ben de eylülün 2'sinden itibaren evdeyim, 5 haftamı devretmiş olacağım.... oleyyyyyyyyyyyy
ninocum sen de 5 haftanı devredecek misin tatlım, benim bildiğim bu 5 hafta boyunca izne ayrılamadığımız...
oy oy benimde en buyuk korkum bayrama kalirsa benim doktorda kesin burda olmaz((
oy oy benimde en buyuk korkum bayrama kalirsa benim doktorda kesin burda olmaz((
kıss insan bizim için sorardı beyaww merak ettim bak şimdii e verdimi sezer.tarihi
kızz sordum canım sormazmıyım.. ama o daha iyi anlattı ben şimdi anlatamıyom size..o ekranda bebeğin başını falan gösterip anlattığı için beceremiyom.. doğum kanalına girmesi için kafasının en dar açısından girmesi lazımmış ki zarar görmesin..ama benimkinin duruş şekli buna uygun değilmiş.. tam tarih vermedi.. iki hafta sonra tam günüm kesin olcak... 38 haftayı bitir ondan sonra müsait bir gün veririz dedi..
doğana kadarda bitmez alacakalr merak etme.. yaparsın daha vaktin var nasıl olsa stres yapma durr... bir günlük iş nasıl olsa..
ben de yarın hepsini hazırlarım artık inşallah. çünkü ramazan girdiğinde babanem de eşim de oruçlu olacak kimse benle alışverişe yanaşmaz tek başıma da izin vermezler. yarın hallettim ettim etmedim mokoko yani :kedi:valla bende çoğu işimi eşimle hallettim ablamları biliyorsunuz annemide bu sıcaklarda yormak istemediğim için eşimle gittik sever alışverişi yarında sütyen işini bitireceğim dün çok güzel bir karaf aldım hemde 8 lira şerbet için bir tek aldıklarımı vaize yerleştirmek kalıyor onuda doğum izinine başlayınca yapacağım
benimde bayram civarına geliyor canım doktorum duruma göre bir yere gitmem beklerim seni dedi sağolsun canım doktorum
hoşbulduk tülaycım, sağolasın
kısss tickirimız 9,aya geçmiş :teytey:
herkese hayırlıı Cumalar buarada a.s.
canım çok sevindim maşallahselam kızlar
dün doktora gittik, önce NST ye bağladılar
çok şükür sancı çıkmadı, kısımın hareketleride iyiymiş
esas merak ettiğim kilosuydu
1 haftada ne kadar aldı acaba diye kendi kendimi yedim
doktorumuz ultrasondan baktı, sağlığı yerinde şükür, suyuda var
kilosuda geçen hafta 1967 gr idi, şimdi 2200 gr olmuş
iyi dedi doktor, böyle devam edersem 2600 filan olurmuş kızım
10 gün sonra tekrar gidicem, sonrada doğum olcak zaten
elhamdülillah mutlu ve huzurlu bi şekilde ayrıldım hastaneden
erken doğma ihtimalininde olmaması ayrı sevindirdi beni
tabii eşim "yaa niye gün vermedi diye kızdı" ona kalsa dün doğursam iyiydi :))))))
sizler nasılsınız? herhangi bişey varmı, geçmişi okuyamadım, geç kalktım kahvaltı yapcam, doğuma giden varmı?
ben de yarın hepsini hazırlarım artık inşallah. çünkü ramazan girdiğinde babanem de eşim de oruçlu olacak kimse benle alışverişe yanaşmaz tek başıma da izin vermezler. yarın hallettim ettim etmedim mokoko yani :kedi:
hayret yaaaa anlamadım ben yine bnm de olmass inş. öle ben normal olsun istiom ama hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?