canım midenle birlikte tüm karın bölgen kaskatı olduysa kasılmadır canım.arada olması normal.34.haftadan itibaren sıklasıyormuş.kızlar birkaç gündür arada adet olunca olan gibi hafif karnım ağrıyor. bunlar yalancı dogum sancısı mı?
bir de az once ilk defa midem kaskatı oldu, 30 sn falan sürdü geçti. acaba bu da kasılma mı oluyor? sanki dr.boyle tarif etmişti.??
kızlar birkaç gündür arada adet olunca olan gibi hafif karnım ağrıyor. bunlar yalancı dogum sancısı mı?
bir de az once ilk defa midem kaskatı oldu, 30 sn falan sürdü geçti. acaba bu da kasılma mı oluyor? sanki dr.boyle tarif etmişti.??
kızlar kontrolden geldim..oğlum 2883 gr olmuş..kafa boyu 9,5 cm..(ebrucum sana yetişmişim)kaydirigubbakcemile3doktor gene dedi bu bebek çok iri gidiyor...vitamin hapını falan kes dedi...yoksa senin için zor olur doğum diye ekledi..(zaten ilaçlar aldığımdan beri evde duruyor öyle içtiğim yoktu doğru dürüst...kim bilir içseydim şimdi ne olurdu:)
normal doğum pozisyonunda duruyor hala.. 2 hafta önce 10 gün önden gidiyordu bugün gittiğimizde 15 gün olmuş.. doktor teyzemiz eğer bu bebek bu kadar hızlı devam ederse 40.haftaya kadar bekletmem dedi..senin ve rahminin sağlığı açısından hiç iyi olmaz dedi.zorlamaya gerek yok..çünkü bu gibi durumlarda rahim bile alınabiliyormuş.....dua et 37.haftadan sonra gelsin diyede ekledi....bunun için bol bol yürüyüş yap..2 hafta sonra yürüyüş saatini 2 saat olarak belirle dedi..ne kadar çok yürürsem bebek o kadar erken gelirmiş..... birde 37.haftadan sonra artık doğum şeklini belirliycez dedi..çatı müsait değilse sezeryanla alırız dedi....ya kızlar böyle işte.......normal yada sezeryan istemiyorum artık...bebeğim ve benim için sağlımızı riske atmayan neyse o şekilde doğum olsun....
emelcim senin doğum izni kabul edilmişmi bir bilgi geldimi sana
emsalcim, benim bi şekerlerim kaldı. lokum için hiç oyle ayrı paket yapmayı düşünmedim.
sen loğusa bardaklarının, şekerlerinin ve yapınca lokumlarının resmini koysana cnm ben de fikir alayım bir an evvel yapayım.
canım midenle birlikte tüm karın bölgen kaskatı olduysa kasılmadır canım.arada olması normal.34.haftadan itibaren sıklasıyormuş.
tubacım onlar yalancı sancılardır...
ecem maşallah tatlım, bence de bebek ve senin için ne iyiyse o şekilde doğurursun tatlım..... demekki, ben yolda doğuracam anacım günde 2 saatten fazla yürüyorum neredeyse.....
tatlım bu dediğin şeyler 2 gndür bende de var...ama bugün kontrolde hiç bişe çıkmadı..erken doğum riskim yokmuş..bebeğin suyu iyiymiş..ve bebek doğum pozisyonunda olduğu için baskı yaptığından bunlar hissedilebilirmiş...ama yinede sen ihmal etme..eğer devam ederse doktorunla görüş derim..
tatlım bu dediğin şeyler 2 gndür bende de var...ama bugün kontrolde hiç bişe çıkmadı..erken doğum riskim yokmuş..bebeğin suyu iyiymiş..ve bebek doğum pozisyonunda olduğu için baskı yaptığından bunlar hissedilebilirmiş...ama yinede sen ihmal etme..eğer devam ederse doktorunla görüş derim..
kızlar ilk kez oldugu için anlayamıyorum tam olarak.
pzt.kontrolum var, bu hafta zaten dr.um izinde. pzt. hemen gidip sorarım artık.
hiç nst ye girmedim, alırlar dimi artık? 35.haftam dolmuş olacak.
aa ayıpsın şekerim çantaya zati ekledim ben makyaj çantamı))
ama doguma girerken ve cıkarken de soluk benizli gorunmek istemiyorum resimlerde :))
belki dedigin gibi genel anestezi olunca vardır bu yasaklar. eh artık sorup ona gore davrarınım.
tubacım onlar yalancı sancılardır...
ecem maşallah tatlım, bence de bebek ve senin için ne iyiyse o şekilde doğurursun tatlım..... demekki, ben yolda doğuracam anacım günde 2 saatten fazla yürüyorum neredeyse.....
