2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gülay, hakikaten süper olmuş kapı süsün.
sende bu yetenek varken dışardan aksesuar araman hata şeker zemuszemus

yok yasemincim endişelenme , daha ne ağrılar görecez tatlım doğurmadan önce... ben de öyleyim kabız ishal kabız ishal dönüşümlü olarak gidiyo valla....

yasemincim sende bnm gibisin yaşadığım her ağrıyı bişiye benzetiom ben bunu burdan duymuştum diom kafayı kırcezz yakındaaa

Tülay galiba herşeyi okumamak , izlememek lazım ama ne mümkün merak işte , yoksa hiç bir şey bilmesen dersin üşütmüşüm geçer gider , yok bilmem ne falan ...

ya kıslar bende bu aralar yalancı kasılma yok da, midem berbat.
işe gelmeyecek olsam akşam yatmayacağım çünkü uyumaya çalışmak artık çile haline döndü. ne yesem midem şişiyor ve alevler çıkıyor boğazıma

off çok yakındım ama :gitme: :tomato:

gunaydin kizlar nasilsinizzzzzzzzz
gulay nasil becerdin guzelim 4 kilo almayi ben senin aldigin kilonun yaklasik 6katini aldimmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumben:kedi::kedi: bebisinin kilosu nasil eminim oda iyidirrrrrr yaaaa supersin walla masallah nazar degmesinnnn

ne zaman ayrılıyorsun canım izne benim 2 haftam var 36. da ayrılcam valla mide yanması bende de çok oluyor maden suyu iyi geliyor birde naneli sakız

demetcim bilmiyorum canım ama çok düzenli yedim, çikolata tatlı hamur işi yemedim canım... günde en fazla iki dilim ekmek kadar unlu ürün yedim... bebeğim 2058 gram canım 32+3 iken... tam günü gününe çıkıyor canım, ne ilerden ne geriden bebek... yani bu gidişle 3200 falan doğacak canım benim..

demetcim nuby marka bulduk tr de bpa sız, dün söylediğin çok iyi oldu, yoksa gidip avent alacaktım ya... bu arada başka bildiğin şeyler var mı, mesela tavsiye edilmeyen... arar ara aklına geldikçe yazsana tatlım....

kızlar teşekkürler güzel iltifatlarınız için....

dün de bana kociş diyor ki hiçbirşeyi sallamayan sen bak ne hale geldin, gerçekten kişiliğim değişti resmen... bpa diye dün kocamın başını yedim..... anne oluyosun işte yavaş yavaş diyo bana.

günaydın annecikler.. herkes iyidir umarım.. biz dün doktora gittik.. meleğimi gördüm.. ama sadece ağzıyla burnunu gösteriyo plesanta engelliyo gözlerini göremiyom.. çok tatlıydı meleğim.. 2900 gr olmuş..açısı tersmiş doğum kanalına girmek için..herşey çok iyiydi..

ayyy bende şimdi doğuma giderken giyeceğim gecelikleri deniyom tekrar biyerinde bişi varmı diye boyu kolları nasıl die içim bi hoş oldu:kedi:

maşallah canım kuzuna

maaşallah cnm sana ve bebişine gözünaydın hadi

masallah cok guzelsin canim .opuyorumnanaktan nedemek seker ben onceden soylemisdim bircok arkadas oyle birsey duymadik demislerdi ama biberon ve emzik cok onemli emziremeyecek anneler icin neyse allahdan siz duyarli cikdiniz.birde kizlar bebek bezlerinde erkek kiz olayi var trdede varmi erkeklerin on tarafi kalin kizlarinkide arka tarafi kalin oluyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…