kızlar bebek şekerlerinin üzerine hani etiket yapacağız ya peki üzerine ne yazacaksınız, ben dün biraz araştırdım güzel fikirler vardı....
"biri bir dilek tuttum ve sen gerçek oldun" yazmış....
biri kızının ismini elif koymuş, "elif'le başladı herşey" yazmış etikete. elifin ilk harf olması nedeniyle bana da çok güzel geldi.
ben de kocişe ilginç bişey yazalım bi düşünsene dedim, o da bana "Rüzgâr, alçak basınçla yüksek basınç bölgesi arasında yer değiştiren hava akımıdır" yazalım dedi(((((((((((
Iyi olacaklar inşallah kilo alımlarımız iyi çok şükür ama solunumumuz bir türlü düzene giremedi.5 hafta doldu hala makineye bağlı solunum var malesef
selam kızlar nabersiniz? bu gün doktora gittik. bebeğim 3 kilo olmuş herşey normal ama 15 günde kilo almamış çok üzüldüm ama sağlıklı nts ye girdik sancı çıkmadı kalp atışlarıda normal dedi
Ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar , kendinize iyi bakın aman Mıçarken dikkat ha :)))))
azbycv canım göreceksin hepsini atlatacak kuzucuklar bugünlerinizi unutturacak o kadar güzel günler yaşıcaksınız ki allahın izniyle... dualarımız hep sizinle canım inan.
betül nerelerdesin hatun sen yahu habire internet gidiyo.
bircan hoşgeldin canım maşallah paşamız kocaman olmuş üzülecek hiçbişi yok süper kiloda canım.
aaa bircan hoşgeldin canım, sakın üzülme tatlım zaten senin bebiş en az 3500 doğar, çünkü bebekler son ayda günde 20-30 gram alıyolarmış....
sen nasılsın, neredesin?
Aaaa bircancım napıyosun kız nerelerdesin takip edemedim seni taşınabildin mi tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?