oy oy canım benim yaaaa. walla ne güzel olur da iki tıstıs alışverişi kaç saatte hallederiz acaba :) gerçi sen yürüyüşe talimlisin bacım ben azcık yürüyom tıkanıyom ya.eslemcim hadi gozun aydin canim bak ne guzel iyi kilo almis kizin. sen yumurtalara devam et tatlim :)))
tulaycim bende oyle batil batil inaniyorum ama bisey olmaz bosveeer bence al hallet lokumlari icin rahat etsin canim.
baharcim senlen alisverise gelmezlerse tatlim ben gelirim. haftaya cuma izine ayriliyorum bulusur yapariz alisverisini merak etme
olmaz inşallah dilediğin gibi doğum yaparsın..bakma ben ona gizliden gizliye doğum kanalına girme çocuğum ne gerek var deyip duruyodum.. oda beni dinledi sanırım..inşallah sende olmaz merak etme..
ya ne bilem korkuyom bende işte saçma amaeslemcim hadi gozun aydin canim bak ne guzel iyi kilo almis kizin. sen yumurtalara devam et tatlim :)))
tulaycim bende oyle batil batil inaniyorum ama bisey olmaz bosveeer bence al hallet lokumlari icin rahat etsin canim.
Günaydın kızlarrrr. Hepiniz iyimisiniz? Geçmişe bakıp geliyorum
ay tülay saçmalama tatlım al hallet, ne güzel evdesin zamanın var, valla ben evde olsam neler yapacam da eve çıktığım da ağırlaşcam artık kök gibi yatarım.... bence zamanın var, sıkılıyosun da al lokumlarını hallet, için rahat etmezse lokum sayısını 1 eksik yaparsın yine tam olmaz şekerim.
oy oy canım benim yaaaa. walla ne güzel olur da iki tıstıs alışverişi kaç saatte hallederiz acaba :) gerçi sen yürüyüşe talimlisin bacım ben azcık yürüyom tıkanıyom ya.
tülaycım lokumlar bozulmaz mı canım ya. ben de yarın eminönünden baksam mı bozulur dedi babanem ama...
denizcim kendimi yoramıyom canım istesem de zaten :)
eslem maşallah canımcım kuzucuğuna bak ne güzel beslemişsin.
sivaslı hoşgeldin canım
tabeee cnm ne sandın heeeee ...bnm kontrol haftaya 20 sinde ayyyyy ölcem heycandannn
canım çok sevindim maşallah
halledersin canım dinlene dinlene çok yorma kendini
eslemcim bence daha fazla alır canım, son haftalar daha hızlı büyüyorlar, ama sen yemeyi bırakma tam gaz devam :)
tülaycım eylül 27 si şekercim, ama ben 20 sinde gelirim gibi geliyo, yani bebiş gelir gibime geliyo...
bu arada ebru ben de bayram doğurursam benimki de kesin burda olmaz.....
ninocum sordum personele, bu 5 haftalı süre boyunca yıllık izin alabiliyoruz....
eslem gözün aydın canımmm.. hadi bakalım az kaldı seninde..
eslemcim hadi gozun aydin canim bak ne guzel iyi kilo almis kizin. sen yumurtalara devam et tatlim :)))
baharcim senlen alisverise gelmezlerse tatlim ben gelirim. haftaya cuma izine ayriliyorum bulusur yapariz alisverisini merak etme
inşallah bende 15 ile 20 si arası dogururum...bayrama denk gelmez inşallah...
aaaa walla belkim karşılaşırız canım ne güzel olur. şark hana gitcez biz de emine ordan şekerlerin malzemelerini almış oraya da bakalım. geceliktir iç çamaşırdır falan oyyy biter dimi birgünde? dinlene dinlene artık.baharcim ciddiyim ben hakkaten ihtiyacin olursa beraber de bakariz sonra
bu arada bizde yarin eminonundeyiz karsilasiriz belki
su sut pompasi icime sinmedi onu degistirip avent alcam((
bi de eminonunde denizlerin soyledigi sekerlere bakarim cok uygun fiyatlari cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?