2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İşte erkeğe sorarsan bacım böyle cevap vermesi çok doğal :))) Benimkide direk olaya mizahi yönünden bakar hep böyle durumlarda

Iyi olacaklar inşallah kilo alımlarımız iyi çok şükür ama solunumumuz bir türlü düzene giremedi.5 hafta doldu hala makineye bağlı solunum var malesef

İnşallah cnm bugünlerde geçicek. Sağ salim evinize gidiceksiniz bebeklerinle:Saruboceq:

sağolsun etiketimizi yasemin ablası hazırladı eğer ben güzel bişey bulursam yazısını değiştirebilirm sadece... babamızda etiketini çok beğendi yasemin özellikle leylekli olanı.....

ınŞallah bende umutluyum kızlarcım.gerÇekten bır bebeĞın anne karnında sÜrecını tamamlamasının ne kadar Önemlı bırŞey olduĞunu yaŞaya yaŞaya gÖsterdı bana bu sÜreÇ.ne kadar ŞÜkretsenız az kızlar.

Slm kizlar benim yine evde internet gitti cts dr gittik kizim 2028gr olmus hersey cok ii dedi dr ve kizim cok guzel gosterdi yuzunu ama telden ekleyemem ancak internet gelirse hepinizi kocaman optm

azbycv haklısın tatlım, maşallah senin yavrularına da bu zorlu süreci çok iyi bi şekilde atlattılar... Annelerinin minik savaşçı melekleri onlar.....

selam kızlar nabersiniz? bu gün doktora gittik. bebeğim 3 kilo olmuş herşey normal ama 15 günde kilo almamış çok üzüldüm ama sağlıklı nts ye girdik sancı çıkmadı kalp atışlarıda normal dedi

gülü gülü özge, hoşgeldin betülcüm... maşallah canım benim kızla aynı ben de 33+3 iken, kızım 2056 ydı canım..... maşallah kızına....

bu arada betülcüm fotolarımdan kapı süsüne bak şeker ben bitirdim resimlerini ekledim albumüme.....

Aaaa bircancım napıyosun kız nerelerdesin takip edemedim seni taşınabildin mi tatlım :)

azbycv canım göreceksin hepsini atlatacak kuzucuklar bugünlerinizi unutturacak o kadar güzel günler yaşıcaksınız ki allahın izniyle... dualarımız hep sizinle canım inan.
betül nerelerdesin hatun sen yahu habire internet gidiyo.
bircan hoşgeldin canım maşallah paşamız kocaman olmuş üzülecek hiçbişi yok süper kiloda canım.

aaa bircan hoşgeldin canım, sakın üzülme tatlım zaten senin bebiş en az 3500 doğar, çünkü bebekler son ayda günde 20-30 gram alıyolarmış....

sen nasılsın, neredesin?

evet ama üzüldüm ne biliyim ama işten çıkınca düzensiz yedim yemek o yüzden

aaa bircan hoşgeldin canım, sakın üzülme tatlım zaten senin bebiş en az 3500 doğar, çünkü bebekler son ayda günde 20-30 gram alıyolarmış....

sen nasılsın, neredesin?

iyim napayım hala ev durumu aynı bakalım bu hafta sonu taşınabiliriz ama zor bir ihtimal

SaĞolasınız kızlarcım sızlerın dualarınında meleklerıme Çok yardımı oldu Çok teŞekkÜrler hepınıze.sızlerde gÜzel gÜzel kucaĞınıza alır seversınız emzırırsınız bebeklerını yakında ınŞallah

bircancım artık az kaldı canım, sonunda mis gibi evine taşınacaksın... sen de içine fazla sıkmamaya çalış poyrazı üzme tatlım.... kilo durumu da çok iyi canım, sen üzülüyosan ya ben ne yapayım....

bircanım hoşgeldin canımm maşallahh paşamıza 41 kere hayatım msn e gelebilirmisin vaktin varsa
azbycv hayatım bebeklerin nasıllar geçen gece seni gördüm yazdım sana sordum ama çıkmıştın
inşallahh kuzucukların daha iyidir ve baya toparlanmışlardır Allah ım yardımcınız olsun

bircancım tatlım sıkma kendini. 3 kilo ne demek yaaaa. inşallah bizimkiler de o kadar olur canımcım.
emsalllcim hayırdır msn e çağırmalar falan. ayıp oloor kuzum lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…