oyy oyyy maşallah tombişe bak sen.. herşey yolunda ne güzel. sorun yoksa varsın gelsin 37 de, bir an once kavuşursun işte ne güzel.
ecemcim bebişin ve senin için hangisi sağlıklıysa öyle olsun inşallah canım.
kızlar ilk kez oldugu için anlayamıyorum tam olarak.
pzt.kontrolum var, bu hafta zaten dr.um izinde. pzt. hemen gidip sorarım artık.
hiç nst ye girmedim, alırlar dimi artık? 35.haftam dolmuş olacak.
slmmmm milleetttt biz dışarı çıktık gezdik geldikk
gözün aydın ecem maaşallah bebişine
hani ramazan ya niyetli gelenler için lokumları düşündüm öyle basit bir peçeteye sarıp vermektense böylesi daha iyi olur diye düşündüm
loğusa bardaklarınıda plastik kadehler aldım motrodan çok güzellerden onlardan yaptım
kullan at olsun dedim kim uğraşacak onları yıkamakla falan makinler var ama olsun :)))
ama görenler kıyamadı atma bunları yıkanır çok güzel olmuşlar dedi :))
lokumlarımıda yapayım bardaklarımada nazar boncuğu stickerlardan alayım kudelelerin üzerine yapıştırayım içine vişne suyu doldurup çekeceğim fotosunu öyle koyacagım
daha net görünsün diye orjinal olsun demi ama :)))
emin çok begeneceksin ve sende yapacaksın
ebrucum özellikle sen foto falanda çekileceksin daha dikkatli olman lazım, doğal fotoların yanında ekstra birde yani hafif bi makyaj hafif allıkllı fotolarda fena olmaz... fotoğrafçı işini ayarladınız mı tatlım....
bu arada beni aklıma daha bir sürü komik şey geliyo ama şimdi yazmayım ben listemi sana mesaj atarım he he :)
kızlar kontrolden geldim..oğlum 2883 gr olmuş..kafa boyu 9,5 cm..(ebrucum sana yetişmişim)kaydirigubbakcemile3doktor gene dedi bu bebek çok iri gidiyor...vitamin hapını falan kes dedi...yoksa senin için zor olur doğum diye ekledi..(zaten ilaçlar aldığımdan beri evde duruyor öyle içtiğim yoktu doğru dürüst...kim bilir içseydim şimdi ne olurdu:)
normal doğum pozisyonunda duruyor hala.. 2 hafta önce 10 gün önden gidiyordu bugün gittiğimizde 15 gün olmuş.. doktor teyzemiz eğer bu bebek bu kadar hızlı devam ederse 40.haftaya kadar bekletmem dedi..senin ve rahminin sağlığı açısından hiç iyi olmaz dedi.zorlamaya gerek yok..çünkü bu gibi durumlarda rahim bile alınabiliyormuş.....dua et 37.haftadan sonra gelsin diyede ekledi....bunun için bol bol yürüyüş yap..2 hafta sonra yürüyüş saatini 2 saat olarak belirle dedi..ne kadar çok yürürsem bebek o kadar erken gelirmiş..... birde 37.haftadan sonra artık doğum şeklini belirliycez dedi..çatı müsait değilse sezeryanla alırız dedi....ya kızlar böyle işte.......normal yada sezeryan istemiyorum artık...bebeğim ve benim için sağlımızı riske atmayan neyse o şekilde doğum olsun....
slmmmm milleetttt biz dışarı çıktık gezdik geldikk
gözün aydın ecem maaşallah bebişine
geçen hafta nar çiçeğimi desem rengine bi tulum beğenmiştim ablamlar kız için bu diye aldırtmamışlardı arkadaşım oğluma bugün hediye almış hihhiii bende papalı don aldım oğluma eksiğimizde işte böleee siz de kaynatmışsınızz[img=http://img299.imageshack.us/img299/6899/13082009.jpg]
[img=http://img299.imageshack.us/img299/6750/13082009001e.jpg]
bu renk tulumu erkek bebişler giymezmi rengi çok tatlı demi yaaaaa
ємєℓ;8465740 .!.:yok canım bilmiyorum okuldan aramadılar beni . . gecen sevk almaya okula gittigimizde mudurum ordaydı sordu bana calısabılır raporunun bir fotokopisini aldınız mı diye . . . . yanı kabul edilcek gibi yoksa mudur bile boyle konusuyorsa . . . . .artık dogum sonrası okulu arar sorarız......sana bir bilgi geldi mi
eeee tabi sende haklısın ama merak etme canım güzel kadınsın
bir laf vardır bilirsin güzel daima güzeldir :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?