2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

baharcım maddı beklentım yok. ama esımın aılesının ılk torunu en azından bır suru orguler falan beklıyordum ben. hatta kendı anneme dedım sakın bana orgu yaptırmayın kaynanam bol bol yapar. daha yenı yenı bişeyler yapıyor. Allah canımıza saglık versın zaten esımle kazanır herseyını bız alırız.

hoşgeldın demetcim
canım benım ya senın az kaldı sıkıntıların daha çok çogalmıştır dogal olarak....aslında hiç kımseden bı beklentı içinde olmasak üzülmeyiz ama nekdar ıstemesede ınsan beklıyo işte....

gülay son noktayı koyuyorum diyorsun haaa öle binlerce şükür ki bize yavrularımızı verdi bu duygu tattırcak

demetcim canım inşallah alsak biran önce kucağımıza, benim de kaburgama yediğim tekmelerin haddi hesabı yok.....

haklısın gülaycım walla. aman gene sabah sabah daldık derin muhabbetlere. zaten sinirliydim benim arkadaşlarım üzülmüş iyice sinirlendim bak. attı gene makedonun tepesi :)

boşverelim kızlar allaha şükürler olsun az çok bişiler yapabiliyoruz evlatlarımıza. yapandan allah razı olsun yapmayan da yerinde saolsun diyelim geçelim. hadeeeeeeee... bebişlerimizle tek vücut olduğumuz son demlerin tadını çıkartalım. :teytey:

canım hepimiz alırız. chıcco almayız da pazardan alırız. yarumuzu acıkta bırakacak değiliz ya.. yeterkı canımız sağolsun.
dedıgın dogru ben bu bebek için çokçaba verdıgım için sanırım beklentımde yukselıyor. su an tek beklentım yavrum gelınce onu çok sevsınler. sevgıye aç olmasın kuzum. zaten baktım ılgı az. oğluma ben ılgı verırırm. ısteyen gelır gorur

haklısın canım. eşimin ailesinin 16.torunu olacağından benim beklentim yoktu zaten hayal kırıklığı da yaşamadım. :)

arkadaşlar merhabalar
gene günaydın için gec kaldım, sabah sabah çalışmam gerekti sırnaşık şey

muhabbet koyuya sarmış, konu ağırlaşmış iyice. herkese hak veriyorum ben. yalnız yapılması kadar fazla yapılması da iyi olmuyor. annemin maddi durumu biraz daha iyi olsa hiç soru sormadan tüm eşyalarını bir günde alır :bbo: yani bu kadarı da abartı; zor durdurdum

kıslar, bir adanalı olarak size önümüzdeki günlerde süper kaynar tarifi verecem. teyzem bu işte süperdir. perşembe uğrayınca tarifi alırım. biz de sıcak da olsa şerbet değil kaynar içilir. tadı da süperdir yalnız, bayılırım cokacimcoook :içelim:

gülay senin koca da mersinli mi?

herseyin hayirlisi olsun kizlar yaaa:Saruboceq::Saruboceq: allah nezaman isderse o zaman gondersin bebislerimizi kucagimiza haftalarla hic alakasi yok bebisler zamani geldigi anda kimseyi dinlemiyorlarrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaaa hurma yiyen arkidişler bi sorum var aç mı yiyorsunuz hurmayı tokmu fark edermi????

valla tatlım ben hurmayı 3 gün yedim daha ve 3 gün boyunca hep kustum..benim ufaklığın belliki hurmayla arası yok..ama aç tok farketmez..

valla tatlım adette var mı yok mu bilmiyorum ama kayınvaldem 4 ay önce eltim doğurduğu zaman kendi kendine 2 sinde de kurban kesicem diye adak adadı...

