yasemincim ben dün akşam kitap okurken orada bebeğin 32-36 haftalar da döndüğünü yazıyor, bence senin de her an durumun değişebilir.
bu arada kitapda sezeryan kelimesinin bir rivayete göre sezarın doğum şeklinden geldiğini yazıyor.... tabi o kadar eski dönemlerde sezeryanın olamayacağına da dikkat çekiyor kitap...
ayrıca şu da çok ilginç geldi, dün okurken. ilk doğum ağrısını azaltmak için ağrı kesme yöntemleri kullanıldığında (anestezi vs.) kilise bunun ahlaken doğru olmadığını savunmuş.... çünkü kilise doğum sancısını havvanın yanlış davranışlarından dolayı kadınlara verilmiş bir ceza olarak görüyormuş kilise.....
vay be çok şanslı bi yy da doğuruyoruz valla....
baharcım günaydın
uykusuzlukmu dedin sen ve uykusuzlukmafoldumben
ben kayınvalıdeme falan okadar kızıyorum çocugun yüzünü bile göstermek istemiyorumm...yerı geliyo kendı ailemede karşı durum aynı oluyo...bu hamılılık benim ruhsallıgımı çok bozdu
ben kayınvalıdeme falan okadar kızıyorum çocugun yüzünü bile göstermek istemiyorumm...yerı geliyo kendı ailemede karşı durum aynı oluyo...bu hamılılık benim ruhsallıgımı çok bozdu
Yok tülaycım zaten ben süsle demedim ki benim kapı süsüm sepetim , şekerlerim hepsi var zaten ... Hani kendi demişti ben süslerim diye, bir de yapmayacağı şeyi asla söylemez ama bu aralar dediğim gibi maddi problemleri ve kızının problemleri var ... Normalde bebek olacağı için onların bize yardım etmesi gerekirken bir de eşim onları düşünmek zorunda , yaptığı ettiği herşeyin parasını biz verdik , yani sağolsun aldıklarıda var ama yani çok cüzi bir şey , halada konu komşu kimi görürlerse annem yaptı annem yaptı diye anlatıyorlar ... Bazen diyorum hiç bir şey yapmasalar daha iyiydi , aman işte neyse huyunu öğrendi,m artık yapacak bişey yok ... Bizim paramız , onun emeği ama bizim ki gözle görülmüyor , demiyorki çocuklar alıyorlar ben yapıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?