2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın ebrucum gece 3 buçukta yattım sabah 7 kalktım artık ne kadar iii olunursa okdar ii olcam...

cise bıle kalkmadıysan durum vahımmış gerçekten:)))dün gecenin uykusuzlugunu çıkardım diyosum yani bugun nasılsın canım

iyiyim canim bugun uykuyu alinca, ama gozlerim simsis cok komik gorunuyor
bu seferde sen uyuyamadin demek (( bir ara uzan uyu bence
gunduz uykusuda daha bi guzel olur, bu cuma dogum iznim baslasin bende artik evde bol bol yatar dinlenirim

dun agdaya gittim, normalde canim hic tatli degildir ama bu hamilelikte resmen aciyor yaaa, valla baya bir zor geldi bu sefer
artik doguma kadar 1 kere daha gittim gittim yoksa jilet ypacam ((

Günaydın , Gülcan günaydın Ebru umarım keyifler yerindedir ... Ben de bu akşam wc ye bile kalkmadan üstelik alarm çalana kadar uyudum :))) Sabah kalktığımda ellerim acayip uyuşmuştu .

gündüz bi ara şekerleme yaparım artık yoksa dayanamam...

aaa evet dün senin temızlık günündü:))acıyomu iyice hassaslaştı orası artık dayanamıyo offf bıde o dert var dogum için hep hazırlık olmak zorundayız saldım çayıra yok ben gebelıkte jılet kullandım yılların emegı boşuna gitti sen hiç yapma bence

günaydın yasemın hehe bu akşam kımse cıse kalkmamış..benım parmaklarıma artık yüzükler dar gelıyo ama takıyorum çok mu şişti kılodanmı anlayamadım

günaydın kızlar
gece wc rekorum 4 gene uykulu bir gün herkese güzel bir gün olsun doğum iznini bekleyenlere bu hafta çabuk geçsin

günaydınlar kızlar
akşam kalça ve kuku ağrımdan uyuyamadım bende sanki ortadan 2 ye ayırdılar benii

günaydınlar kızlar
akşam kalça ve kuku ağrımdan uyuyamadım bende sanki ortadan 2 ye ayırdılar benii

günaydın Tülay cığım
canım benim ya valla uykusuzluğa alıştırma diyorum ben bebişler gelince uyuyamayacağız şimdiden onun idmanı gibi :ecrin_bebek: gelsin bebişlerimizde sağlıkla uyumayalım

günaydın denız ve tülay

denizcim rekora dogru koşuyorsun:)))

tülay ya o kuku agrısı hiç bişeye benzemıyo benımde gece agrıdı dogumda napcaz bılmem (((

tulay meryem deniz hosgeldiniz,
tulaycim bende o dedigin agrilardan muzdaribim bunlara bi de agda agrisi eklendi dun

meryeeeem nasil gecti muayene, gordun mu oglusunu bakalim, memnun kaldin mi?

deniz bende dun gece hic tuvalete kalkmadim, iyiki bi kaza olmamis valla.
sabah uyaninca kosmam gerekti tuvalete ama ayaklarim cok sisip karincalandigi ve uyustugu icin kosamadim da boole paytak paytak tuta tuta gittim cok komikti :=)

aynen canım yatıyordum tam midem yandı soda içtim onu içince tabii sular seller gibiydim

benimde en sınır oldugum tamam hepsi bi seferde gelse okey bı defa kalk ama ne öle taksit taksıt gelıyo deli edıyo benı

günaydın meryem

ebru gordum canım. yuzunu plesantaya çok yaklastırdı ama yıne goruntu aldık:) çok garip ya:) dr dan çok memnun kaldım. muayenesınden de. oldukca detaylı bır sekılde kontrol etti. oğlum gülümsedi onuda gördük:)

benimde en sınır oldugum tamam hepsi bi seferde gelse okey bı defa kalk ama ne öle taksit taksıt gelıyo deli edıyo benı

günaydın meryem
aynen canım ya
oy yerim ben onun gülümsemesini

oy yerım ben onu yaaa ne tatlı çıkmıştır gülümserken anasına gülücükler saçıyo sıpa...kıme benzettın meryem hala eşine mı benzıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…