kız geç bile kalmışsınız bir an önce halledin.. tek aceleci benim valla.. süt çayımı kızızma rezene çayımı bile aldım...haftayada araabsı va ana kucağı gelecek ohhh herşeyimiz tamam artık..
cingene00 masallah bebisineeee allah nazardan korusun seninde gozun aydin nekadar guzel gordun bebisini.
kizlar bebek bezlerinide ciddiye allin cunku her bez herbebege uyumlu olmuyor bazi bebeklere kaliteliler alerji yaparken bazilarina ucuz bebek bezleri iyi geliyor ama erkek kiz olayi cok guzel yoksa her saatte bir bez degistirmek zorunda kalmaktansa 2-2.5saatte bir degistiririm daha iyiiiiiiiiizemuszemustasaruffff acisindanda onemli yani
sağol canım... evet her bez her bebeğe uymuyomuş o yüzden şimdilik bir paket yenidoğan aldım primanın.. alerji yaparsa deneye deneye bulacaz artık.. bu arada kızı olacaklar kızlarımızın totolarını bol bol yıkamamız gerekiyomuş.. sadece bezle silmek yetmiyomuş.. çok çabuk enfeksiyon kapabiliyolarmış aklınızda bulunsun..
o nasıl oluyo cnm yaaa anlamadım ozmn çatın dar ki kanala giremeyecek demiii
ıyyy inşallah sütüm çok olurda o çayları içmek zorunda kalmam hiç sevmiyorum öyle bitki karışımlarını
canim dogum kursunda dediler ki bebislerinizi gobekleri dusene kadar yikamanizi tavsiye etmiyoruz. bu da 7-8 gun suruyor. o zamana kadar her gun kaynatilip ilitilmis suyla silin.
gobek baginin islanmamasi icinde altlarini yikamayip yenidogan islak mendilleriyle ya da islak pamukla silip temizleyin.
gobek bagi dustukten sonra yikayip iyice kurularsaniz pisik olma ihtimalini azaltmis olursunuz.
hayatım ben 24 ağustos haftası yıllık iznimi kullanıp; eylül başında da doğum iznimi başlatacam inşallahne zaman ayrılıyorsun canım izne benim 2 haftam var 36. da ayrılcam valla mide yanması bende de çok oluyor maden suyu iyi geliyor birde naneli sakız
kilosu çok güzel, gözün aydıngünaydın annecikler.. herkes iyidir umarım.. biz dün doktora gittik.. meleğimi gördüm.. ama sadece ağzıyla burnunu gösteriyo plesanta engelliyo gözlerini göremiyom.. çok tatlıydı meleğim.. 2900 gr olmuş..açısı tersmiş doğum kanalına girmek için..herşey çok iyiydi..
bahaaarcim tatlim benim gecelik sutyen tam da nolor sanki hala hazirlamadim cantayi, insanin icinden gelcek bunlar. ben tatile cikarkende hep son 1 saatte bavul felan hazirlarim o zamana kadar elim kalkmaz yattigim yerden. ogrenciykende boyleydim sinavlara da son saat calisirdim. tembelim iste tembeeeeel.
hayatım ben 24 ağustos haftası yıllık iznimi kullanıp; eylül başında da doğum iznimi başlatacam inşallah
maden suyuyla sakızı bir deneyim
ben de hamilelik öncesinde de reflu, spastik kolon felan vardı, idare etmeye alışmıştım ama şimdi çok arttı. resmen bogazımdan ateş fışkırıyor -tatlicadiarzu-
kilosu çok güzel, gözün aydın
ben de daha çanta manta hazırlamadım zaten bu aralar evimde de yaşamıyorum!! eylülün 2.haftası falan normal eve dönerim artık o saatte doğurmamış olursam hızla hazırlayacağım
ay kızlar yaaaa eksikler bitmiyor okudukça bişiler çıkıyor sapıttım walla neye koşacağımı. zamanım da yok ki çalışıyorum tek başıma da çıkamıyorum falan. ooof of. bu gidişle çocuğu değil de beni çarşafa sarıp çıkartacaklar sanırsam.
bilmiyom çatı muyanesi olmadım dar mı değilmi bilmiyom.. zaten normal doğum istemiyodum ohh iyikide girmiyo deyip çok incelemedim..
doktorumu aradım salı günü 10 gunlugune amerikaya gidecekmiş. inşallah o yokken bir sakatlık olm:çok üzgünüm:az...
ay kızlar yaaaa eksikler bitmiyor okudukça bişiler çıkıyor sapıttım walla neye koşacağımı. zamanım da yok ki çalışıyorum tek başıma da çıkamıyorum falan. ooof of. bu gidişle çocuğu değil de beni çarşafa sarıp çıkartacaklar sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?