haklısın canım bilmiyorum ki burda yok zaten bire bir görerek alma şansım yok
netten sipariş edeceğiz büyük ihtimal
hem anakucağı hem salıncak hem araba koltugu hemde ilerde mama sandalyesi olarak kullanıyormuş ama kaç yaşa kadar yazmıyor arayıp öğrenmek lazım sanırım
amin canım amin.. evdeyim işim gücüm bebek ve detaylarla ilgilenmek.
ben de yapıyorum işte.. buyrunnnnnnnnn
kolonya iyi fikir bende cantama koyayım bir tane.
dogurmuştur bile belkı heyecandan yazamamıştır ::)))
ıslak mendil, havlu peçete de onemli. koymadıysan ekle canım bence.
ємєℓ;8465178 .!.:Evden hastaneye gidiş
Sezaryen ameliyatı planlı bir şekilde önceden tarihi ayarlanarak yapılacak ise bir önceki gece saat 24.00 ‘ten itibaren hiçbir şey yenilip içilmez.En az 6 saatlik açlık ve susuzluk süresi olması önemlidir.
Takılarınızı evde bırakınız,yüzüklerinizi çıkarınız. Ameliyat esnasında kanamanın durdurulması için koter kullanımında problem yaratmaktadır. Zaten çıkartmayı unutursanız ameliyathane hemşiresi çıkartıp ailenize teslim edecektir.
Ağır göz makyajı yapmayın,ameliyat esnasında göz koruma kremleri kullanıldığı için problem olabilmektedir.Ojeniz var ise en azından işaret parmağınızdaki ojeyi çıkartın,ameliyat esnasında genel durumunuzun takibi için kullanılan cihazın sağlıklı çalışması için gerekmektedir.
Ameliyat saatinden en az 1 saat önce,çoğunlukla sabah saat 07.00-07.30’da hastanede olunması gerekmektedir.
aldım onları güzelim.bebişin altını ıslak pamukla temizlemek gerekiyormuş.bol bol pamukta alın yanınıza.
eee baya bir işlevselmiş güzelim.
fiyatı normal bence işlevlerine göre. baya kullanışlı birşeye benziyor. bence de içine siniyorsa al cnm.
ebru sende benim gibisin anacım, ben de dolduracam çantamı... madem bavul götürüyoruz bavulun hakkını verelim anacım.... şimdi kocama söylesem şunları şunları yanına al diye unutursa ben strese girerim... hastanede de beni bırakıp git diyemem.... ben de pembe pembe balonlar alcam, çantama koyacam, bunları bağlamak için ip falan... yatağımın köşelerine üçer tane uzunlu kısalı balonlar bağlamak istiyorum, kapı süsünü götürcem, kapıma asacam, şekerler için ayrı bir kutu yapmam lazım, onlar valize sığmaz malum elde gider, onu da evin girişinde hazır bekletcem. ama diğer herşey çantamda olsun... bu anı eksiksiz içimde hiçbirşey kalamdan yaşamak istiyorum... odam da böle cicili bicili olsunda gelen giden olacak, benim de içim açılır hem...
çocuğa götürdüğüm fazla olan şeylerin zarrarı olmaz, kullanmazsam çıkartır koyarım tekrar dolabına. bu arada nazarlık unutmayalım, ben nazar takıntısı olan bi insan olarak, dört beş tane küçük iğnelikli nazarlıklar götürcem.... bebeğin yatağına , kendime falan takıcam....
anammm ben bi dr.la konusayım. ojemi sürüp, kolye falan takmayı ve makyaj yapmayı düşünüyordum. sagol cnm paylaşım için.
sağolun kızlar bakayım artık burda bulabilseydim keşke görerek alsaydım ama neyse
olmazsa 5-6 lık olduktan sonra bakarım şimdi 5li sette aldım ondaki anakucağında fazla yatamıyormuş diye duydum ondan sonra buna geçeriz
bu arada emel canım benim verdiğin bilgiler iiçin teşekkürler
anammm ben bi dr.la konusayım. ojemi sürüp, kolye falan takmayı ve makyaj yapmayı düşünüyordum. sagol cnm paylaşım için.
emel sezeryanla ilgili bilgiler için tesekürler canım.
:))))) alemsin kızzz
sor bakalım ne diyecek dr.un
belkide genel anestezi olunca bunları yapıyorlardır
çünkü ben iki kez narkoz aldım makyajım çok soruldu sadece rimel var dedim dr.um tamam dedi ama saçımdaki paravanaları çıkardılar küpe ve kolyelerimi ellerinizde oje varmı diye sordular yok dedim çok şaşırmıştım sonra uyutuldum ama belki genel anestezi olmayınca bunlara gerek yoktur varsada artık çantaya makyaj çantasınıda ekleriz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?