gunaydin kizlar naasilsiniz
ben kotuyyum hic uyuyamiyorum geceleriiiiiiiiiiiiiiiiimafoldumben sadece sabah her tarafin penceresini acdim 3 saat uyudum offfffffffffffff cokda sicakkkkkkk aslinda trye gore fazla sicak degildir 37 c aama hamilelik insani mahvediyorrrrrrr.aile konusuna girmisiniz size tek birsey soyleyeyim aileniz kim biliyormuyunuz sadece esiniz ve sizsiniz baaskalarindanda fazla sey beklemeyin cok uzulursunuzbizimkiler aldi ama esimin ve benim sagligim yerinde olsun hersey halledilir sizler icinde aynisi boyle seyleri kafaniza takmayin
kızlar anlaşılan herkesin kendine göre sorunları var, halimize şükredelim evlatlarımız gelecek inşallah sağlıcakla, eşlerimiz iyi insanlar.... sanırım en önemli şeyler bunlar.... ben de bazen sıkıntılarımı düşündüğümde ya çocuğum olmasaydı diye kendime teselli veriyorum, sanırım evlilikte yaşanabilecek en büyük yokluklardan biridir bebek sahibi olamamk.... o yüzden bizler çok şanslıyız şuan ....
deniz o lohusallık hüznü kısmı beni aglattı ne güzel dile getirmiş
hassasız meryemcim önceden hassas kırılgan bi yapım şimdi nasıl bi durumda oldugumu varın siz düşünün...sizinkisi beklenen bi bebek oldugu için senin bekletınlerının olmasıda cok normal...ama senin gibi çalışan bi annesi var sen herşeyini yaparsın yavrunun
baharcım maddı beklentım yok. ama esımın aılesının ılk torunu en azından bır suru orguler falan beklıyordum ben. hatta kendı anneme dedım sakın bana orgu yaptırmayın kaynanam bol bol yapar. daha yenı yenı bişeyler yapıyor. Allah canımıza saglık versın zaten esımle kazanır herseyını bız alırız.
yasemin şimdi aradım canım kaynanamı, aktarlarda hazır satılıyormuş canım mersin de kaynar için. içinde tarçın, karabiber, zencefil, karanfil vs. toplamda 7 tane baharat varmış, kaynatılıp şeker ekleniip içiliyormuş...üzerine ceviz tabi.... süper süt yapıyo, görümcemin sütü azdı acayip arttı...
tabi asıl sorun aktarlarda var mı acaba ankarada, olmazsa ben senin için sorarım, bulamazsak aldırırım canım mersinden, sana kargo yaparım.....
yaaaa hurma yiyen arkidişler bi sorum var aç mı yiyorsunuz hurmayı tokmu fark edermi????
valla tatlım adette var mı yok mu bilmiyorum ama kayınvaldem 4 ay önce eltim doğurduğu zaman kendi kendine 2 sinde de kurban kesicem diye adak adadı...kizlar bende kendi aileme biraz takikim,yani iyiki evlendik ele gune karistik artik herseyim esimin ailesinden sorumluymus gibi davraniyorlar
bizimde herseyimizi esimin ailesi aldi saolsunlar. tabi durumlari iyi sonucta benim kendi ailem isci emeklisi insanlar ooyle paralari pullari yok ama insan yine de ilk torun daha cok ilgilensinler daha cok sey alsinlar istiyor. biraz esime ve ailesine karsi kendimi mahcup hissediyorum bu durumda((
pazar gunu temizlik yaparken annem son bombasini da patlatti, diyor ki kayinvalideme kurban kescekmisiniz bebek dogdugunda, iste biz 3 cocukta da kestik felan. anne dedim bunu niye ona soyluyorsun ki babamiza soyle oglunun kurbanini o kessin felan diye gecistirmeye calistim. biliyorum icinde hic kotuluk yok safliktan yapiyor ama ben mahcup oluyorum bu durumlarda.
kurbani da siz kesin di mi ama ??? acaba adet mi boyle erkek tarafimi keserPP
oha demek istemiyorum yani sanmıyorumkı 12 bebekle bitirsin ımkansız gelıyo bana 3. ye 4. zor yer buluyolar
ya benim kaşıntı yok ta uçlarında tırnağımı gezdirdiğimde aradan beyazımsı bişiler çıkıyor sanki süt akamamış orda birikmiş gibi. anlamadım ben de.... ama sen kaşımasan iyi edersin canım. çatlar falan ağrı yapar.yaa kızlar gogus uclarım çok kaşınıyooo
disarisi coook sicak((
hepimizin dertleri var kizlar, ben sonucta ailemin durumunu bildigimden zaten oyle alsinlar istemem, ama esimin ailesi herseyi alinca ezildim biraz, yani benim ailem hic bir sey yapmamis oldu onlar yapinca
kimsenin bisey dedigi yok aslinda, esim tek cocuk onlar beni kendi kizlari olarak kabul ettiler hic gocunmazlar ama insan elinde olmadan uzuluyor iste((
neyse artik yapacak bir sey yok zaten allah hepsinden razi olsun
ninocum benim esim mersin erdemlili. henuz gidip gormek kismet olmadi ama alis biraz ele avuca gelince baharda gitmeyi dusunuyoruz. esimin halalari amcalari hep orda oturuyorlar.
baharcim hepimizin duygulari gel gitli bu aralar. sende ac bi cikolata ye sinirin gecsin
yemek saati yaklasti ya benim gozum de donmeye basladi
denizcim bende okuyorum cok guzel yazmis blogu. boyle seyler bulup okudukca uzuluyorum keske bende boyle bir blog ya da ani defteri tutsaydim oglusum icin
ya benim kaşıntı yok ta uçlarında tırnağımı gezdirdiğimde aradan beyazımsı bişiler çıkıyor sanki süt akamamış orda birikmiş gibi. anlamadım ben de.... ama sen kaşımasan iyi edersin canım. çatlar falan ağrı yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?