:
silikonlarda olmuyor mu ki bu madde
BPA mevzuu başarıyla atlatıldı. küçük bir bilgi ekleyim: BPA (yani bisphenol A) ve phatalate olarak gecen maddeler bazı plastiklerin hammaddesi; dıştan görünümü sert-transparan olan polikarbon ve PVCde bulunuyorlar. tüm plastiklerin üstünde çeşidi yazmak durumunda oldugundan bu isimlerle veya malzemede 7 ve 3 rakamlarını görürseniz buradan tanıyabilirsiniz.
silikon, kaucuk veya camda bu madde bulunmuyor.
yalnız konserve gıdalarda da risk var ve daha büyük - zaten onları da bebişlere yedirmiyoruz
aslında benim görebildiğim kadarıyla AB'de de yasaklanmamış...

kızlar az once chicco dan aradılar biberonlarında bpa maddesi varmıs ama en az duzeydeymis bilginiz olsun . . . . . . . .aldıklarımı kullanmycam . . . .. .bugun konustugumuz gibi nuby alıyorum

güzel ve kullanışlı görünüyor canım.ama sanki biraz pahalı.ben chicconun ct02 modeli var araba+ana kucağı onu düşünüyorum bakalım.

parası biraz fazla evet ama kullanacağı süreyi göz önünde bulundursak
değer diye düşünmüştüm ama yanlışmıyım ki ? (

yok anacım kimse düşünmez biz de boyle detayları, ben işimi saglama aldım.

kardeşime tembih ettim mesela, içeriye giren herkese hemen kolonya tut diye..eller dezenfekte olmalı malum bebişi sevmek isterler diye.

tubacım ben bu yazıyı hurma almadan önce okumuştum canım, buaraya yapıştırman çok iyi oldu.....

evet ben de yeni okudum int.den araştırdım. süpermiş bu hurma :))

tubacım hurma bilgileri için sağol canım.doğum sonrası yiycem.şimdi yiyemiyorum ne yazıkki

tuba senin bebişinin izmir güzeli tişörtü vardı ya canım.sen onu hangi lcw mağazasından aldın .bizimkiler kemeraltı şubesinde bulamamışlarlmaz:

ємєℓ;8464630 .!.:
kızlar az once chicco dan aradılar biberonlarında bpa maddesi varmıs ama en az duzeydeymis bilginiz olsun . . . . . . . .aldıklarımı kullanmycam . . . .. .bugun konustugumuz gibi nuby alıyorum

deseydin bir daha almıycam sizin markanızı, kınıyorum falan diye. arkadaslarıma da soyliycem diye, belki sana ozel birseyler yollarlardı, bu firmalara belli olmaz yerimseniben

bence hastaneye kim ne goturmek isterse gotursun
sonucta fazlasinin zarari yok ama azinin var. ihtiyac olmayan ya da kullanilmayan geri getirilir.
onemli olan icinin rahat etmesi, ben hala hazirlamadim ama kesin doldururum bende bavulu :kedi:
insan stres olmamak istiyor herseyi koydugundan emin olmak istiyor.

rica ederim canım. o tişörtü kızıma teyzesi aldı trabzon'dan hediye getirmiş. ama burda da olması lazım. yoksa da getirmelerini iste olmazsa başka şube veya şehirden. yapmaları lazım canım.

sad bugun yada yarın doguma gircekti dimi bi daha gelmedi bilgisi olan varmı ????

evet canım yaa bende öyle hatırlıyorum ama gelmedi gelirim demişti ama

o zaman başka tabiii :)))
kolanya bende koydum çantaya aynı düşünce ilee
eşim düşünüyor şimdi o detayları ama bakalım Allah ım neyi nasıl gösterir bilemiyorum
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…