2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım onlar bizi takip ediyordur vay be zaman işte su misali nerde kaldı tuzlu çubuklar ikili testler detaylı ultrasonlar şeker yüklemeleri çok geride kalmış gibi şimdi nstler ve çatı muayenleri zamanı

Evet sana katılıyorum , zaten bir oyun gözüyle baktım ben bu olaya , san ki sims gibi bişey her testte bir aşama kaydediyorsun bir nevi level atlıyorsun , geçen gün tuttuğum günlüğü okudum ağladım , neler hissettiğimi falan ay çok acayip oldum yani ....

Ben 2 ay önce geldiğinde annem büyük temizlikleri halletmiştim , halılarımıda sermedim zaten , bir aksilik olmaz ise erken geelcek yine şööle gözden geçiririz ama benimde en korktuğum şey ağda olayı eğer o yanımdayken aniden bişey olursa yine tedirgin olmam bir şekilde annem halleder , kuaförümde çok yakın ... Ama işte bööle her şeye hazırlıklı olmak varken iki ayağım bir pabuca sığsın istemiyorum , bakalım hayırlısı sende aklına kötüsünü getirme canım .

Ah baharcım , uykumuz bölündüğü için bööle saçma sapan rüyalar görüyoruz ayrıca sen de benim gibi kocaya hasret kalanlardansın görmen normal yani , iyi sadece chatleşiyorlarmış .

saol denizcim ne olsun boğaz ağrım hala devam ve inanılmaz halsizim
kilo konusunda da dün dediğim gibi 13 kilo almış bulunmaktayım topiğin ayusu bnm içiniz rahat olsunnnnn hihihihhhiiii

Canım sen benim dün yazdığımı okumadın sanırım ben 16 kilo aldım ve 2 haftadır tartılmıyorum gerisini sen düşün ....

yani şöle takmıyom bnmde tanıdıklarım var 20 kg üstünde alan ve bnm oğlumda iri maaşallhhh ...dr umda en son 14 le tamamlarsın mutemelen demişti.....yani şükür diyorum yinede hani kilo epey alıp bebişim zayıf olsa çok üzülürdüm Allah göstermesin

Ayyy alemsin canım. Tabiii uyku kaçınca böyel şeyler olabiliyor. Burda bir deyim var hani totonaçıkta kalmış galiba.kaydirigubbakcemile3
walla gülüm toto hep açıkta zaten gece nefes alamadım pencereleri açtım gene karşılıklı. kocam sabah sabah baş ağrısı ile uyanmış. oh olsun dedim chatleşirsen elin karılarıyla.... kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ikimizin rüyası da güzelmiş kuzu sonuçta ikisi de olsa bizim adamları katlederdik herhalde :)))
bu arada tekrar söylüyorum bi daha sölemem sen 14 kilo ile ayı oluyorsan ben 18-19 kilo ile ne oluyorum acaba??????????

ha maaşallahhhh haaa yok cnm okadar olmadık şükürler olsunnn

öyle canım...
10 iş günüm kaldı doğum iznine ayrılmama umarım biraz evde dinlenirim hemen gelmek istemez bebişim hem son bir hazırlık yaparım saçlarımı yaptıracağım bebek olduktan sonra 2-3 saat kuaförde geçirmek istemiyorum o yüzden doğumdan önce yaptırmak en güzeli, balyaj yaptırcam

Ah baharcım , uykumuz bölündüğü için bööle saçma sapan rüyalar görüyoruz ayrıca sen de benim gibi kocaya hasret kalanlardansın görmen normal yani , iyi sadece chatleşiyorlarmış .

canım benim uykum da bölünmüyor ki çok. düşün yani siz kısa metraj görüyorsunuz ama benim rüyadan 13 bölümlük dizi çıkar... kaydirigubbakcemile3

aaa sen de mi sims oynuyorsun? :smiley-cool: epeydir pek oynayamıyorum ama çok severdim

son cümlelerimiz de aynı olmuş; zaten tahmini doğum tarihlerimiz de aynı kaydirigubbakcemile5 sana kardeşim diyebilir miyim kaydirigubbakcemile2

Bir ara ,yeni mezun olupta 5 ay evde oturduğum dönem oynamıştım canım ...
Bana ne istersen diyebilirsin şeker ....:CüvCüv:

bende severim simsleri bende uzun zamandır oynamıyorum ne günlerdi be eve gidince bilgisayarı açmak bile gelmiyor içimden bebeğimin odasını izliyorum

arkadaşlar yaa geçmişi okuyodum da aklıma takıldı merveden habervar mı
hani sakura vardı yaa
ne zamandır yazısına rastlayamadım
merak ettim

Denizcim artık bizler anne olucas , artık sanal şeyleri beslemek büyütmek gerekmiyor , hayatımıza kanlı canlı , gülücükler saçan kimi zaman bizi sinir krizlerine sokacak olan mini mini şeyler girecek , ay düşünmesi bile acayip içimi hoş etti ...

KIZLAR İLK ÖNCE AHŞAP OLARAK ÇAN VE DİKDÖRTGEN PARÇA ALDIM, SONRA BEYAZLA TABAN BOYASINI ATTIM, SONRADA ÇANI VE DİKDÖRTGEN PARÇAYI ZEVKİME GÖRE BOYADIM, ODA KIRMIZI BEYAZ AĞIRLIKLI OLDUĞUNDAN RENKLERİNİ DE KIRMIZI VE BEYAZ OLARAK BELİRLEDİM.....

zararlı değilmi cnm bebeğe balyaj ben tam hamiş kalmadan önce röfle yaptırmışsım ama inanılmaz uzadı oğlum olur olmaz kestiricemmm

evet çok güzel bir duygu ama aynı zamanda korkutucu iyi bir anne olabilcek miyim diye ister istemez bazen düşünüyorum geçen gün bir arkadaşım bebek almıştı hediye onu yıkadım elbislerini yıkayıp giydirdim geçrek bebek gibiydi dedim yaklaşık bir ay sonra gerçek bir bebeği kendi bebeğimi giydircem çok hoşuma gitti sonrada dedim ki ama onu böyle tutamam o canlı olacak daha dikkatli olmalıyım dedim gerçi herkes iç güdüsel bir şey olduğunu bir anda anne oluverdiğini söylüyor ama sanırım yaşamadan bilemeyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…