2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyyy inşallah sütüm çok olurda o çayları içmek zorunda kalmam hiç sevmiyorum öyle bitki karışımlarını

sağol canım... evet her bez her bebeğe uymuyomuş o yüzden şimdilik bir paket yenidoğan aldım primanın.. alerji yaparsa deneye deneye bulacaz artık.. bu arada kızı olacaklar kızlarımızın totolarını bol bol yıkamamız gerekiyomuş.. sadece bezle silmek yetmiyomuş.. çok çabuk enfeksiyon kapabiliyolarmış aklınızda bulunsun..

slmmm kızlarrr nasıl bakalım herkes? biz bugun ntsye baglandık ve simdilik hersey normal....kızlar dun cok guldum ya simdi biz ay gelsinler artık zaman gecsin falan diyoruz ama
bi arkadasım dogum yapmıs daha dogrusu yapamamışşşş kaydirigubbakcemile3 tosuncuk 4300 gr oluncaa sezeryan olmak zorunda kalmış... ve halaada gelmeye niyeti yokmuşş 41. haftada doktor almışşş:jeyyar:

canim dogum kursunda dediler ki bebislerinizi gobekleri dusene kadar yikamanizi tavsiye etmiyoruz. bu da 7-8 gun suruyor. o zamana kadar her gun kaynatilip ilitilmis suyla silin.
gobek baginin islanmamasi icinde altlarini yikamayip yenidogan islak mendilleriyle ya da islak pamukla silip temizleyin.
gobek bagi dustukten sonra yikayip iyice kurularsaniz pisik olma ihtimalini azaltmis olursunuz.

ıyyy inşallah sütüm çok olurda o çayları içmek zorunda kalmam hiç sevmiyorum öyle bitki karışımlarını

evet inşallah hepimizin çok olurda süt arttırma derdimiz olmaz.. ben ne olur ne olmaz diye aldım.. son hafta başlıcam içmeye.. inşallah hemen emziririm kızımı..

hoşgeldin fatoş...

sağol ebrucum, ama tek becerdiğim bu tip şeyler ev hanımlığım fısssss yani, takıntılarım var bir de bu becerilerim :) yoksa bi pok yok ben de de...

ay ben de daha dımdızlağım, don yok, çorap yok, sutyen yok, bebenin çamaşırları yıkanmadı... nasıl olsa 40 haftada doğururum diye öyle yatıyorum valla camış gibi... artık doğurursam kalacam ortalıkta, kocamın donlarını giyerim artık geniş geniş he he :)

bu arada evet demetcim haklısın bence de çok önemli bebe bezlerinde erkek kız erkek olayı....

tabii canım göbeği düşene kadar dikkat etmek lazım..ama kız bebekler erkelere göre daha hassa oluyolar malum enfeksiyon konusunda.. göbüşe değdirmeden altlarının yıkanması lazımmış..

ne zaman ayrılıyorsun canım izne benim 2 haftam var 36. da ayrılcam valla mide yanması bende de çok oluyor maden suyu iyi geliyor birde naneli sakız
hayatım ben 24 ağustos haftası yıllık iznimi kullanıp; eylül başında da doğum iznimi başlatacam inşallah
maden suyuyla sakızı bir deneyim
ben de hamilelik öncesinde de reflu, spastik kolon felan vardı, idare etmeye alışmıştım ama şimdi çok arttı. resmen bogazımdan ateş fışkırıyor -tatlicadiarzu-

kilosu çok güzel, gözün aydın

ben de daha çanta manta hazırlamadım zaten bu aralar evimde de yaşamıyorum!! eylülün 2.haftası falan normal eve dönerim artık o saatte doğurmamış olursam hızla hazırlayacağım

ay kızlar yaaaa eksikler bitmiyor okudukça bişiler çıkıyor sapıttım walla neye koşacağımı. zamanım da yok ki çalışıyorum tek başıma da çıkamıyorum falan. ooof of. bu gidişle çocuğu değil de beni çarşafa sarıp çıkartacaklar sanırsam.

ninocum sen de 5 haftanı devredecek misin tatlım, benim bildiğim bu 5 hafta boyunca izne ayrılamadığımız...

saol Ebrucum yaaaa
bu arada bizdede göbek düşmeden yıkanmaz silinir bebek sadece zaten 7 günde düşüyo en geç

canım doğum sonrası alırdın yıllık iznini sen daha iyi bilirsin tabi

doğana kadarda bitmez alacakalr merak etme.. yaparsın daha vaktin var nasıl olsa stres yapma durr... bir günlük iş nasıl olsa..

doktorumu aradım salı günü 10 gunlugune amerikaya gidecekmiş. inşallah o yokken bir sakatlık olm:çok üzgünüm:az...

valla bende çoğu işimi eşimle hallettim ablamları biliyorsunuz annemide bu sıcaklarda yormak istemediğim için eşimle gittik sever alışverişi yarında sütyen işini bitireceğim dün çok güzel bir karaf aldım hemde 8 lira şerbet için bir tek aldıklarımı vaize yerleştirmek kalıyor onuda doğum izinine başlayınca yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…