2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

delikafaduldendelikafadulden hehehe ay çook yaşayın emi:))) gülmekten kırıldım burda. duygusuz yaf bu erkekler. ben de hayatımın süprizi yusuf taha hoşgeldin yazdım.

bircancım tatlım sıkma kendini. 3 kilo ne demek yaaaa. inşallah bizimkiler de o kadar olur canımcım.
emsalllcim hayırdır msn e çağırmalar falan. ayıp oloor kuzum lmaz:

bişey konulacaktım hayatım yaaaa :)))
alınma sende gel msn e tatlışkom kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ayfercim çıkmışsın sanırım ama bardaklarımıın fotolarını yüklemeye çalışmışsın ama boyutlarından dolayı yükleyememişsin sanırım bende en azından albüme ekleyebilirsem diye denedim orayada yükleyemedim üzüldüm yanii ((

hemen hemen bitti alışverişim cnm bebegimde iyi...yeri baya daraldı gibi hareketleri eskiye nazaran daha azaldı gibi sanki...siz oğluşunla napıyonuz bakalım...

kızlar selam,

bugün acayip sıkıntılı bir gündü.. elektrik trafosunu degiştiriyormuş belediye, elektriği gece 3 de bir kestiler, klimasız da uyuyamıyorum, malum izmir sıcagı..bütün gün gelmedi, çıldırdım vallahi. klima, tv, radyo, pc, hiç birsey calısmadı. akşamı zor ettim, duş bile alamadım..

sonra 17:30 da randevum vardı dr.a gittim de bedenim mutluluk hormonu salgılamaya başladı :))
kızım bugun 2512 gr ve 48 cm olmuş. herşey yolundaymış. dogum pozisyonunu da almış. ama ben hala normal mi sezeryan mı yapsam karar veremedim. dr.da bir daha ki muayneye kadar düşün ve ne istedigine karar ver dedi. eger sezeryan olursa 38.hafta bitince alırım dedi. bakalım hayırlısı..

Son düzenleme:
unutmadan soyliyim. dr.a sordum sütümü artırmak için ne yapmamı onerirsiniz diye. KEFıR ve Humana içebilirsin dedi. bir de gerek olursa VıTAMALT kullanabilirsin dedi. bunlar mutlaka artırırmış..

bu arada 16 kilo almışım (( çatlaklar desen aldı yürüdü..
bebek yağı, badem yağı, lierac, mustela kaç tane kullandım.. yapı meselesi olacagı varsa oluyor, dr.un dedigi gibi..

slmm kızlarr cok yogun birgün gecirdim daha yeni oturdum pc ye umarım herkes iidir. tubacım masallah iimiş bebeginin kilosu?

slmm kızlarr cok yogun birgün gecirdim daha yeni oturdum pc ye umarım herkes iidir. tubacım masallah iimiş bebeginin kilosu?

selam cnm.
iyi dedi dr.da ama bana zayıf geliyor, 1 ayda 600 gr almış. sezeryan yaparsam 3 hafta var. en fazla 500 gr daha alır. tabi ki o da iyi ama eşim ve benim 4 kg dogduggumu dusununce bebegim zayıf gibi geliyor.

tubacım maşallah bebişine kılosuda gayet iyi bence ee dpguma kadar 3000 kg olur ıdeali yani sen ve eşin normal degerler üstü dogmuşunuz:)))))

tubacım maşallah bebişine kılosuda gayet iyi bence ee dpguma kadar 3000 kg olur ıdeali yani sen ve eşin normal degerler üstü dogmuşunuz:)))))

sagol gülcancım haklısın valla biz biras tombikmişiz aslında dedigin gibi kaydirigubbakcemile3
en azından 3 kg olsun da ona da razıyım.. 12gun sonra gidicem yine bakalım ne durumda olacak..

hadi bakalım bi dahaki kontrolde güzel geçer ınş. artık son kontrolun olur...
iyi gecelerrrr sizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…