2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gulaycim bizde bu kitabi aldik ve ben okumaya basladim
cok memnun kaldi
icinde beslenme, alt degistirme, banyosu felan hersey cok ayrintili anlatiliyor. herkese tavsiye ederim.

oh bee sen ve yasemin ciktinizda tek gobegi yamuk olan ben olmadigimi ogrendim rahatladim sanirim bende hep soluma yatiyorum ve aliste orda konumlandi o yuzden gobek deligim saga kaydi
dur bakalim yine de doktora sorayim yarin. bisey oldugundan degilde dogumdan sonra eski haline donmezse diye korktum dusunsene gobek derisi gevsek ve yamuk

canım kondilom değildir merak etme yanlız vajen büyüdüğüü için kızlık zarının parçası olabilir endişe etmene gerek yok :))

ay ne bileyim canım yaa nasıl korktum anlatamam aklıma gelmeyen şey kalmadı
çok saol cvb ın için..

allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

yaw kocişkolara hediye de nerden çıktı? yok şekerim, doğumda bir tek anneye hediye alınır, bence adet böyle kalsın daha iyi sırnaşık şey
Ay yok yaa ben kıyamam kocişe ona da bir supriz yapayım eeeee nede olsa bu işte azda olsa onun payı da var:roflol:

kızlar karpuz yedim süt içtim ama beklemiycem saglık ocagına yetişeyim kapanmadan
kahvaltıdan beri ara ara hep dinledim hissedemedim çok panik oldum dua edin de sorun olmasın
yazarım yine. sagolun

ay ne bileyim canım yaa nasıl korktum anlatamam aklıma gelmeyen şey kalmadı
çok saol cvb ın için..

allahım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

canim vajinada dogum yaklastikca sisme, renginde koyulasma ve bazen varis bile olabiliyor ama dedigin gibi birseyi hic duymadim
ama onemli bisey oldugunu sanmiyorum. persembe doktorun sana ihtiyacin olan cevabi verecektir o zamana kadar unut takma kafana

Valla benim henüz bir sarkma gözüme çarpmadı zaten , gözümlede göremiyorum ayrı :roflol::roflol: >Ama geçen sene arkadaşım şeklinin biraz kaydığını söylemişti ....

Ben de bu kitaba bakayım bari hafta sonu , bu arada üzülme şekerim ben de soluma yatıyorum ve göbeğim sabah kalktığımda değişik şekiller alıyor , inşallah doğumdan sonra geçecek hepsi anacım 40 cm lik şeyler var içinde eee bööle şekilden şekile girmesi normal kanımca ....

bende var tatlım o kitap bakalım bu nasılmış bakalım görelim

kızlar karpuz yedim süt içtim ama beklemiycem saglık ocagına yetişeyim kapanmadan
kahvaltıdan beri ara ara hep dinledim hissedemedim çok panik oldum dua edin de sorun olmasın
yazarım yine. sagolun

tamam canım sen içini ferah tut bişey çıkmaz bak gör :))

kıslar bis geldik doktordannnn... 2761 gram çıktı sıpacık. doktorumuz bebeğin hareketlerinden ölçü almakta baya zorlandı. online olarak tekme yedim çok komikti. adamın tekmelerini izledik resmen. doktor çıkınca nasıl baş edeceksiniz dedi :) 4 kilo olursa normal tehlikeye girebilir. benim de düşünce sezerciğe kaymaya başlamıştı zaten :))

al canikom ilk foto benden ve goca göbeemdenn :))) :CüvCüv:

masallah canim amma
bu mu kocaman gobek dur ben yarin koyayimda sen gor
bugun herkes dalga gecti benimle ebru koseyi donmeden gobegi donuyor araba burnu gibi ondan sonra kendisi gorunuyor diyorlar, gecen gun yuruyus icin tisortu giydim ayni basket topu sokmusum gibi oldu alti acik havadar felan gul gul olduk tabe cikarmak zorunda kaldim.

Eeeee seneye yaz görüşürüz...Ninoya adana acıbadem de dogum yapcam demişti ordan sormuştum neresinden diye ama gormedi mesajımı

seneye o zaman hepimiz mersinde bulusuyoz taam mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…