saol denizcim bakalım bizi neler beklıyomuş...kızlar bir süredir bir blog buldum onu okuyorum bizleri neler bekliyor diye çok hoş bir blog bebekde maşallah çok tatlı
duru kızım ve ben: Nisan 2008
msn kapalı canım daha uyuyordur belki
ay banada nasııılll bi halsizlik çöktü ben bi uzanıyım birazz grşrz kızzlar müsadenizle
bahar bugun herkes ya çok uyumaktan yada uykusuzluktan garip:)
aaaa baharrcım ne alakaaaassssııı var kuşum bnm
gitme ama niye iplemiyelim canım olurmu
3 -3,5 saatlık uykuyla ayakta duruyorum kafam dünden kalma gibikafamçokkarıştı
kizlar bende kendi aileme biraz takikim,yani iyiki evlendik ele gune karistik artik herseyim esimin ailesinden sorumluymus gibi davraniyorlar
bizimde herseyimizi esimin ailesi aldi saolsunlar. tabi durumlari iyi sonucta benim kendi ailem isci emeklisi insanlar ooyle paralari pullari yok ama insan yine de ilk torun daha cok ilgilensinler daha cok sey alsinlar istiyor. biraz esime ve ailesine karsi kendimi mahcup hissediyorum bu durumda((
pazar gunu temizlik yaparken annem son bombasini da patlatti, diyor ki kayinvalideme kurban kescekmisiniz bebek dogdugunda, iste biz 3 cocukta da kestik felan. anne dedim bunu niye ona soyluyorsun ki babamiza soyle oglunun kurbanini o kessin felan diye gecistirmeye calistim. biliyorum icinde hic kotuluk yok safliktan yapiyor ama ben mahcup oluyorum bu durumlarda.
kurbani da siz kesin di mi ama ??? acaba adet mi boyle erkek tarafimi keserPP
camı açayım da o arada sinirden kocamı atıveririm aşağı diye korkuyom meryemcim Çok üzgünüm çoookbahar hamile ruyaları zaten ayarları bozuk oluyor:) aç camı bı hava al kendını toparla gel
kizlar bende kendi aileme biraz takikim,yani iyiki evlendik ele gune karistik artik herseyim esimin ailesinden sorumluymus gibi davraniyorlar
bizimde herseyimizi esimin ailesi aldi saolsunlar. tabi durumlari iyi sonucta benim kendi ailem isci emeklisi insanlar ooyle paralari pullari yok ama insan yine de ilk torun daha cok ilgilensinler daha cok sey alsinlar istiyor. biraz esime ve ailesine karsi kendimi mahcup hissediyorum bu durumda((
pazar gunu temizlik yaparken annem son bombasini da patlatti, diyor ki kayinvalideme kurban kescekmisiniz bebek dogdugunda, iste biz 3 cocukta da kestik felan. anne dedim bunu niye ona soyluyorsun ki babamiza soyle oglunun kurbanini o kessin felan diye gecistirmeye calistim. biliyorum icinde hic kotuluk yok safliktan yapiyor ama ben mahcup oluyorum bu durumlarda.
kurbani da siz kesin di mi ama ??? acaba adet mi boyle erkek tarafimi keserPP
ya şaka bir yana muhabbete dahil olamadım bir türlü sinirim kalktı :) kendime kızdım walla :) bu sabah benim de sinirler tepemde nedense kızlar. kesin rüyamda bişiler gördüm hatırlamıyorum CADIARZU
ay canım ya insan 10 lira fazla verse bişeye kıyamıyor haklısın valla. ama olsun sonuçta arabanın güvenli olması da gerekiyor canım ya.yaaa rüya deme ne olur artık afayı yıcam benım kalp gözüm açıldı galıba...bizim arabanın arızası lambası yanıyodu uzun zamandır eşim daha önce göstermişti bişey yok dediler benzınden falan geçiştirdiler dün bıdaha bırakcaktı ben rüyamda 350 tl para gördüm...eşime dedim araba 350 tl masraf cıkartırsa şaşırma diye yok dedi okadar hayatta çıkmazmasraf falan akşama geldi 350 tl vermiş..... nasıl üzüldüm bi o eksıktı şuan sankı
:) atmazsın bahar korkma:)
kızlar galıba hassas oluyoruz. bende zaman zaman herkese kızıyıorum.benım ailem çocugum 6 aylık olana kadar bişey yapmadı. karsı taraftanda ses yok. bişey demedım hep banane ben yapıyım deıdm. çocuguma bır suru kıyafet aldım. gıttım odasını aldım. odasını alınca benım kendı annem bana kızdı. ne acele dedı. dedım napalım almak lazım ben alacaktım ama falan dedı. neyse o odeyecek zaten odayı. ama onceden kımsenın bişey dedıgı yoktu. 7 aylıkken falan annemle bebek alısverısıne cıktık. annem affettırdı:) kaynanam elınden gelenı yapar bişey demıyorum ben hamıle kalınca gelen gıden çok olur dıye hemen koltuk takımı aldı bana. gecen geldı bır ton utumu falan yaptı. ama bebegıme az sey almıs olması benı uzdu. bunun sebebıde kadın gordu bır ton sey almısım heralde nıye alıyım dıyor. bende artık kımseden bişey beklemıyorum. Allahım o kadar beklemeden sonra evlat verdı herseyını de yaparım. en ıyısı olmaz kötüsü olur ama yıne olur
:) atmazsın bahar korkma:)
kızlar galıba hassas oluyoruz. bende zaman zaman herkese kızıyıorum.benım ailem çocugum 6 aylık olana kadar bişey yapmadı. karsı taraftanda ses yok. bişey demedım hep banane ben yapıyım deıdm. çocuguma bır suru kıyafet aldım. gıttım odasını aldım. odasını alınca benım kendı annem bana kızdı. ne acele dedı. dedım napalım almak lazım ben alacaktım ama falan dedı. neyse o odeyecek zaten odayı. ama onceden kımsenın bişey dedıgı yoktu. 7 aylıkken falan annemle bebek alısverısıne cıktık. annem affettırdı:) kaynanam elınden gelenı yapar bişey demıyorum ben hamıle kalınca gelen gıden çok olur dıye hemen koltuk takımı aldı bana. gecen geldı bır ton utumu falan yaptı. ama bebegıme az sey almıs olması benı uzdu. bunun sebebıde kadın gordu bır ton sey almısım heralde nıye alıyım dıyor. bende artık kımseden bişey beklemıyorum. Allahım o kadar beklemeden sonra evlat verdı herseyını de yaparım. en ıyısı olmaz kötüsü olur ama yıne olur
demet hoşgeldin tatlım...
Ankara serin sayılır, özellikleri geceleri çok iyi... valla biz bu haftalarda uyuyamıyoruz tatlım, sen benden çok ilerdesiniz normal bi durum sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?