NİNO canım eşimlerinde yazlığı var, mersinde sanırım adanalılar yazları mersinde kalıyorlar genelde, yazlık cennet cehennem mağarasının karşısında akyar koyunda tatlım, bekleriz her zaman....
Fıstık eşin adanalı mı??* Bende adanalıyım....
betül özellikle çene bu kadar mı benzer ya eşininkine, maşşallah valla. bende haftasonu isticem resim... betülcüm benim albümümde ki resimlere bak tatlım kapı süsünü yaptım. bu arada paşabahçeye ahşap harfler gelmiş, tanesi 1,5 tl canım, boyanmış harfler.
Canım bakarım
canım ben cts gidemedim nişantaşına harfler için ama bol bol bebek magazası gezdim, nuby biberonun fiyatlarına baktım her magazada farklı en uygun cimri.com sitesinden girince buldum
NİNO canım eşimlerinde yazlığı var, mersinde sanırım adanalılar yazları mersinde kalıyorlar genelde, yazlık cennet cehennem mağarasının karşısında akyar koyunda tatlım, bekleriz her zaman....
betül özellikle çene bu kadar mı benzer ya eşininkine, maşşallah valla. bende haftasonu isticem resim... betülcüm benim albümümde ki resimlere bak tatlım kapı süsünü yaptım. bu arada paşabahçeye ahşap harfler gelmiş, tanesi 1,5 tl canım, boyanmış harfler.
deniz o kitap ben de var, kociş hediye almıştı d&r dan, ama ben beğenmedim tatlım, yani acayip methodlar anlatıyo, bide konu düzenine, yazım tarzına ısınamadım. biraz karıştırdım ama çok içime sinmedi. umarım sen beğenerek okursun.
Hepsiburada.com : BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER | Kitap
BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER
ben bu kitabı alcam canım, zaten şuan ilk cildini de okuyorum şimdi "BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN SİZİ NELER BEKLER ". ilk cildi süper, aradığım bütün sorunlara cevap buldum... kitap ciltli ve kağıt kalitesi de oldukça iyi, tam baş ucu kitabı derler ya öyle bişey. tavsiye ederim tatlım.
ebrucum benim göbek deliğimde solda tatlım, çünkü benimki sağımda yaşadığımdan, göbek deliğim sola kaymış vaziyette, sağda da kocaman bi çıkıntı var, yani olağan bi durum tatlım....
canım kondilom değildir merak etme yanlız vajen büyüdüğüü için kızlık zarının parçası olabilir endişe etmene gerek yok :))
Ay yok yaa ben kıyamam kocişe ona da bir supriz yapayım eeeee nede olsa bu işte azda olsa onun payı da var:roflol:yaw kocişkolara hediye de nerden çıktı? yok şekerim, doğumda bir tek anneye hediye alınır, bence adet böyle kalsın daha iyi sırnaşık şey
ay ne bileyim canım yaa nasıl korktum anlatamam aklıma gelmeyen şey kalmadı
çok saol cvb ın için..
allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
merhaba arkadaşlar
normalde ekim annesiyim doğum tarihimiz 8 ekim ama sezeryan olacağım için doktorum büyük ihtimalle 25 eylül olabilir dedi..
bu sayfa aktif olduğu için(hemen cvp alma ihtimalim yüksek)sizlere bişey sormak istiyorum çok önemli benim için..
birçok yerde okuduğuma göre doğuma yakın zamanda vajinada bir takım değişiklikler olabilirmiş,
ben birkaç haftadır vajina girişinde küçük bir et parçası gibi bişey gördüm,çok korktum,acaba normal mi?
perşembe günü doktoruma gidicem ama o zaman kadar kafayı yemek istemiyorum
internetten çok şey baktım okudum kondilom diye bişey var acaba o olabilirmi diye şüpheye düştüm,
ama kondilomda cinsel yolla bulaşırmış ben hamile kaldığımdan beri eşimle ilişkiye girmiyorum
ayy kafayı yiyecem internette bakmadığım sayfa kalmadı
sizlerden ricam; acaba doğum yaklaştı diye mi vajende bir takım değişiklikler oluyor?
bu konuda bilginiz varmı ??
gulaycim bizde bu kitabi aldik ve ben okumaya basladim
cok memnun kaldi
icinde beslenme, alt degistirme, banyosu felan hersey cok ayrintili anlatiliyor. herkese tavsiye ederim.
oh bee sen ve yasemin ciktinizda tek gobegi yamuk olan ben olmadigimi ogrendim rahatladimsanirim bende hep soluma yatiyorum ve aliste orda konumlandi o yuzden gobek deligim saga kaydi
dur bakalim yine de doktora sorayim yarin. bisey oldugundan degilde dogumdan sonra eski haline donmezse diye korktum dusunsene gobek derisi gevsek ve yamuk
kızlar karpuz yedim süt içtim ama beklemiycem saglık ocagına yetişeyim kapanmadan
kahvaltıdan beri ara ara hep dinledim hissedemedim çok panik oldum dua edin de sorun olmasın
yazarım yine. sagolun
deniz o kitap ben de var, kociş hediye almıştı d&r dan, ama ben beğenmedim tatlım, yani acayip methodlar anlatıyo, bide konu düzenine, yazım tarzına ısınamadım. biraz karıştırdım ama çok içime sinmedi. umarım sen beğenerek okursun.
Hepsiburada.com : BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER | Kitap
BEBEĞİNİZİN İLK YILINDA SİZİ NELER BEKLER
ben bu kitabı alcam canım, zaten şuan ilk cildini de okuyorum şimdi "BEBEĞİNİZİ BEKLERKEN SİZİ NELER BEKLER ". ilk cildi süper, aradığım bütün sorunlara cevap buldum... kitap ciltli ve kağıt kalitesi de oldukça iyi, tam baş ucu kitabı derler ya öyle bişey. tavsiye ederim tatlım.
ebrucum benim göbek deliğimde solda tatlım, çünkü benimki sağımda yaşadığımdan, göbek deliğim sola kaymış vaziyette, sağda da kocaman bi çıkıntı var, yani olağan bi durum tatlım....
kızlar karpuz yedim süt içtim ama beklemiycem saglık ocagına yetişeyim kapanmadan
kahvaltıdan beri ara ara hep dinledim hissedemedim çok panik oldum dua edin de sorun olmasın
yazarım yine. sagolun
kızlar artık hamileligimiz sonlarına yaklastık göbiş fotolarınızıda ekleyin ama artıkınnnn............
Eeeee seneye yaz görüşürüz...Ninoya adana acıbadem de dogum yapcam demişti ordan sormuştum neresinden diye ama gormedi mesajımıbetülcüm eşim mersinli, annesi, tarsuslu... nino da adanadaymış...
al canikom ilk foto benden ve goca göbeemdenn :))) :CüvCüv:
gamzecim öle böle değilyaaa görsen rafları yicemkaydirigubbakcemile3
Bu ne fitlik boyleeee tuh tuh maşallahal canikom ilk foto benden ve goca göbeemdenn :))) :CüvCüv:
al canikom ilk foto benden ve goca göbeemdenn :))) :CüvCüv:
Eeeee seneye yaz görüşürüz...Ninoya adana acıbadem de dogum yapcam demişti ordan sormuştum neresinden diye ama gormedi mesajımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?