oha demek istemiyorum yani sanmıyorumkı 12 bebekle bitirsin ımkansız gelıyo bana 3. ye 4. zor yer buluyolar

aynen valla...12 bebek imkansız ya...daha bizde bile tek bebek iri olunca doktor sorun yaşarsın diyorsa bu 12 bebekte ne olur bilmiyorum doğrusu...ama vardır kesin bir uydurmacası:uhm:

yaa kızlar gogus uclarım çok kaşınıyooo
ya benim kaşıntı yok ta uçlarında tırnağımı gezdirdiğimde aradan beyazımsı bişiler çıkıyor sanki süt akamamış orda birikmiş gibi. anlamadım ben de.... ama sen kaşımasan iyi edersin canım. çatlar falan ağrı yapar.

disarisi coook sicak ((
hepimizin dertleri var kizlar, ben sonucta ailemin durumunu bildigimden zaten oyle alsinlar istemem, ama esimin ailesi herseyi alinca ezildim biraz, yani benim ailem hic bir sey yapmamis oldu onlar yapinca
kimsenin bisey dedigi yok aslinda, esim tek cocuk onlar beni kendi kizlari olarak kabul ettiler hic gocunmazlar ama insan elinde olmadan uzuluyor iste ((
neyse artik yapacak bir sey yok zaten allah hepsinden razi olsun

ninocum benim esim mersin erdemlili. henuz gidip gormek kismet olmadi ama alis biraz ele avuca gelince baharda gitmeyi dusunuyoruz. esimin halalari amcalari hep orda oturuyorlar.

baharcim hepimizin duygulari gel gitli bu aralar. sende ac bi cikolata ye sinirin gecsin
yemek saati yaklasti ya benim gozum de donmeye basladi

denizcim bende okuyorum cok guzel yazmis blogu. boyle seyler bulup okudukca uzuluyorum keske bende boyle bir blog ya da ani defteri tutsaydim oglusum icin

selam taş anneler nooluyoruz yahu ailelere taktık biz aile olduk artıkın boşverin ne var neyok bizim bugün görüş günümüz indimi bebecik acaba göbek deliğimin çevresi çok acıyo ne alaka artık karnın büyümez demişti tohtur bune şimdi

benimde her yanim kasiniyor , kollarim ellerim ayaklarim uyuz gibi kasiniyorum .
yuzduk yuzduk kuyruguna geldik insallah catlamam

emine demek hurma yiyemiyorsun, ben su an itibariyla bir kutu hurmayi bitirmis bulunmaktayim yemeye doyamiyorum yaaa ama fazlasi da zararli cok sekerli bi kere

baharcim onlar sut tatlim iste kuruyup gogus ucunda kaliyor.

bence yapılan şeylerin maddi taraflarını boşver; neticede oğullarının ailesine yapıyorlar. eminim onlar çok mutludur yaptıkları için... hem napalım ailelerimizin maddi durumnu biz belirleyemiyoruz ki.

mersine gelirsen bana uğra; bizim ufaklıklar tanışsın kaydirigubbakcemile2
valla benim eşim de Iğdırlı, ben de daha hiç gitmedim. lülülülülülü
bu arada blogu ben de okuyorum, hakkaten çok hoş. ben bir günlük almıştım hamileliğimin başında. ama niheralde 10 sayfa ancak yazmışımdır. niyeyse içimden gelmiyor yazmak

kaşımıyorum ama bende çok garip bieşy baslladı. sadece karnım gogsum popom olsa kılo aldım derım ama kolarımda falanda oluyor. bır anda kaşıntı baslıyor ama sabkı ıcerden birisi kemiriyor gibi. kaşı kaşı öl:) berbat bişey. gecen gece karnımı kaşımısım uyurken. bı kalktım tırnak ızlerı ve az az kan toplamıs

ebru eşin mi mersinli benimki de mersinli, yanpar köyünden, köyün eski adı gökkuşağı.... eşine söyle ailesi eğer mersini iyi biliyolarsa kesin bizimkileri tanırlar canım...

evet ninocum eşim mersinli tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…