aynen canım onlar bizi takip ediyordur vay be zaman işte su misali nerde kaldı tuzlu çubuklar ikili testler detaylı ultrasonlar şeker yüklemeleri çok geride kalmış gibi şimdi nstler ve çatı muayenleri zamanı
Tickerım görünüyor şu anda canım. Ben izne ayrılalı 9 gün aluyor.4 haftayı doğum sonrasına aktardım. Eksiklerim bayağı halloldu canım ama yarın annem gelecek ve onunla birlikte yeni cicilerimizde. Bir de evde hummalı temizlik çalışmaları başlayacak. Halıları falan yıkatmaya verdim. çekyatlarımı yıkattım, vs. Umarım bugün ters bişey demez. Yaaaa sorma birde ağda problemi var. Tam ara değerde yani. Gitsem aldıramıyacağım o yüzden bikaç gün daha bekliyeyim diyordum. Jilet de yapmak istemiyorum. Hoş onu da kendim yapamam bu saatten sonra. Umarım ani bişey olmazda rezil olmam.
günaydın güzel annişler. hayırlı cumalar olsun hepimizi ve meleklerimizi allahım korusun.
gülayın başına gelenin benzeri dün akşam da benim başıma geldi kızlar. oğlum elleri ile sol böbreğimin o tarafı oydu bütün gece. duşa girdim sakinledi biraz yarım saat sonra gene başladı. azcık uykum kaçtı canımı yaktı sıpa. sonra tabi gene deliksiz uyumuşum. deli deli rüyalar gördüm kocam iki hatunla chatleşiyormuş falan sabah öpücük atıyo dil çıkardım terbiyesize....
saol denizcim ne olsun boğaz ağrım hala devam ve inanılmaz halsizim
kilo konusunda da dün dediğim gibi 13 kilo almış bulunmaktayım topiğin ayusu bnm içiniz rahat olsunnnnn hihihihhhiiii
ay Tülay, kilo işine takılmıyorsun değil mi canım. nasıl olsa doğumdan sonra uykusuz uykusuz sağa sola koştururken gidecek hepsi
ben en son 16 kg almıştım, 2 haftadır bakmıyorum, umursamıyyorum da zemuszemus
boşverelim
walla gülüm toto hep açıkta zaten gece nefes alamadım pencereleri açtım gene karşılıklı. kocam sabah sabah baş ağrısı ile uyanmış. oh olsun dedim chatleşirsen elin karılarıyla.... kaydirigubbakcemile3Ayyy alemsin canım. Tabiii uyku kaçınca böyel şeyler olabiliyor. Burda bir deyim var hani totonaçıkta kalmış galiba.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ikimizin rüyası da güzelmiş kuzu sonuçta ikisi de olsa bizim adamları katlederdik herhalde :)))günaydın baharcım sanada hayırlı cumalar
kesin bizim dötümüz açık kalmış bende eşimi görmüşüm yeni mobilyalar almış eve halılar ne kadar tuttu diom çok değil 31.bin tuttu diyooo hahaaaa ne saçmaaaa
ha maaşallahhhh haaa yok cnm okadar olmadık şükürler olsunnn
Ah baharcım , uykumuz bölündüğü için bööle saçma sapan rüyalar görüyoruz ayrıca sen de benim gibi kocaya hasret kalanlardansın görmen normal yani , iyi sadece chatleşiyorlarmış .
Evet sana katılıyorum , zaten bir oyun gözüyle baktım ben bu olaya , san ki sims gibi bişey her testte bir aşama kaydediyorsun bir nevi level atlıyorsun , geçen gün tuttuğum günlüğü okudum ağladım , neler hissettiğimi falan ay çok acayip oldum yani ....
Canım sen benim dün yazdığımı okumadın sanırım ben 16 kilo aldım ve 2 haftadır tartılmıyorum gerisini sen düşün ....
aaa sen de mi sims oynuyorsun? :smiley-cool: epeydir pek oynayamıyorum ama çok severdim
son cümlelerimiz de aynı olmuş; zaten tahmini doğum tarihlerimiz de aynı kaydirigubbakcemile5 sana kardeşim diyebilir miyim kaydirigubbakcemile2
öyle canım...
10 iş günüm kaldı doğum iznine ayrılmama umarım biraz evde dinlenirim hemen gelmek istemez bebişim hem son bir hazırlık yaparım saçlarımı yaptıracağım bebek olduktan sonra 2-3 saat kuaförde geçirmek istemiyorum o yüzden doğumdan önce yaptırmak en güzeli, balyaj yaptırcam
Denizcim artık bizler anne olucas , artık sanal şeyleri beslemek büyütmek gerekmiyor , hayatımıza kanlı canlı , gülücükler saçan kimi zaman bizi sinir krizlerine sokacak olan mini mini şeyler girecek , ay düşünmesi bile acayip içimi hoş etti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?