2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay tülay saçmalama tatlım al hallet, ne güzel evdesin zamanın var, valla ben evde olsam neler yapacam da eve çıktığım da ağırlaşcam artık kök gibi yatarım.... bence zamanın var, sıkılıyosun da al lokumlarını hallet, için rahat etmezse lokum sayısını 1 eksik yaparsın yine tam olmaz şekerim.

oy oy canım benim yaaaa. walla ne güzel olur da iki tıstıs alışverişi kaç saatte hallederiz acaba :) gerçi sen yürüyüşe talimlisin bacım ben azcık yürüyom tıkanıyom ya.

tülaycım lokumlar bozulmaz mı canım ya. ben de yarın eminönünden baksam mı bozulur dedi babanem ama...
denizcim kendimi yoramıyom canım istesem de zaten :)
eslem maşallah canımcım kuzucuğuna bak ne güzel beslemişsin.
sivaslı hoşgeldin canım

ben de 22 sinde gidiyorum tekrar doktora, neredeyse yakında her hafta gidicem valla :) sonra doktorum 2 hafta izne ayrılıyor... o süre içinde gitmicem....

günaydın özge , günaydın sivasli, ne var ne yok kızlar sizden.....

baharcim ciddiyim ben hakkaten ihtiyacin olursa beraber de bakariz sonra
bu arada bizde yarin eminonundeyiz karsilasiriz belki
su sut pompasi icime sinmedi onu degistirip avent alcam ((
bi de eminonunde denizlerin soyledigi sekerlere bakarim cok uygun fiyatlari cunku

olmaz inşallah dilediğin gibi doğum yaparsın..bakma ben ona gizliden gizliye doğum kanalına girme çocuğum ne gerek var deyip duruyodum.. oda beni dinledi sanırım..inşallah sende olmaz merak etme..

inş. canım yaaa Allah herkesin gönlüne göre versinn
eslemcim hadi gozun aydin canim bak ne guzel iyi kilo almis kizin. sen yumurtalara devam et tatlim :)))

tulaycim bende oyle batil batil inaniyorum ama bisey olmaz bosveeer bence al hallet lokumlari icin rahat etsin canim.
ya ne bilem korkuyom bende işte saçma ama
Günaydın kızlarrrr. Hepiniz iyimisiniz? Geçmişe bakıp geliyorum

gittinmi dr aaaaaaaaaaaaa??????????? ne dedi

gülaycım ben o senin dediğin ağır hallerdeyim işte bebişim sağlıklı olsun diom gözüm başka bişi görmüyooo bu aralar

ebrucum aventin bpa sız olanı varsa onu al tatlım :)

ben ce lokumlar bozulabilir tülaycım , senin kaç günün var tahminen hani 10 günde falan bozulmaz da ben şimdi halletmeye kalksam 43 günüm var muhtemelen bozulmayı bırak ne hale gelir yani.... acaba buzdolabında saklanır mı yapıldıktan sonra.

yok ben bozulmasından çok herşey tam olsun istemiyorum....

tülaycım sağlıklı olacak zaten paşan canım, herkesin aklında var aynı düşünce... benim de en fazla taktığım konu o... doğunca nasıl olacak, Allah bana acı yaşatmasın sağlığıyla gelsin diyorum...

sonra hemen aklımdan bu kötü düşünceleri uzaklaştırıp paketlenmiş lokumları, şerbet bardaklarını aklıma getiriyorum :)

tabeee cnm ne sandın heeeee ...bnm kontrol haftaya 20 sinde ayyyyy ölcem heycandannn

bende tekrar 24ünde gitcem, bakarsın o hafta alır doktor doğuma zemuszemus

canım çok sevindim maşallah

halledersin canım dinlene dinlene çok yorma kendini

eslem gözün aydın canımmm.. hadi bakalım az kaldı seninde..

çok teşekkür ederim kızlar, evet proteine süt ve yumurtaya son hızla devam
sağolun valla, silerin telkin ve önerileri sayesinde yedim
ben kahvaltımı yapiim, öptüm hepinizi

aaaa walla belkim karşılaşırız canım ne güzel olur. şark hana gitcez biz de emine ordan şekerlerin malzemelerini almış oraya da bakalım. geceliktir iç çamaşırdır falan oyyy biter dimi birgünde? dinlene dinlene artık.
bakarız tatlım beraber ya ilerde bebişlere de alışveriş ederiz birlikte ne güzel olur oyyyy düşünsene ebrucum hadi bu haftasonu buluşalım oğlanları gezdiririz falan ay hayallere daldım gene ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…