2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben kilo olayını hayatımda hiç bir zaman takmadım zayıf olup mutsuz olacağıma azcık kilolu olup neşeli olurum dedim hep şükür hamileykende fazla kilo almadım kasmadım aman ne yapayım dedim hala normal tişörtlerimi giyebiliyorum arkadaşlar çok şık hamilesin hergün değişik giyiniyorsun diyorlar halbuki normal tişörtlerimi giydiğim için çeşitli giyiniyorum doğumdan sonrada gene normal devam ederim bebekğimle vakit geçirmek varken spora vakit ayırmam valla zaten bir süre sonra çalışacağız ayrılacağız

hayırlı cumalar cnm.
ayy inanamıyorum ben şimdi 2 hafta sonra dogurursam oglusum normal bi kuzucuk olacak.sıra bize gelio kızlar.cok heyecanlandım yha

gamma cnm spor dediğim basit egzersizler hani rahimin toparlanmasını kolaylaştırmak için.göbüş kalmasın die.ne kdr kılo almasak bıle sarkar gibi gelıo bana..

Herkese günaydın.Canım 70 fazla demişler. İzmir de en pahalı yerler Alsancak ta olur. Orada bile ban 45 verdiler kilosuna. İçi badem şekeri üzeriçikolata kaplı mavi beyz draje şeklinde.
saka bi yana ben kılo vermeyı dogum habercisi deil de son haftalarda kılo alımı durabilir hatta kılo verilebilir die okumustum cnm.

Yaaaa bende son bir haftadır hiç kilo almamışımç Şimdi sona yaklaştık anlamına mı geliyor. Kızlar benim sat 13.00 de doktor kontrolüm var. Bizde bugün 37 yi tamamladık. Böyle son zamanlar kontrole gidip hadi seni doğuma alıyoz dedikleri olabiliyor. Bir iki arkadaşım böyle olmuştu. Hatta midesi dolu iken anestezi alınca bir garip olmuştu arkadaşım. Şimdi de psikolojik mi ne bişey yiyesim gelmiyor. Ben biraz tırstım galiba...mirmirmirmir

Günaydın kızlar...bende 1 aydır tartılmıyodum ama şu 1 ay içinde 3 kilo almışım toplamda 10 kilo oldu...ama yeni doktorum çok şükür morelimi bozmadı..bu bebek için bu kilo çok iyi dedi:)

bende şekerlerimi yaptım toplam 80 tane...içlerine lavanta koydum...çünkü şeker hem kurtlanıyor hemde kimse içini açıpta yemeye kıyamıyor...ve en son olarakta kendi çevremden biliyorum şekerler bozulduğu için çöpe gitmek zorunda kalıyor...en iyisi siz içine badem koymaktan vazgeçin derim.....Ben hastanede kalpli renkli kağıtlara sarılmış madlen çikolatalar var kilosu 23 tl herhalde baya süsl duruyor onlardan dağıtmayı düşünüyorum...adamla konuştum evde küçük gümüş tepsim var onu versem onun içine ayarlarmısınız dedim..adam kabul etti..
mevlütte de küçük kutulara badem şekeri ve lokum koymayı düşünüyorum...o zaman alanlar kesin yiyiyor çünkü...hem ziyan olmadığı için içinizde verdiği paraya sızlamaz:)

Yaaaa bende son bir haftadır hiç kilo almamışımç Şimdi sona yaklaştık anlamına mı geliyor. Kızlar benim sat 13.00 de doktor kontrolüm var. Bizde bugün 37 yi tamamladık. Böyle son zamanlar kontrole gidip hadi seni doğuma alıyoz dedikleri olabiliyor. Bir iki arkadaşım böyle olmuştu. Hatta midesi dolu iken anestezi alınca bir garip olmuştu arkadaşım. Şimdi de psikolojik mi ne bişey yiyesim gelmiyor. Ben biraz tırstım galiba...mirmirmirmir[/QUOTE]

ii haberlerle gelirsin inş cnm.hem hadi doğuma deseler ne olacak 37 bitmiş.ben o durumda güle oynaya giderim herhalde.ne kadar da cok dogurma meraklısıymısım ben yha ,,,şimdi farkettim.hemen meeleğimi kucagıma almak istiyorum:asigim:

