parası biraz fazla evet ama kullanacağı süreyi göz önünde bulundursak
değer diye düşünmüştüm ama yanlışmıyım ki ?(
gunu bellı olacaktı dıye bılıyorum ama girmeyınce acaba demeye basladım bende:) ayy topiğimiz hareketlendi:) benım daha var ama heyecanlanıyorum:)
evet canım yaa bende öyle hatırlıyorum ama gelmedi gelirim demişti ama
o zaman başka tabiii :)))
kolanya bende koydum çantaya aynı düşünce ilee
eşim düşünüyor şimdi o detayları ama bakalım Allah ım neyi nasıl gösterir bilemiyorum
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahh
ємєℓ;8464818 .!.:offf ya sıkıntıdan habire yemek programları izliyorum . . . . .digiturk home tv var bilenler bilir . . . .zemuszemus
aman çok gecmiş olsun, iyi belasız atlatmışsın vallaslm kızlar nasılsınız geçen gün ayağım kaydı ve düştüm çok korktum ama allah korudu ayağımın üstüne düştüm dikkat edin insanın dengesi gerçekten bozuluyor
camda mı varmış???? :uhm::uhm:ємєℓ;8464630 .!.:kızlar az once chicco dan aradılar biberonlarında bpa maddesi varmıs ama en az duzeydeymis bilginiz olsun . . . . . . . .aldıklarımı kullanmycam . . . .. .bugun konustugumuz gibi nuby alıyorum
ben de daha çanta yapmadımbence hastaneye kim ne goturmek isterse gotursun
sonucta fazlasinin zarari yok ama azinin var. ihtiyac olmayan ya da kullanilmayan geri getirilir.
onemli olan icinin rahat etmesi, ben hala hazirlamadim ama kesin doldururum bende bavulu :kedi:
insan stres olmamak istiyor herseyi koydugundan emin olmak istiyor.
emelcim, ben de turkmaxı izliyordum şimdi bitti galiba. her gün 3 de aklında olsun Anne Olunca Anladım diye bir program var çok güzel.
evet canım yaa bende öyle hatırlıyorum ama gelmedi gelirim demişti ama
kolonya iyi fikir bende cantama koyayım bir tane.
kızlar bu gaz ıcın evrımın tavsıyesınıde soylıyım. rezene cayı goturmus yanında ertesı gun hemen gazını cıkartabılmıs. bende goturecegım
aman çok gecmiş olsun, iyi belasız atlatmışsın valla
dikkat etmemiz lazım
camda mı varmış???? :uhm::uhm:
ben de daha çanta yapmadım
kızlar ben bütün gece kabus göre göre uyuyorum artık
2 gündür de sırayla doğuma gittiğimizi görüyorum valla kafamçokkarıştı
yani bu forumdaki nickname'ler falan kafamda ucusuyor, sırayla doğuruyoruz -tatlicadiarzu-
hani bir yerim acık mı kaldı desem bu sıcakta kapatmak mümkün mü kaydirigubbakcemile3
senin canım nerden geliyo bpa bilgilerin. senin çalıştığın alan ne canım.....
yok güzelim içine sindiyse al.kullanışlı birseye benziyor.hem nelere para vermiyoruzki kullanışlı bir seye para vermek insana dokunmaz .kacıncı aya kadar kullanılıyormuşki acep.
aldım onları güzelim.bebişin altını ıslak pamukla temizlemek gerekiyormuş.bol bol pamukta alın yanınıza.ıslak mendil, havlu peçete de onemli. koymadıysan ekle canım bence.
haklısın canım bilmiyorum ki burda yok zaten bire bir görerek alma şansım yok
netten sipariş edeceğiz büyük ihtimal
hem anakucağı hem salıncak hem araba koltugu hemde ilerde mama sandalyesi olarak kullanıyormuş ama kaç yaşa kadar yazmıyor arayıp öğrenmek lazım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?