2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Daha tam bitmedi aslında yanlarına kapıya minik fiyonklar yapacam, ama gece 11 i geçiyordu kapıya yapıştırdığımda, artık bugün de süslerim... Sizlere göstermek istedin hemen.

Denizcim hiç bir endişen olmasın ,Allah izin verirde bebeleri kucağımıza aldığımızda bizlşer o kadar iyi anneler olucas ki kendimiz bile şaşırıcaz , annelik içgüdüsel bir şey diye düşünüyorum , kitaplar bitirip seminerlerle öğrenilecek bir şey değil, ilk bebekler oldukları için biraz acemilik çekicez ama bu işin altından kalkıcaz emin ol .

Kızlar teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.... Yaparken çok eğlendim... Boya deseniz ganiment bizim evde, kociş maket yapıyo çünkü. Sadece çana 3 tl , dikdörtgene de 1 tl verdim....

Kızlar belki yazılmıştır ama ben kaçırmış olabilirim , regl ağrısına benzeyen arada bele de giren ağırlarım var bir kaç gündür bunlar yalancı kasılmalar mı yoksa üşütmüş olabilir miyim ?

zararlı değilmi cnm bebeğe balyaj ben tam hamiş kalmadan önce röfle yaptırmışsım ama inanılmaz uzadı oğlum olur olmaz kestiricemmm

balyaj boya gibi tam deriye temas etmediği için zararlı değilmiş canım kimyacı bir arkadaşım dedi

Gülay ellerine sağlık muhteşem olmuş

yasemincim dün geceden beri bende kasıklarım da ağırlık ve ağrı var zorla yatıp kalkıyorum regl ağrısını daha ağırı... neden bilmiyorum

gecen hafta bana da 2 gün oldu. doktorun söylediğine göre, bu ağrılar ritmik oldugu zaman ciddi bir anlam taşıyor. ne kadar sürede bir ağrı girdiğine veya kasıldığına dikkat etmek lazım.
yalancı kasılmalar hem düzensiz hem de dinlenince geçiyormuş
umarım sadece üşütmedir...

benim de dün yasemincim adet ağrısı gibi karnım ağrıdı, hafif sancılar girdi.... Allah Allah dedim ben bu ağrıları bir yerden hatırlıyorum, sonra da birden dank etti.... tabi 8 ay geçmiş üstünden.....

Bneim ağrılarım 2 /3 gündür oluyor çok uzun sürmüyor belki günde bir kere falan ama ne bileyim tedirgin oldum açıkçası, bir de afedersiniz gebeliğin başından beri kabızlık çekiyordum şimdi normale döndü , bazen de ishal gibi oluyorum açıkçası tedirgin oldum , bazı anneler doğum başlamdan önce ishal olduklarını falan yazmışlardı da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…