ışin komik tarafı , ağustos annelerini ya da temmuz annlerini bizler dört gözle bekliyorduk ha doğurdular ha doğuracaklar diye şimdi ekim kasım anneleri bizi okurlar ,doğran var mı acep diye ... Ama ilginç olan gününü bekleyen ya da geçiğren yok gibi sanki ...

herkese günaydıın
standart duamızı edelim: allahım kazasız belasız, çabuk gecen, az yorucu güzel bir gün olur inşallah opuyorumnanaktan

kızlar ben de bu hafta hergün doğum rüyası gördüm. ama detay görmüyorum. sadece millet sırayla gidiyomuş. dün akşam da Gülay'ı gönderdim valla ama haftası 38-29 filandı, allahtan erken göndermedim sırnaşık şey

Bende o diziyi izledim ama , 3 gün doğuramamak gibi bir olayı yaşamak istemem gözüm korktu resmen bir de akşam ki riyayı bu yüzden gördüm sanırım .

o dizide arkadaşımın kızı oynamaya başlamış. ilk bölümde figürandı ama yönetmen beğenince diğer bölümlere de sokmaya karar vermişler. rolü netleşince haber veririm size de

Özlem senin de baya öndeymiş haftan tickerini göremiyorum ... Ben şimdiden heyecanlıyım 3 hafat sonrasını düşünemiyorum bile , bir an önce izne ayrılıp evde ki eksikleri halletmek istiyorum çok heyecanlı ya...

aynen canım onlar bizi takip ediyordur vay be zaman işte su misali nerde kaldı tuzlu çubuklar ikili testler detaylı ultrasonlar şeker yüklemeleri çok geride kalmış gibi şimdi nstler ve çatı muayenleri zamanı

Tickerım görünüyor şu anda canım. Ben izne ayrılalı 9 gün aluyor.4 haftayı doğum sonrasına aktardım. Eksiklerim bayağı halloldu canım ama yarın annem gelecek ve onunla birlikte yeni cicilerimizde. Bir de evde hummalı temizlik çalışmaları başlayacak. Halıları falan yıkatmaya verdim. çekyatlarımı yıkattım, vs. Umarım bugün ters bişey demez. Yaaaa sorma birde ağda problemi var. Tam ara değerde yani. Gitsem aldıramıyacağım o yüzden bikaç gün daha bekliyeyim diyordum. Jilet de yapmak istemiyorum. Hoş onu da kendim yapamam bu saatten sonra. Umarım ani bişey olmazda rezil olmam.

günaydın güzel annişler. hayırlı cumalar olsun hepimizi ve meleklerimizi allahım korusun.
gülayın başına gelenin benzeri dün akşam da benim başıma geldi kızlar. oğlum elleri ile sol böbreğimin o tarafı oydu bütün gece. duşa girdim sakinledi biraz yarım saat sonra gene başladı. azcık uykum kaçtı canımı yaktı sıpa. sonra tabi gene deliksiz uyumuşum. deli deli rüyalar gördüm kocam iki hatunla chatleşiyormuş falan sabah öpücük atıyo dil çıkardım terbiyesize....

saol denizcim ne olsun boğaz ağrım hala devam ve inanılmaz halsizim
kilo konusunda da dün dediğim gibi 13 kilo almış bulunmaktayım topiğin ayusu bnm içiniz rahat olsunnnnn hihihihhhiiii

Ayyy alemsin canım. Tabiii uyku kaçınca böyel şeyler olabiliyor. Burda bir deyim var hani totonaçıkta kalmış galiba.kaydirigubbakcemile3

günaydın baharcım sanada hayırlı cumalar
kesin bizim dötümüz açık kalmış bende eşimi görmüşüm yeni mobilyalar almış eve halılar ne kadar tuttu diom çok değil 31.bin tuttu diyooo hahaaaa ne saçmaaaa

kilo konusunda da dün dediğim gibi 13 kilo almış bulunmaktayım topiğin ayusu bnm içiniz rahat olsunnnnn hihihihhhiiii

canım benim ya ballı limon yap iyi gelir.. kilo işine gelince öyle deme normal o kadar benim arkadaşım 28 kilo aldı zaten kiloluydu 100 küsürle girdi doğuma

ay Tülay, kilo işine takılmıyorsun değil mi canım. nasıl olsa doğumdan sonra uykusuz uykusuz sağa sola koştururken gidecek hepsi
ben en son 16 kg almıştım, 2 haftadır bakmıyorum, umursamıyyorum da zemuszemus
boşverelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…