valla kayın valideme karşı aynı hisler bende de var ama lahusalıkla alakası yok benimkinin öz be öz kendi hislerim
Canım boşver kızma , yapanda yapmayan da sağolsun , yaptıyı herşeyi reklam edip ortada gezeceğine yapmasın daha iyi ,benim dünyada minnetim yoktur kimseye asdla hiç bir şeyi yaparmısın demem , ama yapanada saygı duyarım ama sürekli yaptığınıda gözüne sokarsa yapmasın daha iyi ....
Canım boşver kızma , yapanda yapmayan da sağolsun , yaptıyı herşeyi reklam edip ortada gezeceğine yapmasın daha iyi ,benim dünyada minnetim yoktur kimseye asdla hiç bir şeyi yaparmısın demem , ama yapanada saygı duyarım ama sürekli yaptığınıda gözüne sokarsa yapmasın daha iyi ....
ben kayınvalıdeme falan okadar kızıyorum çocugun yüzünü bile göstermek istemiyorumm...yerı geliyo kendı ailemede karşı durum aynı oluyo...bu hamılılık benim ruhsallıgımı çok bozdu
aynenn... kendi ailemden de eşimin ailesindende nefret durumundayımmm...herkesi çok iyi tanıdığımı düşünüyorumm hamileliğimde....eşimden başkası yalanmışşşş....
kızlar ben kaçar sağlık ocağına gidip süt fişimi alacağım sonrada arkadaşa kahvaltıya gideceğim...opuyorumnanaktan
kendinizi ve bebeişinizi üzmeyinn...
sad dan ve belemirden inşallah haberler gelir....yarında kim doğuracaktı yaa petibörmüydü...:jeyyar:
ay bugün beni kimse iplemiyor bu topikte. kalk oğlum kalk biz işimizin başına dönelim :1no2:
ay bugün beni kimse iplemiyor bu topikte. kalk oğlum kalk biz işimizin başına dönelim :1no2:
sende msn si var mı canım görüşürsen haber ver bızede...merak ettım valla iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?