2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim koca alışverişten beni dışladı artık çünkü ben magazaya girdikten 10 dakika sonra pilim bitiyor. zaten alışveriş merkezlerini hiçsevmem, daral gelir şimdi iyice arttı. bu haftasonu kızımızın odasına raf, oyuncak felan alacakmış CADIARZU
alsın valla canıma minnet

ben günde yarımsaat yüzüyordum onu bile midemi üşüttükten sonra bıraktım. tam malak kıvamındayım :lepi:

inş. gülaycım hepimzin evlatları sağlıkla geldin inş.
ebru cum iştesin biliyorum ama muz felan yeee

off ya gulaycim di mi aventinde oyle biseyi var. sut pompalarinda da varmiymis bu olay yaaa??

baharcim valla cok super olacak bende oyle seyler hayal ediyorum hep :)
yarin halledersiniz merak etme, bizde bebek sekeri icin suslerimizi ordan almistik, bide sekerin kendisine bakalim yarin nasillar, kapi susu de alalim diyoruz hastane odasinin kapisi icin, bi de logusa serbetini yapmak icin logusa sekeri varmis ondan alcaz :)))

nino benim kocama kalsa canım beni de bebişi de çarşafa sararlar gerçekten. biz alıyoz adam sadece izliyor :) ondan herşeyi benim düşünmem lazım.
ebrucum yanlış alarm canım suyun gelmesi o şekilde olmuyor :)

Gamzecim dün evlilik yıldönümünüzmüş. Nice yıllara inş.cnm bebeğinizle birlikte.
Özlemcim güzel haberlerle gel inş. doktordan.
Gülaycım kapı süsüne bayıldım anacım ellerine sağlık. Ayrıca kilona ve göbeğine maşallah
Çingene ve Eslemcim sizinde bebeklerinize maşallah

selam kızlar bende ağustos anneleri topiğindenim gün sayıyorum artık doğum için ama bizim bebişin yeri rahat sanırım topikte çoğu kişi doğum yaptı geriye 10 kişi falan kaldık birde malesef topiğimizin kaderi hep sezeryanla doğum oldu umarım benimki normal olur
sizlerde artık bakıyorum son hazırlıklarınızı yapıyorsunuz inş. rabbim herkese kolay doğumlar nasip eder

Canım nasılsınnnn? Bebişin nasıl?

ay ya benim kocam da hiçbirşeye karışmaz, benim araştırdığımı bildiği için keyfi yerinde adamın....

ebrucum dün sanki görmüştüm tatlım ama yine de bi bakarım şimdi, sonuçta süt pompaları da plastik tatlım....

ємєℓ;8478960 .!.:
selamlaaarrrrrrr opuyorumnanaktan keyifler yerindedir herkesin umarım . . . doguran falan var mı :)

hoşgeldin Emel

ben de yemeğe iniyorum şekerler, görüşürüz

ebrucum araştırdım aventin bu pombaları içeriyormuş : Isis iQ Twin Electronic Breast Pump, Isis iQ Single Electronic Breast Pump, Isis Manual Breast Pump

bunlar içermeyen modelleri tatlım: Isis Via Breast Pump Kit (disposable system). bu da tatlım zaten pomba değil saklama kabı canım. dolayısıyla evntin çuan içermeyen modelini bulamadım canım. hepsi bpa içeriyor sanırım.

ama her modelin içermeyenlerini de çıkarmışlar canım, onlar da belirtiliyor bpa free diye, ama önemli olan acaba onlar tr de var mı.

Son düzenleme:
Tünaydın canlarım nasılsınız? Biz iyi sayılırız kızımla yani aslında iyiyizde bebişim bu aralar az hareket ediyor ve beni korkutuyor bilmiyorum artık yeri daraldığı için falan mı? Sizler nasılsınız?

mozijiku canım benim iyiz bekliyoruz işte son günlerimiz epey ağırlaştım artık hayırlısıyla kurtulmak istiyorum bebişte iyi tosun gibi maşallahı var sen nslsın sende yolun sonuna yaklaştın

özgem gelmiş hoşgelmişşşşş.. randevusu 1830 daymış allah kavuştursun canımmmm
dilekcim hoşgeldin canım. yerleri daraldığındandır canım. çok çok az ise doktora danış tatlım için rahat etsin.
emelcim gözün aydın kuşum. ne güzel kavuşmuşsunuz.

tunaydın canım gayet iyiyiz bizde ....annemler geldi onun telası ve sevinci var uzerimde :)
iyice buyuduler canım ondan hareketlerinde azalma gorulur bence telas yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…