2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım midenle birlikte tüm karın bölgen kaskatı olduysa kasılmadır canım.arada olması normal.34.haftadan itibaren sıklasıyormuş.

tubacım onlar yalancı sancılardır...

ecem maşallah tatlım, bence de bebek ve senin için ne iyiyse o şekilde doğurursun tatlım..... demekki, ben yolda doğuracam anacım günde 2 saatten fazla yürüyorum neredeyse.....

tatlım bu dediğin şeyler 2 gndür bende de var...ama bugün kontrolde hiç bişe çıkmadı..erken doğum riskim yokmuş..bebeğin suyu iyiymiş..ve bebek doğum pozisyonunda olduğu için baskı yaptığından bunlar hissedilebilirmiş...ama yinede sen ihmal etme..eğer devam ederse doktorunla görüş derim..

oyy oyyy maşallah tombişe bak sen .. herşey yolunda ne güzel. sorun yoksa varsın gelsin 37 de, bir an once kavuşursun işte ne güzel.

emelcim senin doğum izni kabul edilmişmi bir bilgi geldimi sana

yok canım bilmiyorum okuldan aramadılar beni . . gecen sevk almaya okula gittigimizde mudurum ordaydı sordu bana calısabılır raporunun bir fotokopisini aldınız mı diye . . . . yanı kabul edilcek gibi yoksa mudur bile boyle konusuyorsa . . . . .artık dogum sonrası okulu arar sorarız......sana bir bilgi geldi mi

hani ramazan ya niyetli gelenler için lokumları düşündüm öyle basit bir peçeteye sarıp vermektense böylesi daha iyi olur diye düşündüm
loğusa bardaklarınıda plastik kadehler aldım metrodan çok güzeller onlardan yaptım
kullan at olsun dedim kim uğraşacak onları yıkamakla falan makineler var ama olsun :)))
ama görenler kıyamadı atma bunları yıkanır çok güzel olmuşlar dedi :))
lokumlarımıda yapayım bardaklarımada nazar boncuğu stickerlardan alayım kurdelelerin üzerine yapıştırayım içine vişne suyu doldurup çekeceğim fotosunu öyle koyacagım
daha net görünsün diye orjinal olsun demi ama :)))
emin çok begeneceksin ve sende yapacaksın

Son düzenleme:
canım midenle birlikte tüm karın bölgen kaskatı olduysa kasılmadır canım.arada olması normal.34.haftadan itibaren sıklasıyormuş.

kızlar ilk kez oldugu için anlayamıyorum tam olarak.
pzt.kontrolum var, bu hafta zaten dr.um izinde. pzt. hemen gidip sorarım artık.
hiç nst ye girmedim, alırlar dimi artık? 35.haftam dolmuş olacak.

slmmmm milleetttt biz dışarı çıktık gezdik geldikk
gözün aydın ecem maaşallah bebişine
geçen hafta nar çiçeğimi desem rengine bi tulum beğenmiştim ablamlar kız için bu diye aldırtmamışlardı arkadaşım oğluma bugün hediye almış hihhiii bende papalı don aldım oğluma eksiğimizde işte böleee siz de kaynatmışsınızz
[img=http://img299.imageshack.us/img299/6899/13082009.jpg]
[img=http://img299.imageshack.us/img299/6750/13082009001e.jpg]
bu renk tulumu erkek bebişler giymezmi rengi çok tatlı demi yaaaaa

eeee tabi sende haklısın ama merak etme canım güzel kadınsın
bir laf vardır bilirsin güzel daima güzeldir :))))

tülaycım çok güzel, ben erkeklere çok yakıştıyorum kırmızıyı, neden giymesin tatlım. bu arada ayaklı altlarımız aynı seninle tatlım, renkleri sarı ve pembeydi benim.

oyy oyyy maşallah tombişe bak sen .. herşey yolunda ne güzel. sorun yoksa varsın gelsin 37 de, bir an once kavuşursun işte ne güzel.

ecemcim bebişin ve senin için hangisi sağlıklıysa öyle olsun inşallah canım.

kızlar ilk kez oldugu için anlayamıyorum tam olarak.
pzt.kontrolum var, bu hafta zaten dr.um izinde. pzt. hemen gidip sorarım artık.
hiç nst ye girmedim, alırlar dimi artık? 35.haftam dolmuş olacak.

slmmmm milleetttt biz dışarı çıktık gezdik geldikk
gözün aydın ecem maaşallah bebişine

hepinize teşekkürler kızlar.....
tubacım bi problem olmadığı müddetçe doktorlar 37.hafatdan önce nst ye bağlamıyolar diye biliyorum...benim 2 doktorumda bana öyle demişti

ayyy süper düşünmüşsün yaa eminim hepsi de süper olmuştur.
bir an once hazırla hadiii tembellll klava: daha ben de yapıcam Çok üzgünüm çoook

gulaycim makyaj cantami zaten direk alcam unutursamda benim cooook kokos bi kardesim var o beni susler zaten logusa tacimi da o almisti
biz kocamla bu ara o kadar saldikki bu gidisle dogumuda kocam yaptircak fotograflari da kendisi cekcek, cocugun kordon kanini da alcak ayrica sunnetini de yapabilir zira hic bir seyi ayarlamadik

ama fotografci isini ayarlicam bu hafta size de vereyim istedigim fotografci
Doğum Fotoğrafçısı - ÇİSEREN'İN BEBEKLERİ

masallah ogluna eminecim kocaman olmus tosun. allah hayirli dogumlar versin hepimize insallah. demek yurumek erken dogurmaya sebep oluyormus o zaman bosuna deilmis milletin bana yururken bigun yolda birakcaksin cocugu demeleri

yaaa kizim albume eklesene sunlari yaw goremiyoz iste booole :umursamaz:

yok canım bana da bilgi gelmedi.benim izin 3eylülde baslıyor.3 gün için urfaya zaten dönemem.36.haftada tekrar dr gidicemve bana calışamaz raporu verecek.(inşallah bir aksilik cıkmassa)

tülay çok guzelmıs. bende ogluma aldım kırmızılar. beyaz tenlı olursa çok yakısacak kuzumu:)
karada olsa yakışır:)

ecem canım maşallahhhh kuzuna nazar değmesin
dr.unda dediği gibi sen bundan sonra dikkatli ol ama Allah korusun hayatım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…