günaydııınnnnnnnnn kızzlar
hayırlı cumalarrrr
Herkese günaydın.Canım 70 fazla demişler. İzmir de en pahalı yerler Alsancak ta olur. Orada bile ban 45 verdiler kilosuna. İçi badem şekeri üzeriçikolata kaplı mavi beyz draje şeklinde.iyidir denizcim ne olsun iste
cok uykum var su an resmen gozlerimi zor acik tutuyorum
gece saat 4 bucukta tuvalete gitmek icin uyandim bi daha da uyuyamadim.
hafta sonu annemler gelicek evde temizlik ve duzenleme islerini tamamlicaz. pazartesi de bebek sekerlerimizi yapicaz boylece isler tamamlanmis gibi olacak.
dun kayinpeder pelite bebek sekeri icin badem sekeri sormus kilosu 70 demisler. yuuuh dedim. valla ona da eminonunden bakcam kesin daha ucuz ama ayni kalitede sekerci vardir.
saka bi yana ben kılo vermeyı dogum habercisi deil de son haftalarda kılo alımı durabilir hatta kılo verilebilir die okumustum cnm.
kızlar ben de bu hafta hergün doğum rüyası gördüm. ama detay görmüyorum. sadece millet sırayla gidiyomuş. dün akşam da Gülay'ı gönderdim valla ama haftası 38-29 filandı, allahtan erken göndermedim sırnaşık şeyya gerçekten kızlar daha az bizim dönemde gerçi kız erkek farketmez sağlıklı olsunlaraz kaldı Ebru'cuğum valla... akşam neyse doğum ile ilgili bir rüya gördüm doğum yapmışım ama gelen giden ben masa falan hazırlıyorum bir yandanda diyorum içimden aman bir loğusa gibi yatamadım ya bu nedir falan diyorum
Bende o diziyi izledim ama , 3 gün doğuramamak gibi bir olayı yaşamak istemem gözüm korktu resmen bir de akşam ki riyayı bu yüzden gördüm sanırım .
İşin komik tarafı , ağustos annelerini ya da temmuz annlerini bizler dört gözle bekliyorduk ha doğurdular ha doğuracaklar diye şimdi ekim kasım anneleri bizi okurlar ,doğran var mı acep diye ... Ama ilginç olan gününü bekleyen ya da geçiğren yok gibi sanki ...
Özlem senin de baya öndeymiş haftan tickerini göremiyorum ... Ben şimdiden heyecanlıyım 3 hafat sonrasını düşünemiyorum bile , bir an önce izne ayrılıp evde ki eksikleri halletmek istiyorum çok heyecanlı ya...
günaydın güzel annişler. hayırlı cumalar olsun hepimizi ve meleklerimizi allahım korusun.
gülayın başına gelenin benzeri dün akşam da benim başıma geldi kızlar. oğlum elleri ile sol böbreğimin o tarafı oydu bütün gece. duşa girdim sakinledi biraz yarım saat sonra gene başladı. azcık uykum kaçtı canımı yaktı sıpa. sonra tabi gene deliksiz uyumuşum. deli deli rüyalar gördüm kocam iki hatunla chatleşiyormuş falan sabah öpücük atıyo dil çıkardım terbiyesize....
günaydın güzel annişler. hayırlı cumalar olsun hepimizi ve meleklerimizi allahım korusun.
gülayın başına gelenin benzeri dün akşam da benim başıma geldi kızlar. oğlum elleri ile sol böbreğimin o tarafı oydu bütün gece. duşa girdim sakinledi biraz yarım saat sonra gene başladı. azcık uykum kaçtı canımı yaktı sıpa. sonra tabi gene deliksiz uyumuşum. deli deli rüyalar gördüm kocam iki hatunla chatleşiyormuş falan sabah öpücük atıyo dil çıkardım terbiyesize....
saol denizcim ne olsun boğaz ağrım hala devam ve inanılmaz halsizim
kilo konusunda da dün dediğim gibi 13 kilo almış bulunmaktayım topiğin ayusu bnm içiniz rahat olsunnnnn hihihihhhiiii
saol denizcim ne olsun boğaz ağrım hala devam ve inanılmaz halsizim
kilo konusunda da dün dediğim gibi 13 kilo almış bulunmaktayım topiğin ayusu bnm içiniz rahat olsunnnnn hihihihhhiiii
canım benim ya ballı limon yap iyi gelir.. kilo işine gelince öyle deme normal o kadar benim arkadaşım 28 kilo aldı zaten kiloluydu 100 küsürle girdi doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?