2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende zaman zaman birilerine kızıyorum sonra diyorum ki aman sanki çocugumu ona guvenıp mı yaptım. hepimiz için geçerli Allah canımıza sağlık versin her işimiz olur. varsın odam süslü olmasın

işte o ikicik bişi yapıp ta insanın gözüne gözüne sokanlara sinir oluyorum yaaaa... sanki dünyaları bağışlamış gibi... klava: benim de görüşüm aynı yasemincim. ne şeytanı gör ne selevat getir...

benımkıler de herşeyi yaparım ederım onuda yaparım bunuda alırım der....yapmaya gelınce tık yok...benım tek tek sölemem lazım şunuda al bunuda yap diye bende bunu yapmıyorum kesınlıkle agzınla ıstedıkten sonra ne önemi var isteyınce dış kapının mandalı bile yapar....sevmeye gelınce herkes sevcek ama bu çocugun tırnagını bıle kımse hak etmıyo

ben kayınvalıdeme falan okadar kızıyorum çocugun yüzünü bile göstermek istemiyorumm...yerı geliyo kendı ailemede karşı durum aynı oluyo...bu hamılılık benim ruhsallıgımı çok bozdu

aynenn... kendi ailemden de eşimin ailesindende nefret durumundayımmm...herkesi çok iyi tanıdığımı düşünüyorumm hamileliğimde....eşimden başkası yalanmışşşş....
kızlar ben kaçar sağlık ocağına gidip süt fişimi alacağım sonrada arkadaşa kahvaltıya gideceğim...opuyorumnanaktan
kendinizi ve bebeişinizi üzmeyinn...
sad dan ve belemirden inşallah haberler gelir....yarında kim doğuracaktı yaa petibörmüydü...:jeyyar:

tşk.ederim gülaycım hurma olayına ıhmal etme sende yee canım nette araştırdım hurma neymiş yaaa her derde deva ben böle yersem 10 güne pırtlatırım:)))

yasemincim haklısın tatlım en azından sağolsunlar çocuklar aldı ben emek verdim diyebilir en azından.ben de anneme alıyorum iplerini o örüyor kazakları ama heryerde gülay almasaydı öremezdim bu kadar diyor. aman boşverecez herkesin bi huyu var, valla düşündükçe benim de aklıma yorgan olayı geliyo, o yüzden fazla da düşünüp bu son günler canımızı sıkmayalım. biz de ona göre mesafe koyarız olur biter....

ben de işlere dönüyorum valla halledilmesi gereken çok iş var, bi de iznim yakınlaştıkça coşuyor işlerim....

dogru diyosun canım eşimizden başkası yalan ben bunu doguda ıken anlamıştım....

hadi güle güle git afiyet olsun aysecım...

yaa biraz önce dilegi kım sormuştu bende merak ettim ınş. girer bugun dün gece geçmişi okudum tuba yazmış sonradan benım de aynı bel agrılarım vardı 2 güne kalmadı dogurdum demiş acabaaa??????????

sende msn si var mı canım görüşürsen haber ver bızede...merak ettım valla iyidir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…