Tülay galiba herşeyi okumamak , izlememek lazım ama ne mümkün merak işte , yoksa hiç bir şey bilmesen dersin üşütmüşüm geçer gider , yok bilmem ne falan ...
Tülay galiba herşeyi okumamak , izlememek lazım ama ne mümkün merak işte , yoksa hiç bir şey bilmesen dersin üşütmüşüm geçer gider , yok bilmem ne falan ...
ya kıslar bende bu aralar yalancı kasılma yok da, midem berbat.
işe gelmeyecek olsam akşam yatmayacağım çünkü uyumaya çalışmak artık çile haline döndü. ne yesem midem şişiyor ve alevler çıkıyor boğazıma
off çok yakındım ama :gitme: :tomato:
günaydın annecikler.. herkes iyidir umarım.. biz dün doktora gittik.. meleğimi gördüm.. ama sadece ağzıyla burnunu gösteriyo plesanta engelliyo gözlerini göremiyom.. çok tatlıydı meleğim.. 2900 gr olmuş..açısı tersmiş doğum kanalına girmek için..herşey çok iyiydi..
günaydın annecikler.. herkes iyidir umarım.. biz dün doktora gittik.. meleğimi gördüm.. ama sadece ağzıyla burnunu gösteriyo plesanta engelliyo gözlerini göremiyom.. çok tatlıydı meleğim.. 2900 gr olmuş..açısı tersmiş doğum kanalına girmek için..herşey çok iyiydi..
demetcim bilmiyorum canım ama çok düzenli yedim, çikolata tatlı hamur işi yemedim canım... günde en fazla iki dilim ekmek kadar unlu ürün yedim... bebeğim 2058 gram canım 32+3 iken... tam günü gününe çıkıyor canım, ne ilerden ne geriden bebek... yani bu gidişle 3200 falan doğacak canım benim..
demetcim nuby marka bulduk tr de bpa sız, dün söylediğin çok iyi oldu, yoksa gidip avent alacaktım ya... bu arada başka bildiğin şeyler var mı, mesela tavsiye edilmeyen... arar ara aklına geldikçe yazsana tatlım....
kızlar teşekkürler güzel iltifatlarınız için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?