ben hiç oglumu renkli ultrasonda görmedim((((
2 boyutlu ultrasonlar da ılk kendıme benzettım ama sonrasında hep babaya benzedi..dünde benım sıpa hareket etmedı etmedı babası gelıce coştu diyo bıde çocuk beni beklıyomuş diye....çok üzüldüm ama bu çocuk benı hiç iplemiyo(((
ne guzel meryem yaaa demek gordunuz :)
git diyomusun yani, bizim oglaninda hic bir pozu yok elimizde daha yuzunu gorebilmis deiliz(
kendimiz icin degilde sonucta surda sahicisini gormeye ne kaldi, ama ileride ona da gosterebilmek icin istiyoruz resminin olmasini :)
pazartesiye bende randevu alayim bari, o gun rapor almak icin bakirkoye gitcez zaten.
peki kilo alimi istedigin duzeye cikmis mi ? diyet yuzunden gecen sefer biraz az almis diyordun
günaydın Tülay cığım
canım benim ya valla uykusuzluğa alıştırma diyorum ben bebişler gelince uyuyamayacağız şimdiden onun idmanı gibi :ecrin_bebek: gelsin bebişlerimizde sağlıkla uyumayalım
günaydın denız ve tülay
denizcim rekora dogru koşuyorsun:)))
tülay ya o kuku agrısı hiç bişeye benzemıyo benımde gece agrıdı dogumda napcaz bılmem(((
iplemez olurmu hiç en sevdiği ses senin sesin. babasını çok ayırt edemez bile. denk gelmiştir diycem ama benimki de beni dinlemiyor gülcan:) bazen çok rahatsız ediyor. yalvarıyorum az kenara geç diye tık yok. eşim geliyo hadi oğlum diyo biraz kenara cekilde anne rahat etsin. hopp adam yer değiştiriyor:)
tuba cığım ben patiği beğendim daha değişik
günaydın tuba allah kavuştursun:)))
tubacım ınan ugraştıgına degmiyo zaten hazır ver gitsin....ama bence 2.resim daha güzel
tubacim ikiside cok guzel ama ben patikli olani daha cok begendim :)
fiyati cok ucuzmus hakkaten ugrastigina degmez. ver siparis bence
günaydın tubaaaaaa
2.patikkkkk
tuba bencede patikli olan guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?